Güzellik & Bakım Görseldeki model hangi maşayla yapılır? İsmibşvrr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu tarz doğal görünümlü maşa yapmak istiyorum, günlük kullanım için. Peki bunun için hangi maşadan almalıyım. Bende ince maşa var o mu olmalı yoksa kalın maşa mı almalıyım? Görseldeki model hangi maşayla yapılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Düzleştirici ile yapabilirsin 0 0 Yorumla
AliBeyciğim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl 9 yıllık bayan kuaförü maceram var olaya el atmaya geldim 😁 0 7 Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Hangi maşayı alman gerektiğini söylemem için bir iki şey sormam lazım saçın kalın telli mi ince telli mi şekil verince çabuk bozulur mu? Yorumla İsmibşvrr +1 yıl İnce telli Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Çabuk bozuluyor mu fönden sonra Yorumla İsmibşvrr +1 yıl Yok hayır Yorumla İsmibşvrr +1 yıl Yani 3/4 gün gider Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Saçı görmediğim için net bir şey diyemem ama aynı görüntüyü ben kırık fön ilede veririm ince maşaylada kalınlada Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Orta kalınlıkta maşa al bence ince telliyse saçın erken düşer zaten doğal görüntüye döner ☺️ Yorumla
Ateşş_şş22 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Düzleştirici ile yapabilirsin ben yapıyorum 0 1 Yorumla İsmibşvrr +1 yıl Çok video izledim beceremedim onu ya :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düzleştirici ile yapabilirsin
9 yıllık bayan kuaförü maceram var olaya el atmaya geldim 😁
Hangi maşayı alman gerektiğini söylemem için bir iki şey sormam lazım saçın kalın telli mi ince telli mi şekil verince çabuk bozulur mu?
İnce telli
Çabuk bozuluyor mu fönden sonra
Yok hayır
Yani 3/4 gün gider
Saçı görmediğim için net bir şey diyemem ama aynı görüntüyü ben kırık fön ilede veririm ince maşaylada kalınlada
Orta kalınlıkta maşa al bence ince telliyse saçın erken düşer zaten doğal görüntüye döner ☺️
Düzleştirici ile yapabilirsin ben yapıyorum
Çok video izledim beceremedim onu ya :(
Dalgalı ğüzelsaçzbnce