Güzellik & Bakım Yüz hatlarınıza güvenir misiniz? eLzaa123 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Uygulamada yüz hatlarınızın şekline baktınız mı hiç? Güncellemeler+1 yıl Yuvarlak mı oval mi kare mi elmas mı vs vs Yüz hatlarınıza güvenir misiniz? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hayır bakmadım gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Hayır güvenmem. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. tipim şu şekilde olduğu için çokda şaapmıyorum 😂😂 2 0 Yorumla
Fikretin_İsyanı Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sendeki yüz hatları çok keskin Elza oldukça çekici. Görmüştüm bir ara. 0 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evet.. Şurası şöyle olsaydı dediğim bişey yok 😊 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bebek gibi yüzüm var , hemcinslerim bile çok bakıyor 🫢 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet severim yüz hatlarımı 1 5 Yorumla isabella181919 +1 yıl Askmm herkes senin gibi guzel olsa onlarda güvenirr Yorumla helene1 +1 yıl @isabella181919 kendine bak sen taş taşş shsh✨ Yorumla isabella181919 +1 yıl Ikimizde taşızzz hshdhshsh Yorumla isabella181919 +1 yıl ✨️✨️✨️🥹💗 Yorumla helene1 +1 yıl @isabella181919 💜💜 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı. :) Beyin kıvrımlarıma daha çok güvenirim :D :D 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl hiç bakmadım heralde normaldir 0 1 Yorumla keremkayar +1 yıl sanırım oval Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çokk güvenirimm 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 784 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 511 cevap paylaştı. Sen iyisin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır bakmadım gadası
Hayır güvenmem.
tipim şu şekilde olduğu için çokda şaapmıyorum 😂😂
Sendeki yüz hatları çok keskin Elza oldukça çekici. Görmüştüm bir ara.
Evet.. Şurası şöyle olsaydı dediğim bişey yok 😊
Bebek gibi yüzüm var , hemcinslerim bile çok bakıyor 🫢
Evet severim yüz hatlarımı
Askmm herkes senin gibi guzel olsa onlarda güvenirr
@isabella181919 kendine bak sen taş taşş shsh✨
Ikimizde taşızzz hshdhshsh
✨️✨️✨️🥹💗
@isabella181919 💜💜
Oval yüze sahibim ve bence mük 😀
her hattıma govenırım
:) Beyin kıvrımlarıma daha çok güvenirim :D :D
hayır güvenmiyorum