Kibar
Çapkın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kadınların çoğu çapkın erkeklerle takılır evlenecek erkek aradıkları zaman kibar efendi dürüst adamlar ararlar ama onlara kötü haberimiz var bizde uyandık haberleri olsun mal değiliz s*ktirsin gitsinler her türlü b*ku yiyen tiplerle olsunlar herkes hak ettiğini bulur :)
Cevap
7Cevap
Vlad beyi seçiyorum o söylediği söz bana geçti şahsen.
Sizin için ot kopuk olsun da fark etmez dürüstlük dindarlık sizin için prim yapmiyor zaten onlarda sizinle ilgilenmiyor
İt köpek olmasın, dindar da olmasın lütfen. Ben kibar, dürüst, zarif bir adam alayım
Niye dindar olunca bir tarafına mı batıyor
@faydali_bilgin_16_08 dindar olunca kendilerine rahat batiyor kisitlanmis hissediyorlar
@ezcaanrijwaaa sana diyor @AlaraKiraz
@faydali_bilgin_16_08 sanki dindar bir erkekte bunun gibilerini kendine es olarak alacakta haspama bak
@ezcaanrijwaaa valla evlendigin kişi bana dinim dünyam konusunda bana yardımcı olmayacak ise varsın olmasın sayılı gün çabuk bitiyor. En fazla bekâr yaşar bekar ölürüm Allah'ım orada utandırmasın inşallah
@faydali_bilgin_16_08 her ne kadar her zaman tum dini vecibelerimi yerine getirmesemde yinede de bunun bilincindeyim ve sekuler gevsek omurgasiz bir adam ile evlenecegime kadar yine dindar biri ile evlenmek isterim dinsizleri de gorduk ne kadar rahat ve gevsek olduklarini
@faydali_bilgin_16_08 istiyorlar ki afedersin kocalari gvat olsun
@ezcaanrijwaaa sözün bittiği yer
He Serdarla evlenelim yok ya kalsın
Yakışıklı ve saygın adam yerine göre kaba yerine göre kibar.
Tabi biz çapsız olmayı severiz. Çapkın erkeklere hayranlık duyarız. Aklımız yok çünkü.
kibar dicemde sert erkekler hoşuma gidiyo benim niyese
bir gecelik mi bir ömür mü?
Ömür
eşini paylaşmak istemiyosan tek seçenek var önünde :)
Size hangisi lazim :D
1. Seçenek tabii ki
Vurucu olsun kadınlara yeter
Kibardan yana tercihim mümkünse… 🤭
fark var mı sorunda
kibar adam
Kibar
Kibar diyim
Kibar der çapkını buluruz.
Kibar tabiki
Karakterli adama
Yakışıklı kibar 😅