İki kere burnumu deldirdim ikisinde de 1,2 hafta sonra yara oldu küçük bir et parçası gibi yara oldu ilkinde çıkarttım takmadım iyileşmesini bekledim bi süre sonra düzeldi, 2 kez tekrar denedim yine aynısı oldu ve yine çıkarttım iyileşmesini bekledim. 3 kez daha yapmadım ama tekrar yapmak istiyorum sizce neden böyle oluyor bir bilginiz var mı acaba ya da bu konuda kime sorsam bilir?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sürekli yara oluyosa yapma, vücudunun bi bildiği var demek ki
Evet haklısınız
Benim arkadaşımda dilini deldirmişti, kanayınca çıkardı bir daha yaptırmadı. Zorlamanın manası yok..
Yok tabi ama 3. Kez denesemmi diye düşünmedim değil sonra aklıma yine yaranın geçmesini beklemek gelince vazgeçiyorum
Senin sağlığından önemli mi?
Değil tabi haklısınız
Sağlıklı günler dilerim.
Çok teşekkür ederim sağlıklı günler, iyi geceler 🤗
İyi geceler.
vücudun kabul etmiyor benimde kulağım öyle olmuştu
Tekrar deldirdinizmi
hayır
Tamam teşekkür ederim 🥰
Deldirdigin yerde sorun olabilir mi?
Hayır aslında sanmıyorum, ne gibi sorun
Deldiği makineyi dezanfekte etmesi lazım önüne gelene geçene temizlemeden deliyorsa mikrop kapıyor olabilir ya da metale alerjin olabilir
Deldirdiğim yerde benimle birlikte yakınım da deldirdi onda benim gibi sorun olmadı ben 2 kere denedim ama ikisinde de oldu lakin hızma dışında küpe vs takıyorum herhangi bir sorun olmuyor ama
İlginç bir durum arkadasina danıştin mı krem felan sürmüştür belki yani bende hiç kullanmadım pek bilgim yok
Evet onda da oldu çok küçük bi şekilde krem kullandı geçti bende kullandım onunki daha çabuk geçti ve tekrar olmadı maalesef bende tam tersi oldu
Umrumda değil Çok yaşa
Umrunda demedim zaten?
Ben malsın demedim niye kendine hakaret ettinki şimdi
Of kafam karışık ya boş ver et
Ve kafan boş diyorsun bu mal demektir
Az önce öyle demiyodun
Neden içi boş cümleler kuruyosun
Bilader lafı çarpıtma ben sana dedim onu
Hacı yukardaki yazdığına bak ben lafı çarpıtmıyorum
Ben belanın ta kendisiyim
Sustursana
Bildirim geliyor rahatsız oluyorum
Sen öyle san
Denemek lazım
Tabi 400 kilo obez değilsen
Pişman olursun
Obez değilim 400 kiloda değilim, fakat bu yorumun o kiloda olan kişilere hakaret
Saygıyı sana saygısızlık yapmayan herkes hak eder, kilolu diye saygısızlık yapamazsın yapamayız. Dediklerine bakacak olursak senin kilon normal ama terbiyesiz herifin tekisin o halde sende saygıyı hak etmiyosun. Ayrıca pişman olmam, ederim
Şimdi savunma yaptığına göre ya sen kilolusun ya da bir tanidiğin kilolu ve ben terbiyesiz değilim kızdırdın beni ben beyefendi küfür etmeyen biriyim ilk yorumlarımda anlaşıldığı üzere ve pişman etsene beni
Birini savunmam için haklı olması yeterli, gayet ideal bir kilodayım fakat bir tanıdığım olsun veyahut olmasın bunun önemi yok sadece onlarda sen ben gibi insan ve böyle gözükmeyi onlarda istemez eminimki bu şekilde aşağılamak bize yakışmaz. Ayrıca beyefendi olsaydın en ufak tartışma içerisinde küfre baş vurmazdın hemen
Bak şöyle bir durum var insanın kilosu kendi elindedir hastalık diyip kilo vermeme bahanesi uydurmak saçmalıktır bu konuda anlaşalım küfür için özür dilerim en azından erdemliyim sende oda yok
Kilo tabiki insanın elinde bunu biliyorum ve bu konuda haklısın fakat yinede aşağılamak gerekmez ayrıca ben küfür etmedim hatanı anlayıp özür dilediğin için teşekkürler
Sen yanlış anladın zaten ben 400 kilo insanlar gebersin demedim
Doğru gebersin desen daha iyiydi aşağılamak daha kötü
Şu an sen aşşaladin gebersin demek daha kötü aşşalamak daha alttan alınabilecek bir durum
Hayır aksine sen gebersin diyince kimse gebermeyecek ama görüntü kirliliği, saygıyı hak etmezler dediğin zaman kendilerini çok kötü hissedebilirler
Zaten burada kimse burada yazılanları okumayacak yani kimse üzülmedi
Evet umarım bu dediklerini böyle olan insanların yüzlerine söylemezsin
Zaten öyle bir tanıdığım yok istesem de söyleyemem o kadar kötü biri de değilim zaten
Öyleyse iyi bir yanında varmış
Tabi var
İyi öyleyse
İyi günler
İyi geceler
Sabah oldu ne gecesi
Uyicaz ya birazdan ondan
Oğlum sabah uyuyan birine iyi geceler mı diyorsun mantık hatası iyi uykular de bari
Genelde benim için iyi geceler oluyor sana iyi uykular olsun bari takma bu kadar sende benim yanlışımı aramaya çalışmakla delireceksin
Yanlış aramıyorum sadece olması gereken bu yani bu şeye benziyor ben kaleme kalem demem gibi bişi
O kadar mesajdan sonra mantıklı bişey dedin haklısın 😅
Tüm mesajlarımda mantıklı şeyler dedim anlamamış olabilirsin
Anlatamamış olabilirsin
Yine başlamasin bak ben düzgün bir biçimde anlattım sende biraz çok az gerilik var ondan bu problem
Geriliği iyi biliyosun sanırım sende de var
Bende yok ben ileri zekayim benim cümleleri anlaman zor tabi
İleri zekamı ahahah 😅
Boş yaptım heralde neyse boş ver ya hadi iyi günler
Psikologa gitmelisin, iyi günler
Lan ne alaka sıkıntılı birine mı benziyorum sen bence insanlarla fazla iletişim kurma. Çok zararlı birisin
Ne zararım oldu ki sanki sana
Kötü hissettirdin
Kötü hissetmen için bişey demedimki