Sizin sihirli kelimeleriniz hangileri bakalım

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...
Sizin sihirli kelimeleriniz hangileri bakalım

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...
Benim için güzellik fizik ya da yüz güzelliği ile ilgili değil.. ama o şekilde bakarsak da.. sanırım 170 boy ince bel ve sarışın derdim ama hiç fark etmez çünkü benim için kalp güzelliği karakter gibi konular daha önemlidir
Güzel kadın sadece güzelliğine güvenmeyen kadındır. Kendini geliştirmiş, olmuş kadındır. Bir erkege gerçek anlamda sınır çizebilen kadındır.
Güzel kadın yüzündeki belirli orandan ibaret olan kadın değildir. Erkeği onore eden kadındır. Erkeğe güç veren ve o gücün tekrar kendisine yansıyacağını bilen akıllı kadındır.
Güzel kadın ona uzatılan eli görebilen, cesur kadındır.
Sadece güzelliği sayesinde ilgi gören kadın yalnızdır. Başını yastığa koyduğunda hep bir şeylerin eksikliğini hisseder. Erkeklerin onun yalnızca yuzu ve bacaklarının arasındaki ile ilgilendigini bilir fakat bu gerçekle yüzleşmek istemez.
Üç kelime dedin ama güzel kadın budur.
"Sadece güzelliği sayesinde ilgi gören kadın yalnızdır başını yastığa koyduğunda hep bir şeylerin eksikliğini hisseder" özellikle bu cümlen çok hoşuma gitti. Daha güzel ifade edilemezdi sanırım. Gerçekten çok doğru tesbitler bunlar.. Bu güzel yorumuna kayıtsız kalamadım o yüzden yorumun için teşekkür ediyorum.
Bakımlı saçlara, güzel bir yüz hatlarına, çekici bir fiziğe sahip olan her kadın mükemmeldir. Biraz genel bir tanım oldu ama olsun. Kategorize edince daha kapsamlı, iyi oluyor :))
Cevap
20Cevap
Kızlar soruyorda nicki cassiee. 4 kelime oldu hehsh
Kendine güvenen ayakları üzerinde durabilen ve gülümseyen kadın her zaman en güzel kadın figürüdür benim için 👍 gerisi sadece teferruattır
Güzel kadın fiziki özelliklerini geçerek ne istediğini bilen, ayakları yere basan, kendini bilen kadındır 👍🏼
Bakımlı, tarz sahibi ve güzel bir gülüşü olan kadın güzeldir net..
Dişi, burnu ve kaşı güzel olan çirkin kadın görmedim 😄
Bakımlı
fit vücut
giyiymesini bilen.
Derin bakışları olan
Dolgun dudaklı
kızıl saçlı
İyi geceler...
Sadık,
Uyumlu,
Eşine işveli ❤️
😭😭😭😭