Yes
No
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet maalesef öyle. Artık öyle herkes dış görünüşe göre hareket ediyor. Eğer güzel veya yakışıklı biri isen etrafında bir sürü insan oluyor bir suru saygı duyan oluyor bir sürü kapı açılıyor önüne o yüzden bence dış görünüş her şey demek diye düşünüyorum. Ben dış görünüşe çok fazla önem veren biriyim şahsen.
Dış görünüş her şey değil. Sırf güzel olduğum için okuldaki kızlar benle arkadaş olmak istemiyor. Her edindiğim erkek arkadaş hoşlantıya dönüşüyor. Kesinlikle o erkeklerin beni karakterim için değilde tamamen dış görünüşümü sevdiğini düşünüyorum.
Cevap
27Cevap
Kadınlara göre dış görünüş her şeydir evet ama ben karaktere bakarım sadece
evet ama dış görünüş sadece yüz güzelliği veya estetik duruş değil.
kişinin bir aurası da olmalı. herkes yakışıklı doğmuyor.
şimdi olayı dramatize etmek istemiyorum ama,
başka insanlar sizin sahibiniz olamadığı şeylere de sahip olamayabiliyor.
bence önce tanrıya teşekkür etmek lazım. tanrıya inanmıyorsanız da minettar olun.
sonra ise aura işine odaklanmalısınız. bir kişinin hareketleri, tavırları, giyimi bile çok fark ettirir. her şey aurada başlıyor. çok yakışıklısındır ama auran yoktur. iticisindir.
her şey değil ama dış görünüşün varsa fazla efor harcamana gerek yok, David Beckhamin konuştuğunu gördün mü 🤣
sende oylesin hep yaksıılı erkeklerle konusuyon
Dış gorunus ilk izlenimde ve insanların sana ilk yaklasimlarinda önemli bir unsurdur. Sonrasinda tavırların, kişiliğin ve zekan ağır basar karşı taraf için. İstedigi kadar güzel olsun bir kişi kişiliği iyi değilse sadece kusurları gözüme gelir güzelliğini görmem.
Listen Carefully... dis gorunusune dikkatle gostermeyen Pistir. Bakimsizdir ve Les gibi kokar.
.
kitabın kapaği güzel değilse kimse açip bakmaz
Erkekler için görünüş herşeydir. Kadınlar daha çok karaktere bakıyor
Ben bunu hep duyarım ama reelde hiç görmedim. Milyonda bir belki vardır bir yerlerde. Bence kadınlara göre para (45)+tip (45)+karakter (10)=100 puan
@Meksikalı_bjk kadın fiziksel olarak uzun boy ve erkeksi oluşuna bakıyor. Zeki, çalışkan, ahlaklı ve bizi çok seven, sevilen sayılan bir bey sevilir 😅
😊 Kadınların uzun boy sevdasını çözebilmiş değilim mesela. Kadınlarda kendisinden 5-10 santim uzun erkek neyine yetmiyor herkes 1.85-90 arıyor. Olayı nedir?
@Meksikalı_bjk kendinden uzun olsa yeter ya. Fazlasına gerek yok 😊 benimki benden baya uzun 😊 170 de olsa 165 de olsa yine onu severdim
@Meksikalı_bjk baya gösterişli 😂 başka bir olayı yok
😂 hahah sonuç olarak dış görünüş. Size mutluluklar dilerim 🙏🏻
@Meksikalı_bjk teşekkürler 🙏
Evet her şeydir aksini iddia eden yalan söylüyordur
Evet dışını merak etmediğimin içine bakmıyorum
Tabikide hani dış görünüşünüze biz karar veririz onlar saniyorlarsa gitsinler oteye
her şey dış görünüş değil cebindeki paran senin çekim gücüne bakar oldu toplumda artık
genelli icin cevap verdim bu zamanda evet hersey. ama benim icin ilk önce kisilik sonra zeka.
her şey dış görünüş değil önemli olan kalbin güzelliği ve merhameti saygısi ve sevgisi
Başta herşeydir ama zaman geçtikçe tavır ve kişilik kötüyse hiçbir şey oluyor
Hayır degıl ınsanı degerlı yapan kalbıdır dısı kabuktan ıbaret sadece onemlı olan oz
Vitrine aldanmamak lazım, elmeda güzel ama bazen icindenden kurt çıkıyor 🫢
İlk izlenim çok önemli bi kişide görünüş te bunu etkiler ama karakter en çirkin erkeğe bile aşık olmamı sağlar
İnsanın yüz ifadesi ve tipi kişiliğini az da olsa yansıtır, fakat bu her şey demek anlamına gelmez.
Dış görünüş tabii ki de önemli ama bir o kadar da iç güzellik daha ön planda bence
Kim ne derse desin herkes önce dış görünüşe bakıyor
Günümüzde genellikle dış görünüşe bakılıyor her ne kadar bize göre önemli olmasa da öyle maalesef..
Her şeydir. Değil diyen yalan söylüyor
Tabiki her şey değil ama günümüzde her şey
her şey değilse bile çok şey.
Bu devirde öyle
İlk tanışmada evet sonrası için değil
İçi pis olduktan sonra dışı Paris olsa ne olur
Her şey değil ama önemli
Her şey değil ama önemli yinede.
Değil ama başlangıç için oldukça etkili
Hyr karakter de önemli
@zeerdaabl dış görünüşe bakil sonra karaktere geciyo yüzde 90 i
Hayır değil..