Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur tabii ki. Aradaki fark gayet ideal. Erkeğe kısa diyenler ya da 1.68 erkek mi olur diyenler ne yaşıyor merak ediyorum. Allah herkesi farklı şekilde yaratıyor ve erkeği de o şekilde yaratmış. Asıl 1.50 boyunca olan kızın 1.80 erkekle olması anormal olurdu.
48 Yorumla
Soran+1 yılKanka 1.50 lerin 1.80 le olma fikri çocukları uzun olsun diye hep öyle diyorlar kxjxjxjxk ama çocuk genini sadece anneden babadan almaz dedem uzun anneannem uzun ama annem genini halalarından almış 1.48 biyolojiyi çürütmeye çalışıyorlar kfkfkfk
Cevap sahibi+1 yılİşte anlamıyorlar ki hem de öyle çok komik duruyorlar. Yanında dev varmış gibi 😂
Soran+1 yılYa bak şimdi o kafada olmasalar yav şu boy kriterim var üstü altı olmaz deseler oturur ne dalga geçeriz ama durduk yere hiç hesapta yokken birbirine aşık olanlar var onlar alınmasın saygımız var ama şu boy altıyla olmam bu boy üstüyle olmam ne ya te allahım seçmece mal mı insanlar😂😂
Soran+1 yılAbi aşağıda 1.68 uzun bir erkek değil bende 1.50 yim çok şükür hasta değilim sağlıklıyım kötü bir boyumda yok ama bu bir gerçek ki selvi boyluda değilim yani sanki boyum 1.70 miş gibi yorum yapanlar var 18 cm boy farkı miss gibi işte djjfkfkfkf 9 cm 7 cm topuklu giysem fark 11 oluyor yine uzun adam benden yani ben ondan uzun olmuyorum ileride çocuklarımın uzun olmasınıda istersem bol bol süt ürünüyle beslerim spora yazdırırım düzenli uyuturum en kötü bebekken boy uzatma iğnesi yaptırırım ne var yani bunda😂😂😂
Soran+1 yılAbinin biri demiş yazamamışım
Soran+1 yılSağlıklı çok uzun boylu insanlar var çocukları 1.10 97 cm çünkü genetik anadan babadan değil dedesinin dedesinden bile alabilir ben 1.50 yim kocam 1.90 1.80 1.70 1.60 1.50 çocuğum 1.10 oldu diyelim bu gayet doğal bir şey benim genimde yoksa o hastalık kocamın geçmişten akrabasında vardır çocuğumada geçmiştir zaten bu şekilde insanlar birbirine rencide edici laflar söylüyorlar neymiş kocam kısa olursa karım kısa olursa çocuğumda kısa olur nooo öyle bir şey yok çocuğun uzun olma kısa olma halk dilinde kabaca tabiri olan cüce olma down sendromlu olma vs. bir çok hastalığı olma olasılığı var biz bu kalıtım derslerini boşuna işlemedik
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar bunları anlamıyorlar işte erkek deyince akıllarına sadece 1.80 üstü erkek geliyor. Onunla olunca hayatlarının mükemmel olacağını falan sanıyorlar. Onlar bu dersler olurken uyuyorlardı büyük ihtimalle. Benim kardeş olan kuzenlerimden ikisinin boyu çok uzun ama bir kardeşleri onlara göre kısa kalıyor. Anne-baba da uzun ama dedem ve anneannem kısa boylu insanlardı. Onun geni onlardan gelmiş. Yani uzun boymuş falan hepsi saçma şeyler ya. İnsanın önce karakteri iyi olmalı
Soran+1 yılSalla aşkom bizim kalbimiz güzel ne yaparlarsa yapsınlar onlara bu saatten sonra öğüt veremeyiz anneleri babaları versin
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 7,4b cevap paylaştı.
u +1 yılElbette olabilir neden olmasın bence gayet normal bir boy. Yani o boya sahip olan bir erkek için kadının boyu bence gayet normal. Yani zaten olması gerekende bu bence. Bir erkek kadından her zaman uzun olması lazım. En azından kadından uzun bence boyunun ne kadar olup veya olmadığı pekte önemli değil diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyriyetten adam sağlıklı yani kardeşim ne var bunda ben çok mu uzunum bende kısayım 1.70 olsam tamam belki haklılar topuklu giysem uzun dururum ama boyum 1.50 yani djkdkdkdkdn gidipte 2 metre adam mı bulayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBoy önemli değil. aşk varsa karakter varsa anlaşıyorlarsa olur
00 Yorumla
+1 yılNeden hep 1.80 boyunda arar ki o boydaki kız? Yanında kardeşi, çocuğu gibi görünmek için mi? Dediğin boy aralığı gayet ideal.
10 YorumlaOlabilir uyumlu ama erkek kucuk ya ben 1.68 boyundayim
35 Yorumla
Soran+1 yılKanka bende uzun sayılmam küçük boyum yani benden uzun çocuk yani
- +1 yıl
Sedef sana 1,80 boyunda birini verelim sen 1,68 sen sana en az 1,75 lazım.
- +1 yıl
Kaç kilosun?
- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir tabii ki, hatta boydaş dahi olabilirler, sıkıntı olmaz lakin kadın topuklu ayakkabı giyiniyor ya belki o biraz olmasa iyi.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok canım 18 cm topuklu giyinecek halı yok ya jxkdkxkd 10 cm en fazla
- +1 yıl
O zaman neden olmasın ki.
+1 yılkadınlar genelde kendilerinden uzun erkek isterler ama kısa boylu kadınlardaha uzun ister
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kısa boyluyum ama 1.68 ile aramızdaki boy farkı çok fazla degıl ya
Bak ne güzel boy işte. Benim de boyum 1.68. Ne yapayım 1.40 boyunda birini mi bulayım? Sjsjsj.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel zaten ama 1.40 kızlarda çok bu sayfada onların da kalbini kırmaya gerek yok her insan her insanı sevebilir bu işler boya bakmaz yüzü güzel kalbi güzel olsun
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEee tam zaten :)
Onlari baskasi da ne yapsın zaten015 Yorumla
Soran+1 yılNormalinde bu yorumu bu şekilde cevaplamazdım ama bugüne kadar teklifleri hep 1.80 üzeri erkeklerden aldım ve 1.80 üzeri erkeklerden evlenme teklifi almışlığımda var
- +1 yıl
Eee ama bak cesaret edip kabul edememussin:)
Soran+1 yılBunun cesaretle bir alakası yok çevrem ve çevreleri gayet iyi insanlar burada ki insanlar gibi dalgacı insanları küçümseyen cahiller değiller fakat ben daha çok benden 30 cm 35 cm uzun birini değilde böyle 10 cm 20 cm uzun olan birisini daha uyumlu buluyorum kendinden kısa kocası veya kendinden epey kısa karısı olan çok insan var ve onlarıda birbirlerine gayet yakıştırıyorum
- +1 yıl
Eger bu kompleksi yasamasaydin bu soruyu neden soruyorsun :)
Madem cevren oyle sen böyle düşünüyorsun
O zaman dur bir boy sorusu sorayimda birileri dalgamı geçsin dedin
Soran+1 yılYoo aksine 1.50 ve 1.80 üzeri uyumunu yakıştıramıyorlar acaba buna ne kulp takacaklar diye merak ettim
- +1 yıl
Once sectigin kişinin karakteristik özellikleri yakışıyor mu bunu konus boy pos güzellik senin algin insanlar bunu nerden bilsin ya da niye karissin
Soran+1 yılKarakteristik özellikler gayet iyi ama dalga geçen insanlarla aynı havayı solmak bana baya zorlayıcı geliyor bilmiyorum bu konuda egoist olabilirim
- +1 yıl
Hic dusunme bile mutluluk cok zor değil ve tek gerçek hayat kriteri mutluluk :)
Soran+1 yılBakalım ya her şey olacağına varır zaten öyle çok arkadaş edinen bir insan değilim herkes birbirine bir şeyler sallamanın peşinde önce insanların karakterini sınıyorum sonra hayatıma alıyorum öz insanlarla muhattap olmaya çalışıyorum hayırlısı artık
- +1 yıl
Bunun kompleksini yasatma kendine iste
Soran+1 yılYaşatmıyorum ama insanların birbirine haksızlık yapmasına tahamülü olan bir insan değilim karşımda biri birine öyle bir şey yapınca yapan kişiye kinlenip ona dolaylı yollardan zarar veresim geliyor ki geçmişte çok yaptım kendime de o zarar vermelerim sonucunda zarar veriyordum biraz karakolluk oluyordum az kalsın djdjdjkdkdkd başıma o tarz olay gelmesin diye de insan barındırmıyorum tersim pis benim kendimi kendim frenliyorum insanlara karşı
- +1 yıl
:))))))))))
Gençliğimde yolda izde cok kavga ederdim :) babam , oglum derdi ;
Elin delisi kosa ile bicsen bitmez
Soran+1 yılVallahi hayattan darbe yemeden olgunlaşmıyorsun ben darbelerle olgunlaştım iyi de oldu
- +1 yıl
Mutlu ol mutlu
Soran+1 yılİnşallah
Bence bir sorun yok erkek gene kızdan uzun ve burada önemli olan şey iki insanın anlaşabilmesi ve birbirine olan sevgisi mi yoksa boyu mu garip cidden
00 YorumlaBence gayet uyumlu bir çift olursunuz. Umarım kalbiniz de uyumlu olur. ♥️
10 Yorumla
+1 yılEvet ikiside küçük küçük takilirlar. Bence 1 50 boyunda ki kadin için ideal erkek boyu.
00 Yorumlabenim sevgilim zaten o boylarda çok uyumluyuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolum bu nası soru ya 190lar 150lerle çıkıyor da bunlar mı sorun oldu
13 Yorumla
Soran+1 yılKanka sorun 1.50 ler olmuş jdjdkfkfkfk dalga geçiyorlar 1.50 boyla
Cevap sahibi+1 yılknka benim de boyum 160 bana da kısa diyolar çekmişsin diyolar dmfmfmflfö takma amaann saal l
Soran+1 yılİnsan beziyor ama boyumu kendim seçmedim kendim seçmişim gibi dalga geçiyorlar
+1 yılBoyu boyuna olursunuz erkeğin 168 i çok uzun değildir zaten
01 Yorumla- +1 yıl
175 180 nasıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla senin boyun çok iyide ama erkek kısa bence sen minyonsun şöyle erkek 175 180 olsaydı çok güzel olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben boyuna bakmadım severken ama kendime de uyumlu buldum yani herkes boyuna 1.75 1.80 yakıştırırsa 1.60 erkekler evde mi kalsın
+1 yılBoylarini internete soran angut kizdan dolayi yurumez
00 Yorumla
+1 yılE yeter aşını mı pişirecek
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de yeterli de hani diyorlarya 1.90 lari istiyorlar filan bakalım buna ne kulp takılacak dedim
Kısa kızlar uzun erkek istiyorlar hayret bir şey
04 Yorumla- +1 yıl
168 kısa bi boy.. Minnak Minnak takılırlar
Soran+1 yıl1.68 uzun mu kanka
Soran+1 yılHer kısa kız aynı değil onların yaptığı kendi özgüven eksikliklerini 1.90 erkeklerle kapatmaya çalışmak bak 1.90 lar 1.60 lar özgüvensiz erkekler değil herkes illaki kendine yakışanı veya yakıştırılanı seçmek zorunda değil ama 1.90 altı erkeğe erkek demem diyen kızın boyu ister 1.70 olsun ister 1.60 hatta 1.30 olsun ben o kıza kız demem çünkü aptalın önde gidenidir kimse kendi elinde olmayan değiştiremediği bir fiziksel özelliği yüzünden bu şekilde kücük düşürülmemeli burada çok küçük düşüren insanlar var ve eminimki hayatlarındaki 1.50 kızlarla 1.68 erkeklerle veya daha kısa boylularla muhattap oluyorlar sohbet ediyorlar kişiliklerini başka şekilde yansıtıyorlar ben buna iki yüzlülük ve seviyesizlik diyorum bir insan kendini başka birisiymiş gibi göstermemeli ne ise o olmalı
+1 yıl168 uzun bı boy degil
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.50 çok mu uzun abi djdjkdkfkfk
+1 yılEn az 190 ile olması lazım 150 kızın
01 Yorumla
Soran+1 yılİroni jdkdkdkdkdkdk en fazla 1.70 olmalı 1.50 kızlara
+1 yılGüzel ama kız pire kadar😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek çok mu uzun aq
- +1 yıl
Erkek normal ayrıca erkek 1.70 boyunda olsaydı 1.75 bir kızla yan yana gelince aynı gibi duruyor hiç görmedin mi sokakta
Soran+1 yılErkek normal değil kısa orta boy 1.75 ten başlıyor ki yeni nesilde orta boy 1.78ten başlamalı
Soran+1 yılNormal olan 1.75 erkekte
Soran+1 yılTabii efendim
Soran+1 yılErkekler önüne gelen küfürü ediyor ve bu normalleştirilmiş kızlarda eder sizin bizden üstünlüğünüz olamaz
- Güzellik & Bakım konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılEvet olur bence.~
10 Yorumla
+1 yılOlur tabi 1,5 ve 1,9 evlenen taniyorum
10 Yorumla
+1 yılİkiside kısa olur
10 Yorumla
+1 yılEee yani , soru ne onuda yazsaydın ya 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl168 boyunda erkekmi olur
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok olamaz o ne öyle ortaokul cocugu mu ikiside asfhwıdjq
Soran+1 yılAllah olur demiş olmuş aq önemli olan beyninin olması
Cevap sahibi+1 yılallahmi var aq
Soran+1 yılAteist misin
Cevap sahibi+1 yılevet neden sordun
Soran+1 yılAllah var mı aq diyecek bir insanın müslüman olma olasılığı 0 çünkü
+1 yılİkiside ufakki niye olmasın😊
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın kiiiiii
00 YorumlaEvet olur çok da güzel olur
00 YorumlaOlması için bir engel yok burada
00 Yorumla
+1 yılOlur, sevdikten sonra ne önemi var.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur niye olmasın.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılolur neden olmasın :)
00 Yorumla Kardeş gayet normal mutluluklar dilerim
00 Yorumla
+1 yılPamuk prensesi ne zaman kaçıracaksınız
00 Yorumla
+1 yılBoy önemli değil ya bence kalpler ne hissediyor
00 Yorumla
+1 yılNeyini soruyon bacım anormal bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks yaparken yetişmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke birdr beni bulsa şu 1.50 olan kızlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKız, fantezi boy mükemmel
00 Yorumla5 cüce daha bulun :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBulup ananın a mına mı girelim
Olabilie
10 Yorumla
+1 yıluygun istr
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın ki
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılGayet uygun
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılOlsun bir zahmet😅
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa olur
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılOkur
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 511 cevap paylaştı. Olur
00 YorumlaOlur
00 Yorumla
+1 yılOlur olur
00 YorumlaOlur..
00 Yorumlaikinizde boyu boyuna
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasın
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. İdeal
00 Yorumla
+1 yılİyi 👍
00 Yorumla150 ye göre uzun bile
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt