Güzellik & Bakım Şu saç kesiminin bir adı var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ve sizce neyi ifade ediyor hangi tarz oluyor buSon zamanlarda çok görür oldum ve dün bi çocukta gördüm baya dikkatimi çekti sizce nasil görünüyor? Şu saç kesiminin bir adı var mı? Cevapla Çocuk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tilki_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Çok saçma geçen berberde bana denk geldi böyle bi model liseli çağlarında daha bu ne kılık lan dedim çocuğa nesini sevdin bu modelin diye konuştum bozdum çocuğu :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tercih meselesi ya ilk fotodakinde fena durmuyor bence Yorumla Tilki_ +1 yıl Ya bırak Allah aşkına saçma bi model anlamsız Yorumla
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Eğer bir adı varsa iğrenç saç modeli falan olmalı sjdkjf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Almanya’dan geldim bitbox yapacam acun abi saç modeli bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla
Duygusalmrt Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl İlk fotoda adam neyi yalıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bisey yalamiyo biriyle öpüşüyo onun için kırptım :) Yorumla Duygusalmrt +1 yıl Immmm Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Garip ama marjinal duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yalniz değilmişim 🥲 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben de görmüştüm çok saçma düdük gibi model 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yani başta bana da saçma geliyodu dün birinde gördüm fikrim degisti Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok kötü çokk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bana sempatik geldi nedense 😂 Yorumla Tendenönceruh +1 yıl 70 ler ve seksenlerde meşhurdu😃 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. At tarağı 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sana gelmez zorlama 🥲 Yorumla u KasiKesh +1 yıl At hırsızı gibi tabi gelmez Yorumla