Güzellik & Bakım Dışardan insanlar sizi çekici ve güzel buluyor mu? gerginadamm Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ((((( Dışardan insanlar sizi çekici ve güzel buluyor mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bulmaz. 0 1 Yorumla gerginadamm +1 yıl boş ver
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir şeyler geveliyorlar ama 1 3 Yorumla gerginadamm +1 yıl Tam kestiremedin mi hajahajaka Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl 😂 gibi ahhahhahaah Yorumla gerginadamm +1 yıl 😂👍 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Ewettt 1 17 Yorumla gerginadamm +1 yıl İsabela barıştın mı la Yorumla whsinemm +1 yıl Olm yinemi sem kaç tane hesabjn var aw DMDMDMDKDDKDK Yorumla gerginadamm +1 yıl Hajaha lan hepsi kapatılıyor be Yorumla gerginadamm +1 yıl Barıştın mı Yorumla whsinemm +1 yıl Biti olm artık aslaa Yorumla whsinemm +1 yıl Ne haltlar yiyiorsan artık dmdmxmdn Yorumla gerginadamm +1 yıl Anladım boş ver 😅 Yorumla gerginadamm +1 yıl Bir şey yapmıyorum be valla KS hakkında kötü şeyler yazıyorum direkt kapatılıyor Yorumla whsinemm +1 yıl Neden kötü şeyler yazion buradi onların mekanı babada onlar kralda djdmdndjddn Yorumla gerginadamm +1 yıl Hajaha sinirleniyorum yazayım dedim belki rahat 10 tane hesap kapatıldı Yorumla whsinemm +1 yıl Benimkide gidici gibi uyarı gelio ama ben usluyum senin gibi yaramazlık yapmiom ki hiç jdjdjddjdj Yorumla gerginadamm +1 yıl Kurallara uyma dik kafalı ol gitsin Yorumla whsinemm +1 yıl Yoda oldum akillim hesap mı gitsinn Yorumla gerginadamm +1 yıl Yoda olana pars mı veriyorlar akılı Yorumla whsinemm +1 yıl Vermiyorlardaa kafamı karıştırıyorsun suannn hdgvbdjdvg Yorumla gerginadamm +1 yıl Sen bana bakma bildiğini yap ben dik eğilmez biriyim millete göre şekilenmem Yorumla whsinemm +1 yıl Doğru sen daha ergenliktn cikamamistin abi kimse kurallara uyması ozmn ne saçma bir şey Yorumla
Ayşetee Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sapık değillerse evet dnndnd 0 3 Yorumla gerginadamm +1 yıl Hqjaha haklısın 👍 Yorumla Ayşetee +1 yıl Herzaman💅🏻 Yorumla Ayşetee +1 yıl Off egolu gibi hissetim Valla öyle biri değilimd ndkdjxj bak valla Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Sanane 0 6 Yorumla gerginadamm +1 yıl 😳 haahajwh sana özel sormadım ya evet ya da hayır diyebilrisniz Yorumla zsrndr +1 yıl Demem Yorumla gerginadamm +1 yıl Sen neye geldin soruya jajah 😂 Yorumla zsrndr +1 yıl Xper Yorumla gerginadamm +1 yıl Sonra türkiye nie gelişmiyor Yorumla zsrndr +1 yıl He he ayn Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bulmaz.
boş ver
😕😕
Bir şeyler geveliyorlar ama
Tam kestiremedin mi hajahajaka
😂 gibi ahhahhahaah
😂👍
Ewettt
İsabela barıştın mı la
Olm yinemi sem kaç tane hesabjn var aw DMDMDMDKDDKDK
Hajaha lan hepsi kapatılıyor be
Barıştın mı
Biti olm artık aslaa
Ne haltlar yiyiorsan artık dmdmxmdn
Anladım boş ver 😅
Bir şey yapmıyorum be valla KS hakkında kötü şeyler yazıyorum direkt kapatılıyor
Neden kötü şeyler yazion buradi onların mekanı babada onlar kralda djdmdndjddn
Hajaha sinirleniyorum yazayım dedim belki rahat 10 tane hesap kapatıldı
Benimkide gidici gibi uyarı gelio ama ben usluyum senin gibi yaramazlık yapmiom ki hiç jdjdjddjdj
Kurallara uyma dik kafalı ol gitsin
Yoda oldum akillim hesap mı gitsinn
Yoda olana pars mı veriyorlar akılı
Vermiyorlardaa kafamı karıştırıyorsun suannn hdgvbdjdvg
Sen bana bakma bildiğini yap ben dik eğilmez biriyim millete göre şekilenmem
Doğru sen daha ergenliktn cikamamistin abi kimse kurallara uyması ozmn ne saçma bir şey
Sapık değillerse evet dnndnd
Hqjaha haklısın 👍
Herzaman💅🏻
Off egolu gibi hissetim Valla öyle biri değilimd ndkdjxj bak valla
Evet
Sanane
😳 haahajwh sana özel sormadım ya evet ya da hayır diyebilrisniz
Demem
Sen neye geldin soruya jajah 😂
Xper
Sonra türkiye nie gelişmiyor
He he ayn