Profildeki sensen eğer, çok tatlı bir kızsın küçücüksün daha çiçek gibisin 😊🌸 Bence doğallığın tadını çıkar zamanla zaten yaşın ilerledikçe hepsini tadacaksın ama illa yaptırmak istiyorsan küçük bi dudak dolgusu yaptırabilirsin hafif böyle parlatıcı sürünce güzel durur kuzum
Çok teşekkür evet benim profildeki benim. Sen de çok tatlısın sadece kalbinin güzelliği bile buradan belli oluyor teşekkür ederim sence göz şeklinde bunu anlayabiliyor musun buna göre eyeliner çekmek istiyorum da
Sen çekik olan badem göz şekline sahipsin sanırım 🤍 en güzel göz şekli seninkisi zaten insanlar para verip yaptırmak istiyorlar 🌸 ama maalesef kuzum hiç anlamam makyaj işinden sana yardımcı olamayacağım 🤦🏻♀️
İyi canım ablacığım çok teşekkür ederim ya yerim seni çok tatlısın yardımcı olmaya çalışıp uzun uzun yazmam bile gönlümü fethetti senin için dua edeceğim
''yine de teşekkür ederim'' demene gerek yok :D eleştiri de yapmadım ayrıca :D özellikle günümüz dünyasında bir kadının kendini daha güzel hissetmek için (doğru bir beden algısı) ile estetik yaptırmasını destekliyorum ben :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çok geçmiş olsun peki nasıl geçti ne önermişlerdi merak ettim ben bazen enseme vs ağda yaptırıyorum sonrasında Aloevera kullanıyorum
Yanma için bepanthol gerçekten çok etkili
O böyle yağlı yağlı pis bir his bırakıyor ya gerçi bendeki merhemdi sendeki krem miydi
Yanma için dersen o ayrı … evet kremdi ameliyat izlerine bile bire bir
Suratında 280 ayrı kimyasal var, yanmayı nasıl tespit edeceğiz kanka
boş ver ablam
Buraya resminizi nasıl atıyorsunuz. Ben gerçek ismimi bile paylaşmıyorum.
Herkesin kendi tercihi tabiki 🌸 siz iyisini yapıyorsunuz. Ben zaten sosyal medya da tanınmış biriyim bu yüzden çekinmiyorum
Bende sosyal medyaya atarım ama KS çok güvenli değil gibi geliyo bana
Çok mu sert çektin
Evet canım sakın öyle bir hata yapma sende
Offf yeni fobi yuklendii😣😩
Dikkat et yapmadan önce pudra sür
Iyileşmiş gibi 3-4 gune bisey kalmaz
Çok sağolun ❤️
Agalar yüze ağda ve lazer yaptırmak pişmanlıktır
Kesinlikle
O kirpiklerle nasıl göz kırpıyorsun ya 😂
Tamam yapmıxam
Ooo ne kadar kötü
abla o kirpikleri çıkar pavyon gülüne benziyosun
Tamam ablam
Ne olmuş sana böyle kızarmış piliçe dönmüşsün
:(
Yaş kaç senin
Nasıl bir ağda bu
Sert çekim den dolayı
Geçmiş olsun
Sağolun
Ne güzelsin 💕
Ay kuzum çok teşekkür ederim o senin güzelliğin
Şöyle bir alıcı gözü ile bakınca 😅💕😍
Burun estetik , dudak dolgu kaş takma 😂 kız azimle güzelleşmiş
Güzel sonuçta ya
Alex gene de teşekkür ederim ben eleştiriye açık biriyim 😊
Dudak dolgusu nerede yaptın 😍
Ablam ben İzmir de yaşıyorum Levent Ateş yapmıştı
Sence ben de yaptırsam mı ya çok istiyorum ama ailem izin vermiyor
Yaşın küçükse biraz daha bekle 😊 ama tabiki kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle ol öyle yaşa.
20 yaşındayım bir işlem yaptırmadım ama ufak tefek şeyler düşünüyorum sen bana ne önerirsin
Profildeki sensen eğer, çok tatlı bir kızsın küçücüksün daha çiçek gibisin 😊🌸 Bence doğallığın tadını çıkar zamanla zaten yaşın ilerledikçe hepsini tadacaksın ama illa yaptırmak istiyorsan küçük bi dudak dolgusu yaptırabilirsin hafif böyle parlatıcı sürünce güzel durur kuzum
Çok teşekkür evet benim profildeki benim. Sen de çok tatlısın sadece kalbinin güzelliği bile buradan belli oluyor teşekkür ederim sence göz şeklinde bunu anlayabiliyor musun buna göre eyeliner çekmek istiyorum da
Teşekkür ederim canım 🌸 ama sorunu anlayamadım
göz Şeklim ne sizce doğru eyeliner çekmeyi öğreneceğim
Sen çekik olan badem göz şekline sahipsin sanırım 🤍 en güzel göz şekli seninkisi zaten insanlar para verip yaptırmak istiyorlar 🌸 ama maalesef kuzum hiç anlamam makyaj işinden sana yardımcı olamayacağım 🤦🏻♀️
İyi canım ablacığım çok teşekkür ederim ya yerim seni çok tatlısın yardımcı olmaya çalışıp uzun uzun yazmam bile gönlümü fethetti senin için dua edeceğim
Canım beniiiim Allah razı olsun hep iyilerle karşılaş inşallah 🌸 cooook öptüm seni fıstık kız
''yine de teşekkür ederim'' demene gerek yok :D eleştiri de yapmadım ayrıca :D özellikle günümüz dünyasında bir kadının kendini daha güzel hissetmek için (doğru bir beden algısı) ile estetik yaptırmasını destekliyorum ben :D
tamam.
gel öpim gecsin
Geçmiş olsun
Allah razı olsun
Sizden de
heryerin yapma zaten
Napiyim
doğal ol birazda
Ben böyle mutluyum teşekkürler herkes nasıl mutluysa öyle olsun boş ver 😊
peki boyunda 155 mi
Yok ablam 1.72
ablam deme lazım olabilir
Yok ablam lazım olmaz
Hep öyle olur zaten :)))) şimdi ben hiç üşenmiyorum hakaret davasını açıyorum bilgin olsun
olur hemen aç şimdi mahkemede görüşürüz inş :d
Dudağına kupa çekmiş
Aynen ablam
Hissizleştiriyomu dolgu yiyişirken falan
Gerçi her yerin yapma aw
E sanane benim yüzüm kanka seni ne ilgilendirir kaksjsjsjsj param var yaptım şfşslsls
Hissizleştiriyo mu dedim aw annem ne alaka