AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence değil
Kişiyi tanımıyorum ama 44 yaşında ise gerçekten çok iddialı görünüyor fiziken cilt olarak vs.
Güzel demem ama o yaşta birine göre fiziği gerçekten güzel. Ha extradan kardeşim para olunca herşeye sahip oluyorsun
para olunca derken anlamadım yazsana açıkça bana
At suratlı bu paşam. seks yapılır ama hergün yüzüne bakmak... bilemedim.
zevk meselesi tabiki bana göre güzel ve seksi
bacakları güzel. vajina yapısı dışa dudaklı diye tahmin ediyorum normal türk genetiği.
klitorisi belirgin olur. kalçası diri. göğüsler silikonlu. dudaklar dolgulu. sporla biraz değişmiş.
vay arkadaş kadının işine girdin safra kesesinde taş var mı
kadınların ne istediğini bilmeden, ilişkiye girmeyeceksin. kendi istediğin ya da beklentileri boşuna anlatmayacaksın. onlar ancak kendi istekleri gerçekleşirse ya da kendi istediklerinde o. ros. buluk yaparlar. bu evli ya da bekar tüm kadınlar için geçerli. bu arada bu kadın normalde bayağı kıllı. ama vajinası lazerlenmiş sanırım. çok çukur oluşmuş. doğal bir güzelliği yok. ama sağlıklı.
ay arkadaş Allah karına yardım etsin
paşam. ben polonyadayken, letonyalı köylü bir kızla tanışmıştım. Boy 1.72. 52,5 kg civarı. göğüs üçları badem, göğüs ucu altı ve üstü 1/2 oranında. dik ve beyaz. Bacaklar kalçaya kadar kusursuz. el ve ayak turnakları pembe. kirpiklerinin uçları pempe uzun sarı. gözler gökyüzü mavisi ve parlak. dişler bembeyaz ve dudaklar kırmızı ve etli. sigara ve içki içmemiş. vajinası içine kapalı ama üstten temiz bakımlı ve tüylü. köylerde gelenekseldir. tüy bırakırlar. kalçanın bacakla bitimine kadar selülit yok. ovallik küresel. Ve o kadın o köylü kadınla bir akşam yemeği yedim. çok hafif göz makyajı yapmıştı. ve giydiği elbise, siyah diz altına kadar. iç çamaşırı sadece jartiyer ve çorabından ibaret. don ve südyen yok. stiletto sandalet giymiş. topukluyla boyu benden biraz kısaydı5 cm en fazla. Muhteşem bir gece geçirdik. ve ben o kadar kadını tanıyan ben. bunu yaşamışım sen bana üstteki yapay kadını övüyorsun.
öyle bir anlattın ki inan seni tanımak istedim ve seni kıskandım ne anlattın kadımı yacanım çekti sen evlimisin bekarmı
paşam. o kadınla evlenmediğime pişmanmıyım evet. başkasıyla evlendim. seks konusunda hep şunu söyler eşim. "seni başka kadınlar tanımamalı". :) ama ona saygım sonsuz ve herşeyden uzak tutuyorum. o mutlu ama ben çok eşli yapıya sahibim.
valla bilemedim şimdi karın şanslımı şanssız mı bu arada buradan bunları yazışmakta biraz abest oldu
Konu eşim değil. O hayatından memnun. Kadınları çok iyi tanımamdan rahatsız. o yüzden bir şey saklayamaz. sigara içse yüzünden anlarım. yalan söylese belli eder. ne düşündüğünü okuyacak kadar tanıyorum. ondan da diğer kadınlardanda vazgeçemiyorum
Bak bir cerrah abimiz vardı. kalp damarcı. çok yoğun çalışır. 10 yaş küçük bir kadınla evlendi. görmedim ama güzel olduğunu söylerler. Aykut abi birgün eve erken gitmiş ameliyat iptal olmuş. gideyim eşimle zaman geçireyim diye, çiçeği ve şarabıda unutmamış. kapıyı açmış ve yatak odasından sesler geliyor. Bakmış ki 3 zenci evir çevir karısını beceriyor. oda inleye inleye kocasının yüzüne bakıp odadan kovmuş ve devam etmiş. adam kendine 1 sene gelemedi. ayrıldılar. dünyada nafaka ödüyor.
oda doktorun sorunu demekki iyi yapamıyormuş yapamazsan yaparlar bu arada d m den yazsana burası olmuyor
paşam dm yi boş ver. bak bir sonraki paylaştığın kadın daha güzel. aradaki genetik farkı görüyor musun? türk erkeği bu kadınlarla tanışsa türk kadını evlenecek adam bulamayacak.
evet kanka. can yakar
kadın işi biliyormuş ama 3 zenci parçalar ya
Güzel tabikide bakimina özen göstertiyor
bencede ve harika giyiniyor
Eh işte fena değil
Yani pek ilgimi çekmedi
Hiç 44 gibi durmuyor taş gibi🔥
evet güzel gerçekten
ohh be sen beğenen teksin
kuru tahtaya @am cakmıs gibi
ne gibi saçmalama ya sen kilolu bir kadınsın demekki
😂😂
Memeleri baya iyi
yapma tabi iyi
Aynen la gencecik duruyor
Evet öyle
İdare eder
değil
Değil
Hiç tedavi olmayı düşündün mü
neden
Çünkü bu abazanlik normal değil senin olup bir sürü tedaviye başvuran insanlar var tavsiye ederim
ben evliyim abazalık çekmiyorum ufaklık
Yo sen abazansin abi iyiliğin için söylüyorum bunların tedavisi var
Bunu çekmek zorunda değilsin bu ciddi bir rahatsızlık
geleyim sen bana tedavi uygula
Doktor ya da psikolog değilim araştırıp iyi bir yere gidip tedavi olabilirsin
değilsin de hastalığımı teşis ettin sen bana 1 saat gel zeten düzelirim ben
İşin uzmanı değilim diyorum amca okuman mi yok sadece hastalık olduğunu bilecek kadar kürturluyim sen normal değilsin sen hastasın ciddi söylüyorum yemin de ederim bu Bir hastalık araştır bana da hak vereceksin çocuğa sorsak abazan olduğunu bilir değilim. diyorsjn
Kim ki bu?
müzik dinlemiyorsun sanırım
Nedir en bilindik şarkısı, dinleyeyim bakayım bi.
youtube betül demir yaz hepsi bilindik zaten
Yazdım dinliyorum şimdi de, ben hiç duymadım bu vatandaşın şarkılarını,
dinle seversin
Bu kim lo