tam galiba ama rengi zaman gectikce biraz degisiyo ben mavi yaptim turkuaz oldu zamanla once de pembe yapmistim zamanla kirmiziya dondu gecici kullanmakta kararliysan ve tum sacini boyicaksan onermem
aslinda bence once gecici bi boyayla boya sonra hosuna giderse degistirir kalici boyayla daha uzun sure kullanirsin cunku tum sacinin uzamasi da uzun surer ve ustune siyahi begenmeyip baska bisey yapmaya calisirsan tutmaz
Ya bu de jeans colorun siyah rengi yok çok az site de var onlar da güvenilir değil. Ben bı keresinde jeans color satan bi yere gitmiştim orada da siyahi yoktu
jeans color al bence begenirsen kalici kullanmak istersen kalici boyarsin bugun kullanan bir arkadasimla konustum sacini acmadan boyadiginda 1 hafta falan durmus sacinda haberin olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
renk sacinda tutar ama bence jeans color cok cabuk akiyo pantene, neva color vs daha iyi tutar diye dusunuyorum
Pantene in geçici boyası var mı?
pardon gecici oldugunu okumamisim o zaman jeans color al ama bi kere boyarsan 2 hafta falan idare eder seni haberin olsun
zaten 2 hafta dursun yeter sonra tekrar boyarim?
Jeans color kullandın mi nasıldi ve başka geçici boya önerir misin?
baska gecici boya bilmiyorum ama jeans coloru iki uc arkadasim kullandi yesil kirmizi mor renklerini cok memnunlar ben de almayi dusunuyorum
ama cok kisa sureli icin tabi ben once neva color kullanmistim bir kac ay kullandim sonra uzayan kismi kestirdim gitti
Neva color yarı kalıcı mı tam mi?
tam galiba ama rengi zaman gectikce biraz degisiyo ben mavi yaptim turkuaz oldu zamanla once de pembe yapmistim zamanla kirmiziya dondu gecici kullanmakta kararliysan ve tum sacini boyicaksan onermem
Tüm saçımı boyicam tam kalıcı boya almayi düşünüyorum simdi. Siyah saç saç uzadıkça gidiyo dimi mantıken yani?
Yani fikrimi degistirdim
aslinda bence once gecici bi boyayla boya sonra hosuna giderse degistirir kalici boyayla daha uzun sure kullanirsin cunku tum sacinin uzamasi da uzun surer ve ustune siyahi begenmeyip baska bisey yapmaya calisirsan tutmaz
Ya bu de jeans colorun siyah rengi yok çok az site de var onlar da güvenilir değil. Ben bı keresinde jeans color satan bi yere gitmiştim orada da siyahi yoktu
Jeans color yarı kalıcı boya türüne mi giriyor?
jeans color al bence begenirsen kalici kullanmak istersen kalici boyarsin bugun kullanan bir arkadasimla konustum sacini acmadan boyadiginda 1 hafta falan durmus sacinda haberin olsun
Kırmızı tutar rengi daha koyu olur çabuk akar ayrıca
siyah tutar saçından koyu rengi tutar
Siyah tutar evet.
Tutar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!