Güzellik & Bakım Erkeğin en çok neresi hoşunuza gidiyor? Gülmeyen_Adam Takip Et Xper 3 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kadında şey severim, utanıyorum söylemek istemiyorum Erkeğin en çok neresi hoşunuza gidiyor? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Fiziksel olarak; yaş olarak olgunu, omuzlar ve boy pos. Karakter olarak ise; ince, zarif, şefkatli, temiz ve özgüvenli oluşu hoşuma gider. 2 2 Yorumla Gülmeyen_Adam +1 yıl Allah gönlüne göre versin 1İnciTanesi +1 yıl Amin , amiin
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Jawline olması kesinlikle yüz hatları bazılarını annesi bebekken sadece düz yatırmış gibi kafa arkası dümdüz kafa yapısı da önemli sjsnsksn 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ses tonu. 5 1 Yorumla Gülmeyen_Adam +1 yıl Ses 1.2.3 deneme Yorumla
KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl Boy, omuz ve gülümsemesine 2 1 Yorumla Gülmeyen_Adam +1 yıl Ciddi sert bakan erkek olmaz mı Yorumla
rahatsızedici Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kollar. Dik durus. Karakter olarak kiskanmasi. 1 0 Yorumla
yuna1 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kocamın her yeri sjbdkdbdkdkz 5 1 Yorumla Gülmeyen_Adam +1 yıl Evli misin Yorumla
kızılsaçyeşilgözlu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ses tonu 5 1 Yorumla Gülmeyen_Adam +1 yıl İyi.Bu arada sesim güzel olduğunu söylüyorlar Yorumla
anliyosundimi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ayak parmakları. 3 2 Yorumla Gülmeyen_Adam +1 yıl Peki Yorumla mhmtlmz +1 yıl Selam ciddiysen dm atarmisin Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 319 cevap paylaştı. Bari tek kızlara açsaydın soruyu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tirnaklari 2 5 Yorumla Gülmeyen_Adam +1 yıl Peki Cevap sahibi +1 yıl En etkili cevap benim Gülmeyen_Adam +1 yıl Bilmem Cevap sahibi +1 yıl 😂 Gülmeyen_Adam +1 yıl Seni gülüşünden tanıdım
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eli ve boğazı 0 0 Yorumla
Prenseskız_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl gulusu fizigi 0 1 Yorumla Gülmeyen_Adam +1 yıl Ciddi olsa olmaz mı Yorumla
çilekli_turta13 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Uzun boylu ve kilolu oluşu 🤌 0 1 Yorumla Sarsılmam +1 yıl Kilolu göbekli erkek mi seviyorsun haha Yorumla
nazlll887 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Kollari 3 6 Yorumla Gülmeyen_Adam +1 yıl Seni sarsın diyemi Yorumla nazlll887 +1 yıl Yanii Yorumla Gülmeyen_Adam +1 yıl Peki Yorumla nazlll887 +1 yıl Başka şeyler içinde Yorumla Gülmeyen_Adam +1 yıl Anlıyorum Yorumla Hoplatır +1 yıl @nazlll887 kalın iyi kol mu seversin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fiziksel olarak; yaş olarak olgunu, omuzlar ve boy pos. Karakter olarak ise; ince, zarif, şefkatli, temiz ve özgüvenli oluşu hoşuma gider.
Allah gönlüne göre versin
Amin , amiin
Jawline olması kesinlikle yüz hatları bazılarını annesi bebekken sadece düz yatırmış gibi kafa arkası dümdüz kafa yapısı da önemli sjsnsksn
Ses tonu.
Ses 1.2.3 deneme
Boy, omuz ve gülümsemesine
Ciddi sert bakan erkek olmaz mı
Kollar. Dik durus. Karakter olarak kiskanmasi.
Kocamın her yeri sjbdkdbdkdkz
Evli misin
ses tonu
İyi.
Bu arada sesim güzel olduğunu söylüyorlar
Ayak parmakları.
Peki
Selam ciddiysen dm atarmisin
Bari tek kızlara açsaydın soruyu
Tirnaklari
Peki
En etkili cevap benim