Yani sorsam güzelsin der ama beğenip beğenmediğini nasıl anlayabilirim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mesela buluşacağınız gün biraz alımlı giyin ve tepkisine bak.
Ya aksesuarlarıma iltifat ediyor genelde
Yani ileriye gitmeye korkuyor olabilir. Bence sınırları zorla.
Ben de tam tersi arkadaşça davranıyorum
O zaman söylemekten korkuyor olabilir.
Frikik ver üstüne düşerse seni beğeniyordur
Nasıl düşerse
Üstüne düşerse yanı ilgilenmeye başlarsa seni zkmek isterse falan
Ya ortak derslerimize görüşüyoruz genelde yani haftada birkaç kez
Kahve ısmarlayayım de ona tamam derse kafe de frikik ver tamam iste
E kafede ne yapacak ki
Kafede yolunu yaparsiniz sonrası gelir zaten
Iste çekindiğim için nasıl yapacağımı bilmiyorum
Dekolte giyin önünde birsey düşür arkanı dönerek eğilerek al onu ona karşı domal yanı sonucta yere düşen birseyi alacaksın esek değilse zaten Çakar mevzuyu. Sen beni kahve içmeye çağır misal hiçbir firikik verme ayrıca kafe çıkışı yine de eve götürürüm veya baska bi yere
Kahve içmekten ne var da kahve içmeye arkadaşça çağırmazdım mi bi insan
Tamam beni arkadaşça kahve içmeye çağır ve sonucu gör 😂
Yok ben soruyorum kahve içmeye çağıran birin8n illa başka niyeti mi vardır geçen gün başka bi arkadaşım kahvev icmeye çağırmıştı da
Eğer mi güzel ve etkileyici buluyorsam seni tabi ki
Kahve içmenin niyeti karşındaki insanı tanımaktır. Ben bi kahve de karşımdaki insanı tanırım bazıları vardır 10 sefer kahve içer gezer tozar takılır karşısındaki insanı öyle tanır
Yani kahve içelim demek arkadaşça değil midir
Kahve içmek insanın karşısındakini tanımak içindir. Belki ciddi belki takılmak icin ama amaç tanışmak sonucu bilemem
Ya ben arkadaşça olarak düşünerek kabul etmistim
Şimdi ben de mi onu tanımaya çalışıyor oldum teklifini kabul etmek gibi anlamasını istemiyorum arkadaşça düşünsün
Senin ne düşündüğün önemli dehil teklifi yapan o onun ne düşündüğü önemli. Yanı amaç tanımak belki flört belki evlilik belki sevgili belki FB ama bi erkek ile kadına arkadaşça kelimesi hiç bir sekilde olmaz
Hayır sen ona şans verdin o da kendini tanıttı sende elektrik alırsan kendini tanıtırsın sohbet ilerler elektrik alamazsan sohbet tıkanır karşındaki kişi yol alır.
Ya ben onun çıkma teklifini kabul etmişim gibi mi anlaşıldı şimdi yoksa arkadaşça içmiş olabilir miyim
Tanışmak istemiş tanışıyorsanız yakından tanımak istemiş. Senden olumlu cevap alınca senle alakalı kafasında ne varsa olumlu cevap aldığını düşünüyor Şu an da. Ama arkadaşça kelimesi cok masum erkek ile kadın arkadaş kalamaz
Ya normalde okulda konuşuyoruz universitede ortak derslerimize var ders notu falan alıyoruz veya ortak arkadaşlarımızla falan görüşüyoruz derslerde denk geliyoruz bu durumda arkadaşça olamaz mı
Arkadaş ayağı gt ayağı 😂 en son ellesirsiniz arkadaşça birbirinizi haha
Vallahi hiç bir şey hissetmiyorum sırf kalbi kirilmasin diye içtim kahveyi inşallah yanlış anlamaz
Arkadaş değilde kardeş muamelesi yap o anlar
Ne yapayım mesela
Hayatını ben mi yöneteyim herseyi bana soruyorsun 😂
Senin cevaplarına güvendim belki 🙂
Tecrübe konuşuyor konuştuğum her kelime geçmişimdir yasanmisligimdir 🙂
Tamam o zaman devam et:) nasıl kardeş muamelesi yapayım
Bi kahve içmeye daha çağırır o zaman patlatırsın mevzuyu ben seni cok yakın samimi görüyorum arkadaştan öte görüyorum dersin daha cok kardeş gibi dersin tabi bi anda deme konusunu aç bi sekilde ama bunu kahve içmeye çağırdığında yap
Direk okulda kanka desem
Dengesiz diye düşünür mevzu nasıl başladıysa o sekilde bitir. Yanı kafe de yoksa kanka dersin sen okulda sonra kafe de buluşmak istemezsin kaçan kovalanır derler kovalar durur net ol güzel bi konuşma yap kökünden bitir
Yok kafeye gitmedim kafeye çağırmıştı müsait değilim dedim ertesi gün kantinde kahve içtik ders arasinda
Ha tamam yine aynı şekilde ortam oluşacaktır zaten orada patlatırsın mevzuyu.
Peki şu diğer hoşlandığım arkadaşla biraz taktik versen :D
Bence ani yasa daha güzel olacağına eminim ama kahve içmeye davet et sadece birkaç ufak tüyo verdim zaten daha fazlasını verirsem hoşlandığın çocuk beni tavlamış gibi hissederim şaka şaka 😂. Sadece bazı şeyler spontane yaşanınca unutulmaz ve zevk verici oluyor planlı ısın heyecanı olmaz
Çekindiğim için saçmalamaktan korkuyorum sanırım
Sacmalamak bi kadını cok güzel gösterir
Emin değilim
Hangi sonuca varmak istiyorsun sen bu arada
Sevsin deger versin istiyorum
O zor iste öyle bi dünya yok
Neden
Bunu ne parasal güç ne de manevi güç yapabilir bi insanın kalbine hükmetmek bircok kriterlerin bi araya gelmesiyle oluşur. Ha değer vermek tamam değer verebilir kişiliğin iyidir belki evliliğe kadar gider ama sevgi denilen olay bambaşka bi olay zaten o seni seviyor olsaydi burada derdine deva aramazdın
Neye göre sever veya sevmez , arkadaşız işte bu sevilmemek demek değil ki
sevgi işleri karışık ben girmek istemem bu topa. Ben cok yanıldım sevgi konusunda cunku ama amacin etkilemek yatağa atmak falan ise o konu da her türlü yardımcı olurum
Yatağa atmak değil sevgili olmak diyelim o zaman
Sevgilinin de anlamı büyük bence flört diyelim 😂 kelimelei dikkatli ve özenle seçerim biraz neyse flört aşamasına kadar getiririm seni ister misin
Getir bakalım
Bedavaya is yapmam fakat ben ticaretimdeyim her zaman
Nasıl yani
Sana vaktimi ayıracağım uzun bi sure karşılığı olmalı diyorum
Karşılığı dediğin ne
Para tabi ki
Yahu para verecek olsam ilişki koçu tutarım psikoloğa giderim uzun bi süre ayırmaya gerek yok ki birkaç tavsiye istedim sadece istemiyorsan bin türlü tavsiye var zaten İnternette burada bilr herhangi bir soruda yardımcı olacak onlarca insan çıkar
Tamam sana bu sitede yardım eden biri çıksın bakalım sonucu bana bildir mutlaka
Gerek yok bildirmeye samimi şekilde konuşsak bildirirdim sonucu
Samimiydik zsten para isteyince insanlar değişiyor hep böyle 😂
Asıl para istemen samimiyetsizlik zaten sen bi arkadaşına dostça tavsiye verirken para mı istiyorsun böyle
Birinin ısını cozersem bana bi güzellik yapılır benim birsey istememe gerek yok bizim ortamlar böyle
Samimi insan karşılık beklemez sen o işi karşılık bekleyerek çözüyorum siz arkadaş falan değilsiniz çıkarcılık tamamen
sonucta is çözülünce borçlusun mecbur ona bi güzellik yapman lazım karşılığını vermen lazım. Karşılıksız hiçbir şey yok. Sen çocuktan hoşlanıyorsun çocuk misal hoşlanmıyor hadi oldur bu işi? Karşılık şart. Her koşulda her zaman da vardır
Tartıştığımız konuya bak. Vallahi daha hiçbir arkadaşımdan derdine çözüm buldum diye para istemedim onun bor tavsiyede ihtiyacı olursa ben de ona veririm bunu tartışıyor olmamız bile saçmalık, sen zaten samimi bir insan olsaydın ben de senin derdini dinlemek isterdim
benim derdimi dinlesen sıkıntıya düşersin 😂
Niye
Özele gel
Gerek yok ya az önce olsa gelirdim
Eyvallah
Bunun yolu samimi bir cevap verecek bir durum olmalı
Nasıl
Yani bir güzel kıyafet giyince , ya da ne bilim işte yorum yapabilecek bir durum kişisel olarak
Yani aksesuarlarıma iltifat ediyor bazeb
Onun gibi o da bir seçenek ama net ifade etmez tabi ki onun senin hakkındaki görüşlerini
Nereden bileyim ki
Bir yol kalıyor geriye
Nedir
Dişiliğin
Yani nasıl
Fiziğin dişiliğin yani bu şekilde belki onun senin hakkındaki görüşlerini alabilirsiniz
Ne yapabilirim yani
Takip atabilin mi
Attım
Niye böyle bir şey öğrenmek istiyorsun ki
İşte onu beğendiğim için
Zarf at, yükselecek mi bi bak
Nasıl mesela
Foto filan at
Neden atayım durduk yere
ona sor ARKADAŞINYA HANİ
Dediğim ya sorsam güzelsin der ama kim sorsa bu cevabı veririz zaten
yo ben vermem çirkinsen çirkin derim
Bunu böyle söylemeyi ayıp görür çoğu
banane onlar görsünler liberal medya beni ilgilendirmiyor hadi söyle o zaman yetişkinlerde altına s... o halde neden marketlerde yetişkin bezleri satılmıyor
Ne alaka
(づ ᴗ _ᴗ) づ♡ alaka kanka
Bakışlarından
Erkek olan bir arkadaşına sordur
Erkek arkadaşlarım onunla daha yakınlar yani bana değil ona bilgi verirler
Kendi tarafinda olan bir arkadaşının onunla tanışıp biraz samimi olması lazım 1 ay sürer herhalde zahmetli iş
Ben onunla nasıl vakit geçirebilirim, sadece haftada bir iki gün ortak derslerde görüşüyoruz
Üniversite mi
Evet
Çok zor vakit geçirmek. Üniversitede insanlarla tanışmak kolay ama devamı gelmiyor bı turlu
Nasıl getirebilirim kız olarak
Sizi sürekli bir araya getirecek bir şey olması lazım, grup ödevi vs gibi bir şey olsa süper olurdu
fake hesaptan yaz :)
Ne diyim
nasıl kızlardan hoşlanırsın de. çevrende beğendiğin ya da beğendiğin halde söyleyemediğin biri var mı filan diye sor
Bu ima eder gibi olmaz mi
zaten direkt sorma önce bi samimiyet kur fake üzerinden sonra sor :)
Yolu yok
puanlat :D
Nasıl yapayım durduk yere
atarsın 10 üzerinde şuramı puanla felan dersin denemesi bedava :D
İyi de ayıp değil mi sevgili değiliz ki
çıplak atmıyorsun ki beğenilme oranını ölçüyorsun neden ayıp olsun
Çekinirim
Yüz yüzeyken nasıl sorabilirim
bence çekinmeni kır al sana KS'de bu fırsat veriyoruz anonimsin sonuçta değerlendir
yüz yüzeyken aynı mantıkla yaparsın
Ne diyim mesela direk puanla demek onaylanma ihtiyacı gibi olmaz mı
ben yapayım diyeceğim puanlamayı da neyse. beğeni oranını ölçüyorsun bu bir ihtiyaç tabi
Ama kendine güvensiz gibi düşündürmez mi bu dışarıdan
tamam biz yapalım aa
Yok boş ver
Buradan da foto atmam 🙂
ahaha değişik bir kızsın peki kolay gelsin :D