Bakım yapacak param yok, evde nelere dikkat etmeliyim?

Herkes bi tutturmuş bakım önemli zart zurt ama benim öyle bakım yapmak için param yok işe girip çalışmaya kalksam o da şimdi zaten olmaz yazın okul tatile girince düşüneceğim bir şeyler ya da tatile girmesine az bir zaman kala. Maddi durumumuz kötü değil de ailemin gerekli gereksiz çok harcamaları oluyor bir de şu an borç ödüyorlar annem de işe girdi o yüzden. Üniversite okuyorum mezun olana kadar yani aşağı yukarı 24-25 yaşıma kadar adamakıllı bakım yapamam zaten o zamandan sonra ancak kendime iyi bakım yapabilirim şu anda da en azından yediğime içtiğime dikkat edip bazı alışkanlıklarıma dikkat edip sporu da hayatıma sokup elime geçen paraya göre üstüme başıma dikkat etmekten başka yapabileceğim bir şey yok dış görünüş ne yazık ki önemli ama o yaşlara kadar yaşlanma belirtileri başlamadan kendime hiç değilse para olmadan olan imkanlarımla dikkat etmeliyim ama bu şekilde hiç beğenen falan olmaz gibi geliyor tip desem zaten ortalama iyi bir bakımla belki bir ihtimal ortalama üstüne çıkabilir o altyapı biraz var çünkü. nedir bana tavsiyeleriniz

Bakım yapacak param yok, evde nelere dikkat etmeliyim?