Güzellik & Bakım Saç stilim demode mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Öne doğru yatık, saçların bir tarafta toplandığı stili kullanıyorum. Sizce bu tarz iyi mi? Son zamanlarda kıvırcık tarz çok kullanılıyor. Sizce değiştirsem mi? Saç stilim demode mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Atsız1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yanlara göre fazla uzun kalmış, ama ben uzun saç sevmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Asko evet böyle de güzel ama, yanlardan hafif daha aldirip onleri birazcık kisalttirip yukarı doğru fonleyebilirsin güzel oluyor yakışana🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim aşko ama vana yakışmaz bence ya 🤷🏻♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayirr sacmalama asiri guzel olur Yorumla
asuasuasuman Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 +1 yıl Tipin iyiymiş Saçın çok bir fonksiyonu olmaz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sırıttım kendi kendime. Teşekkür ederim. 😅 Yorumla asuasuasuman +1 yıl 😅✋ Yorumla
Kgizems Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Biraz daha kestirebilirsin. Önden iyi duruyor ama yandan uzun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yandan uzun hoşuma gidiyor aslında. Kötü mü duruyor senden Yorumla Soran +1 yıl *Sence? Yorumla Kgizems +1 yıl Kötü durmuyor ama kestirince daha net bi görüntü çıkar bence Yorumla Kgizems +1 yıl Dağınık duruyor. Daha doğru tabir oldu herhalde 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah. Benim tarzım o zaten. Kötü mü? Yorumla Kgizems +1 yıl Hayır ya değil. Zaten sen beğeniyorsan gerisi mühim değil 😂 Yorumla
Serenatxx Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Değiştirmene gerek yok bence 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 15 senedir aynı tarz. Bıhtık be Yorumla Serenatxx +1 yıl Değiştir o zaman 😃 Yorumla Soran +1 yıl yok mu önerin? Hangi tarz hoşuna gidiyor? Yorumla Serenatxx +1 yıl Taper güzel Yorumla
reyyanh98 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Geriye doğru tarasan daha tarz olursun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Alın yapım biraz geniş sanırım. Denedim ama çok hoşuma gitmedi. Bilmiyorum, olması gerektiği biçimde yapamamış da olabilirim. 🤷🏻♂️ Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 826 cevap paylaştı. Subay trasi yakisiyo bazen eejeklere 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Vallaha sana da temiz kalp çok yakışıyor Ankaralı hemşire : )) Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Hemşire deme ya zaten sevmiyom bana meslekle hitap etme boş ver Yorumla Soran +1 yıl Kusuruma bakma o zaman. Dikkat ederim. Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Teşekkürler 🤣 Yorumla
BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Yandan güzel duruyor önden ortalama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Açıkçası benim de en çok yan profil hoşuma gidiyor. Yorumla BoşBoşGeziyorum +1 yıl Evet hafif dağınık güzel Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Daha iyi kullanabilirsin aslında 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl peki? Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Bilmiyorum. Model tatlı fakat sadece tatlı :D yani kısaltman mı gerekiyor iyi bir şekil mi verdirmen gerekiyor kestiremedim Yorumla Soran +1 yıl Tatlı olması yeterli sanki ya. Tatliş olmak iyidir. 😅 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Yaaani sen bilirsin :D Yorumla Soran +1 yıl Yaaani, sen tatliş bulmuşsun. Bu çok iyi. ☺️ Yorumla Soran +1 yıl O yüzden aksini bilemiyorum. Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Undercut gider sana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Undercut me oluyor abi? Ben biraz kuaför cahiliyim. Terimleri de stilleri de bilmiyorum. 🤷🏻♂️ Yorumla
Bebeksu34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bende gayet güzel duruyor yakışmış maasallah 🧿 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Bebeksu34 +1 yıl İstirham ederim Yorumla
Tiffanysbreakfast Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yani biraz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mesela erkeklerde ne tarz saç tipleri hoşuna gidiyor? Kıvırcık mı, dağınık mı? Yorumla
pambıkpremsesss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kötü değil 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Bir farklılık olsun istiyorum. Kıvırcık yapsam mı acaba diye düşünmüyor değilim. Yorumla pambıkpremsesss +1 yıl Bence kıvırcık yapma Yorumla Soran +1 yıl Ya kendimi bildim bileli bu tarzı kullanıyorum. O yüzden farklılık istiyorum. Bilemedim ki Yorumla
trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 0 yap çok yakışır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Denedim bu arada zamanında. Birine benzettiler. 🤷🏻♂️ Yorumla trollebacim +1 yıl Kime djdk Yorumla Soran +1 yıl boş ver. 😂 Bir ara bayağı sohbeti dönmüştü sınıfta ama. Yorumla trollebacim +1 yıl Anladım Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. gayet iyi aslında 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. 🙏 Yorumla
wertzxcbanzöas Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl sakal uzat bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok be, sakal sevmem. Hafif kirli iyidir ki artık uzatma şansım yok. 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yanlara göre fazla uzun kalmış, ama ben uzun saç sevmem
Asko evet böyle de güzel ama, yanlardan hafif daha aldirip onleri birazcık kisalttirip yukarı doğru fonleyebilirsin güzel oluyor yakışana🤣
Teşekkür ederim aşko ama vana yakışmaz bence ya 🤷🏻♂️
Hayirr sacmalama asiri guzel olur
Tipin iyiymiş
Saçın çok bir fonksiyonu olmaz.
Sırıttım kendi kendime. Teşekkür ederim. 😅
😅✋
Biraz daha kestirebilirsin. Önden iyi duruyor ama yandan uzun
Yandan uzun hoşuma gidiyor aslında. Kötü mü duruyor senden
*Sence?
Kötü durmuyor ama kestirince daha net bi görüntü çıkar bence
Dağınık duruyor. Daha doğru tabir oldu herhalde 😂
Hahahahah. Benim tarzım o zaten. Kötü mü?
Hayır ya değil. Zaten sen beğeniyorsan gerisi mühim değil 😂
Değiştirmene gerek yok bence
15 senedir aynı tarz. Bıhtık be
Değiştir o zaman 😃
yok mu önerin? Hangi tarz hoşuna gidiyor?
Taper güzel
Geriye doğru tarasan daha tarz olursun
Alın yapım biraz geniş sanırım. Denedim ama çok hoşuma gitmedi. Bilmiyorum, olması gerektiği biçimde yapamamış da olabilirim. 🤷🏻♂️
Subay trasi yakisiyo bazen eejeklere
Vallaha sana da temiz kalp çok yakışıyor Ankaralı hemşire : ))
Hemşire deme ya zaten sevmiyom bana meslekle hitap etme boş ver
Kusuruma bakma o zaman. Dikkat ederim.
Teşekkürler 🤣
Yandan güzel duruyor önden ortalama
Açıkçası benim de en çok yan profil hoşuma gidiyor.
Evet hafif dağınık güzel
Daha iyi kullanabilirsin aslında
Nasıl peki?
Bilmiyorum. Model tatlı fakat sadece tatlı :D yani kısaltman mı gerekiyor iyi bir şekil mi verdirmen gerekiyor kestiremedim
Tatlı olması yeterli sanki ya. Tatliş olmak iyidir. 😅
Yaaani sen bilirsin :D
Yaaani, sen tatliş bulmuşsun. Bu çok iyi. ☺️
O yüzden aksini bilemiyorum.
Undercut gider sana
Undercut me oluyor abi? Ben biraz kuaför cahiliyim. Terimleri de stilleri de bilmiyorum. 🤷🏻♂️
Bende gayet güzel duruyor yakışmış maasallah 🧿
Teşekkür ederim
İstirham ederim
Yani biraz
Mesela erkeklerde ne tarz saç tipleri hoşuna gidiyor? Kıvırcık mı, dağınık mı?
Kötü değil
Teşekkür ederim. Bir farklılık olsun istiyorum. Kıvırcık yapsam mı acaba diye düşünmüyor değilim.
Bence kıvırcık yapma
Ya kendimi bildim bileli bu tarzı kullanıyorum. O yüzden farklılık istiyorum. Bilemedim ki
0 yap çok yakışır
Denedim bu arada zamanında. Birine benzettiler. 🤷🏻♂️
Kime djdk
boş ver. 😂 Bir ara bayağı sohbeti dönmüştü sınıfta ama.
Anladım
gayet iyi aslında
Teşekkür ederim. 🙏
Değil
Bence güzel ya
sakal uzat bence
Yok be, sakal sevmem. Hafif kirli iyidir ki artık uzatma şansım yok. 😅
Evet
Hayır