Güzellik & Bakım Ojelerim nasıl olmuş? TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yeni haftaya hoş bir renkle başlayalımm diye düşündüm 🤧 güzel, sorunsuz bir hafta geçirmemiz dileğiyle.. Ojelerim nasıl olmuş? Cevapla Güzellik Soruları Oje Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. iyi olmuş bence 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gayet hoş duruyor ama benim zevkim değil ben kırmızı , bordo siyah daha çok seviyorum ve kullanıyorum 1 0 Yorumla
OlorinTheWhite Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 67% +1 yıl İşçilik süper, hiç taşma olmamış. Renk de güzel. İyi haftalar... 1 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Sonunda 5 metre olmayan, düzgün ve hoş bir tırnak şekli ve rengi :D 1 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Seni yüce işsiz 😀 1 2 Yorumla TheLaady +1 yıl Neee alaka be Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl 😀 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çuk yakışmış ve zayıf oymuş💞💞🦄🦄 1 2 Yorumla ChungCha +1 yıl Zarif Yorumla TheLaady +1 yıl Teşekkür ederimmm 😘 Yorumla
aksamgunesi1w Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok temiz ve eşit tam istedigim gibi 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. İdare eder 2 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel. 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı. Yakışmış 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. güzel olmuş 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 349 cevap paylaştı. Kötü 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Tırnak şekli güzel , rengi olmamış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
iyi olmuş bence
Gayet hoş duruyor ama benim zevkim değil ben kırmızı , bordo siyah daha çok seviyorum ve kullanıyorum
İşçilik süper, hiç taşma olmamış. Renk de güzel. İyi haftalar...
Sonunda 5 metre olmayan, düzgün ve hoş bir tırnak şekli ve rengi :D
Seni yüce işsiz 😀
Neee alaka be
😀
Çuk yakışmış ve zayıf oymuş💞💞🦄🦄
Zarif
Teşekkür ederimmm 😘
Çok temiz ve eşit tam istedigim gibi
Kırmızı renk daha güzel olurdu
Efsane olmuş kankaaaa
Pijamanin rengi daha guzelmis 🧐
Temiz ve güzel