Hahahahhaha her b*kun kendisine yapıldığını zanneden erko 3 yıldır bekarım inan bu şekilde bile 1k takipçim ve birçok mesaj isteğim var ben her türlü istediğim erkeği elde ederim
Biri benimle nasıl konuşuyorsa bende onunla o şekilde konuşurum. Anlatıyoruz anlamıyorsun, bu söylediklerim bir hiç. Oyuncuyum diye saçma sapan düşüncelere tepki göstermeyecek miyim? Bir kız kendine bakım gösterse kalkıp erkekler için diyorsunuz, sonra neden bu tavır diyorsunuz. Yani pardon ama siz kimsiniz nesiniz anlamadım ki? Biz siz saçınızı yaptığınızda aaa bizim için diyor muyuz? Hayır, çünkü bu zaten yapılması gereken bir şey. Bir kadının da kendisini aynaya bakınca güzel, kusursuz görmek istemesi ise çok doğal netice de bir erkekten veya bir başkasından çok o kendisini görüyor. Ayrıca kendimi bir başkası için kusursuz yapacaksam o kişinin de kusursuz olması gerekiyor ve ne yazık ki Türk erkeklerinin %0,001’i neredeyse kusursuz onu bulmakla da hiç uğraşamam, vaktim yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
insanlara düzgünce söyle, refakatçi olsun yanınd, narkoza alerjin olmadığındn emin ol. hafif ameliyat deyip geçme, sağlık şakaya gelmez
ya bunun için gerekli testler eminim yapılır babam hariç herkes bilecek ikna etmem gereken kişi babam
Ne estetiği oda önemli
Burun
Onu saklayamazsın zor
Neden bu kadar takıyorsunuz buna
Çünkü güzel olmak istiyorum
Gelde anlat şimdi sana ne kadar yanlış düşündüğünü
Hiçte bile ben küçükken burnumu kırdım uç kısmı büyük geliyor yandan görünüşüm güzel sürekli kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum ben sana anlatamam asıl
Seni burnun için beğenecek ya da beğenmeyecek erkekten sana hayır gelmez
Erkekler için yapmıyorum anlasana ben kendimi aynada güzel görmek istiyorum
Külahıma anlat
Hahahahhaha her b*kun kendisine yapıldığını zanneden erko 3 yıldır bekarım inan bu şekilde bile 1k takipçim ve birçok mesaj isteğim var ben her türlü istediğim erkeği elde ederim
Kendinle barışık olmadıktan sonra birini elde etsen ne olacak senin elde edeceğin eskiden çok EL de edilmiş olanlar olur anca
Senin anlamadığın da şu ben kimseyi elde etmeye çalışmıyorum erkolarla uğraşamam kariyer odaklıyım ve elde etmek istediğim tek şey kariyerim
Ne iş yapıyorsun
Oyunculuk eğitimi alıyorum ve tiyatroya çıkıyorum hedefim oyuncu olmak okeyyy ve bu yolda vaktimi bir erkoyla harcayamam
Oyuncu insan Türkçeyi güzel konuşur her şeyden öte. Şu tavrına konuşma şekline bir bakar mısın?
Biri benimle nasıl konuşuyorsa bende onunla o şekilde konuşurum. Anlatıyoruz anlamıyorsun, bu söylediklerim bir hiç. Oyuncuyum diye saçma sapan düşüncelere tepki göstermeyecek miyim? Bir kız kendine bakım gösterse kalkıp erkekler için diyorsunuz, sonra neden bu tavır diyorsunuz. Yani pardon ama siz kimsiniz nesiniz anlamadım ki? Biz siz saçınızı yaptığınızda aaa bizim için diyor muyuz? Hayır, çünkü bu zaten yapılması gereken bir şey. Bir kadının da kendisini aynaya bakınca güzel, kusursuz görmek istemesi ise çok doğal netice de bir erkekten veya bir başkasından çok o kendisini görüyor. Ayrıca kendimi bir başkası için kusursuz yapacaksam o kişinin de kusursuz olması gerekiyor ve ne yazık ki Türk erkeklerinin %0,001’i neredeyse kusursuz onu bulmakla da hiç uğraşamam, vaktim yok.
Seninle konuşmak istiyorum
Gerçekten
Lütfen
Delikanlı kızsan gel konuşalım
👎🏻
Emoji çıkmıyor bende
Olmaz dedim
Of
Niye ailenden saklıyorsun değer mi ya?
Annem biliyor, babam karşı sadece o da estetiğe karşı olduğundan başka bir şeyi yok
Çok mu kötü burnun
Yani kemikli değil uç kısmı büyük sadece
Ne kadara yaptircaksin
45bin
Yuhh niye oyle
Bu indirimli hali 50binden indirttim
Kaç yaşındasin
20
Kanka memeni falan yaptır be ne burnu 😂
Memem de yapılacak bir işlem yok ki zaten çok güzel
Ahaha dur ya burnunu merak ettim sana instamii vercem yazarsan?