Güzellik & Bakım En çekici göz rengi nedir? BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sizce? Güncellemeler+1 yıl Süper soru teşekkürler 🥳💖 En çekici göz rengi nedir? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Mavi renk tabi ki de 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben kendi göz rengimi beğeniyorum ama şuana kadar hiç bir artısını görmedim önemli olan sağlıklı olmaları bence 0 0 Yorumla
Tilki_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kehribar çok iyi ya çok nadir ama mükemmel korkunç duruyo :D Vampir gibi oluyolar bilmiyorum hiç orjinaline denk geldiniz mi ama :D 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 371 cevap paylaştı. Ela ve resimdeki kızın göz rengi çekici gelir 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benim gözlerim.. güneşte gözlerim , saçım , kaşım sararıyor 😌 0 0 Yorumla
zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Yeşil koyu tonlarda erkekteMavi tonları kadınlarda 0 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl İçinde kendimi gördüğüm göz diye bir duygu kasmam yok mu :)) 0 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Araştırmalar erkeklerde mavi, kadınlarda ela ve kahve olduğunu gösteriyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ay ela ve kahverengi diyorum açık ara benim gözüme en cekici ve gizemli gelen goz renkleridir 0 0 Yorumla
BağımlıDeğilimSanırm Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Böyle siyaha yakın kahve olur ya. Gözbebekleri bile zor görülür, onlara bayılıyorum ben ya 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı. Işıl Işıl parlayan zeytin karası gözler 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Güzel bu renk iyi 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 794 cevap paylaştı. Sevgilimin göz rengi. 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bence bütün göz renkleri çok güzel 🤩 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı. Yeşil.. mavileri sevmem 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 467 cevap paylaştı. Bence göz renginden cok bakış önemli 0 0 Yorumla
rrojin047 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Dudakların dolgu mu? 0 2 Yorumla BoşBoşGeziyorum +1 yıl Hayır Yorumla rrojin047 +1 yıl Kız nasıl böyle dudakların 😕 Yorumla
Mrs_Onigiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 708 cevap paylaştı. Buz mavisi 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 569 cevap paylaştı. Buz mavisi 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. Morr 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Ela, mavi 0 0 Yorumla
KızılTurp Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 497 cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mavi 0 0 Yorumla
ALONEQEUNN Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Mavi 💙 1 4 Yorumla Benistekliyim +1 yıl Giydiğin iç çamaşır rengi mavi oluyor mu Yorumla ALONEQEUNN +1 yıl @Benistekliyim hayır kırmızı ve siyah oluyor Yorumla Benistekliyim +1 yıl şu an hangisi var Yorumla Benistekliyim +1 yıl Susma ama Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. yeşil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Mavi renk tabi ki de
Ben kendi göz rengimi beğeniyorum ama şuana kadar hiç bir artısını görmedim önemli olan sağlıklı olmaları bence
Kehribar çok iyi ya çok nadir ama mükemmel korkunç duruyo :D Vampir gibi oluyolar bilmiyorum hiç orjinaline denk geldiniz mi ama :D
Ela ve resimdeki kızın göz rengi çekici gelir
Benim gözlerim.. güneşte gözlerim , saçım , kaşım sararıyor 😌
Yeşil koyu tonlarda erkekte
Mavi tonları kadınlarda
İçinde kendimi gördüğüm göz diye bir duygu kasmam yok mu :))
Araştırmalar erkeklerde mavi, kadınlarda ela ve kahve olduğunu gösteriyor.
Normalde çikolata güneşte bal olan
Ay ela ve kahverengi diyorum açık ara benim gözüme en cekici ve gizemli gelen goz renkleridir
Böyle siyaha yakın kahve olur ya. Gözbebekleri bile zor görülür, onlara bayılıyorum ben ya
Kahve gözler bana daha çekici geliyor
Her zaman için anlamlı gözler..
Işıl Işıl parlayan zeytin karası gözler
Benim gözlerim 💅🏻💅🏻💅🏻 çünkü ela
Güzel bu renk iyi
Benimki mesela. Yeşil 💚
Sevgilimin göz rengi.
Bence bütün göz renkleri çok güzel 🤩
Yeşil.. mavileri sevmem
Bence göz renginden cok bakış önemli
Dudakların dolgu mu?
Hayır