İz kalması için derindeki gözeneklerin hasar alması gerekiyor. Ama öyle bir durum söz konusu değil. Bir kaç güne bakım kremleri yardımıyla kendine gelir.
Bacım merhaba 9 yıl bayan kuaförlüğü yaptım böyle vakalarda karşılaştım sıcakken sürdükleri için ya da cildin hassas olduğu için olmuştur iz kalmaz ama işini garantiye almak için doğal kantoron yağı sürebilirsiniz çok mucizevi bir yağdır
Merhaba hayır birinci derece yanık yani sadece derinin üst tabakası etkilenip kızarmış, böyle bir yanikta iz kalmaz, güneş yanığı gibi düşünebilirsin. Evde gümüş nitrar içeren kremler varsa kullanabilirsin, acısını hafifletir
Iz yok gibi yani kalici bisey olmaz deri soyulmasindan. Oyle diye dusunuyorum. Ve bisey daha iyimisin kizim sen? Ben bile erkek olarak yuzume agda yapmayi 4 yildir biraktim. agda killari kokunden cektigi icin. Kil koklerinde acilma ve cok ilerleyen zamanlar sonrada deliler gozenekler yapiyor cildi bozuyor. Bu sebeble biraktim. Sen yuzun o kadar guzel olmasina ragmen nasil bu yuzune kiyabildin.
Rahatsiz etmicekse bir dip not birakmak istiyorum
Dipnot ( Dudaklarin güzelmiş )
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için evet haklısınız …..
Oha yorumlara baktimda abazalarin hepsi dudaklarina soylenmis. Bi an kendimi onlar gibi hissettim. Ama ben dobra biriyim. Gordugum kotu seyleride iyi seyleride soylerim ki karsimdaki kendi degerini bilsin. guzelliklerini ve eksikliklerini isitsin. Sonucta sende o dudaklari guzel olsun guzel gorunsun diye yapmissin. I'M NOT ABAZA BRO...
Bu arada ciddiyim. Yuzune agda yaptirma. Yani burasi yuz hatti gergin olmali. Kol alti ya da genital degilki ciltdeki ufak deformelwr goze batmasin. Dudak icin paraya kiymissin. Lazer icinde kiy. Igneli lazer kesin cozum. olur sanirim yuzdeki ince sari killar icin
Öncelikle sana kimse demedi mi yüze ağda yapılmaz diyee tabiki lekelenme yapar yaşın ilerlesin de gör güneş lekesi gibi lekeler 2. Erken yaşlılık olur kırışır yüzün yüzün sarkar kimse önermez yüze ağdayı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yanık kremleri falan işe yarıyor eğer krem yoksa da aloevera jel sürebilirsin
Rica ederim dudaklarin dikkatlerini cekmis ondan ama onu sormamissin e vitaminli aloe verali krem kullanirsan nemlenir ve düzelir geçmiş olsun. Kadinlar genelde iple alirlar bence oyle dene çünkü tenin hassas sanirim
Bu neyli agda canım? Bu arada epilatörlede aldım yine cıktı cildim cokmu hassas acaba ya yıldım bıde aşırı dıkkat ettim mikrop kapmasın dıye hemen ogun yastk kılıfı değiştrdm yuzumu ellemedm falan ama yine cıkıyor yine çıkıyor
Anaya küfür edersiniz söyleyecek bir şey bulamadığında :) Kelime dağarcığın çok az olduğu için belki hayatında nadir akıllı cümleler duyuyorsundur ama senin aklında yetmez :)