Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ıyy diyin diye bu soruyu sormadım insan gibi nasıl uyarabilirim diyorum
Sevgilim dişlerini fırçalamıyo genel olarak bakımsız biri ve öpüştükten sonra dudağımda uçuk çıkıyo ve ben bu durumdan sıkıldım. Onu kırmadan temizliğe daha fazla özen göstermesi gerektiğini nasıl söylerim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kusura bakma ama dişini fircalamayan adam baska yerlerinin temizliklerine hic dikkat etmiyordur. Yani uyarmakla gececek bir sey degil. Bu saatten sonra temizlik egitimi veremezsin kimseye, bunu ilkokulda halletmis olmaliydi.
Mmm mesela çift olcak şekilde diş fırçası alabilirsin böyle rengi deseni vs uyumlu olsun hediye gibi düşün ikimizde bunları kullanalım çift gibi vs vs
Diş fırçası ve macunu hediye alırdım. ben olsaydım öyle biriyle nasıl dudak dudak öpusuyosunnnn ıyyy
Bana bak
.
Les gibi kokuyorsun.. git yikan.. hadi durma oyle.. Kokundan. Burnumun diregi kirildi... Cabuk git yikan.
Kolay yolu var bol sarmısaklı kelle paça ve yanında soğan ye sonra yanına git ve ağzına burnuna üfle 🤣 bak ben neler çekiyorum. Dişini fırçala lan güzel kardeşim de
İp! ne yazmıştım güzel kardeşim yapmış 😂
Canım bu hodugu daha ne kadar çekmeyi düşünüyorsun ayrilmayi düşündün mü 🙃
Sevgilim çok dikkat ediyir iyi ki çok mide bulandırıcı öpüşürken falan
Dis fircasi al , bide Allah icin kurbanin oluyim nasil miden aliyor opusmeye.
Direkt söyleyeceksin nedenleriyle beraberbaska yolu yok
Genel olarak rahatsız olduğun şeyleri hediye olarak alırsan bir vakitten sonra düşünmeye ve kullanma başlayacaktır.
Opuşmek isteme anlar aptal değilse:)
Çok kötü bir durum 🌸
Komodo ejderimi bu öpüşünce nasıl uçuk çıktı 🤯
İyi dsvam ediyosun
dönüp dicen ki dişini fırçalasana ya 😂
İğrenç
Midem bulandı dişleri pis biriyle öpüşmek mi 😶😐
Çekinme şöyle olgun biriyse zaten alinmaz
Etmez
Para böyle birsey