Sana şöyle tavsiye vereyim eğer beyaz tenliysen Alexander lazere gitmen gerekiyor Ama esmersen buz lazer epilasyon doğru olacaktır bende alexander lazere gidiyorum tabi ufak acılar ilk seansta olabilir sonuçta kıl köklerini yakıyorlar ama emin ol ağda veya makineden iyidir diyeceksin hiç çilek bacak vb tüm sorunlarını çözüyor öyle korkulacak bişey yok %85 sonuç alıyorsun net.
Beyaz tenliyseniz tabi ki alexandrite lazere daha etkili olacaktır Ten ve kıl rengine göre uygulanacak olan lazer epilasyon çeşitleri farklılık gösterir. Alexandrite Epilasyon beyaz tenliler için mükemmel bir seçenektir. Daha geniş dalga boyu daha fazla cildi kaplar bu nedenle diğer lazerlerden daha hızlı çalışır. Benim 6. seansım oldu zaten güsellik uzmanı size gerekli herşeyi anlatacaktır sadece Alexandrite lazer cihazları bronz tene uygulanmaz. Bilginize
Buz lazerin kötü yanı kıl kökünü uyutur sadece her cilt tipine uygun tabi ama bronz tenliler için daha uygun. Ama açık tenliler için alexandrite lazer daha uygun kıl kökünü yakıyor bu yüzden %85 sonuç elde edebilirsiniz
@Thanatossgirl ben ne buzdan neden alex den hiçbir tatmin edici sonuç almadım hatta daha da kötü oldu ki iyi bir yere gitmeme rağmen. Sadece bacaklarda sonuç aldım alexden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sana şöyle tavsiye vereyim eğer beyaz tenliysen Alexander lazere gitmen gerekiyor
Ama esmersen buz lazer epilasyon doğru olacaktır bende alexander lazere gidiyorum tabi ufak acılar ilk seansta olabilir sonuçta kıl köklerini yakıyorlar ama emin ol ağda veya makineden iyidir diyeceksin hiç çilek bacak vb tüm sorunlarını çözüyor öyle korkulacak bişey yok %85 sonuç alıyorsun net.
beyaz tenliyim yengemle gitmeyi düşünüyoruz oda beyaz teni acaba farkeder mi
Beyaz tenliyseniz tabi ki alexandrite lazere daha etkili olacaktır Ten ve kıl rengine göre uygulanacak olan lazer epilasyon çeşitleri farklılık gösterir. Alexandrite Epilasyon beyaz tenliler için mükemmel bir seçenektir. Daha geniş dalga boyu daha fazla cildi kaplar bu nedenle diğer lazerlerden daha hızlı çalışır. Benim 6. seansım oldu zaten güsellik uzmanı size gerekli herşeyi anlatacaktır sadece Alexandrite lazer cihazları bronz tene uygulanmaz. Bilginize
Teşekkürler
Acıtmıyor.. Gayet güzel. Elmas gibi parlıyor. Gece karanlıkta bile görünüyor :D
abartma kanka
Eğleniyoruz şurada. Bozma bizi.
Fiyatları ne kadar acaba? Hediye edicem birisine.. 👍🏻
arkadaşım için sorduk. 3bin 500 dedi ama pahalı olacakmış
3500 ü 3 e - 4 e bölerler herhalde?
2 ye böldüler ya
Biraz sıkıştırsaydınız 3 e de bölerlerdi müşteri kaybetmemek için.
ya yeni açmış yeri borçlarım var dedi
bende sıkışmim dedi
Hayırlısı , ama müşterisini kaybetmemek için her kolaylığı sağlamalı. Çünkü 1 müşteri , 10 müşteri getirir ona..
Belli olmuyor yaa vucut yapısına göre değişir
Yaptırmadım ama acımadığını söylerler çok
ya acıyormuş biraz
Hiç bilmiyorum yaa
Acısız güzellik olmuyor maalesef
Tüm lazerler de acı olduğu söyleniyor. Ağda gibi
Yani Belki çok hassas yerleri acıtabilir
Acıtıyor ben yaptırıyorum
çok mu
genital bölgeme uyuşturucu krem sürdü orası hiç acımadı ama bacaklarım çok acıdı
Koltuk altı vs acımadı, dudağım dudak üstü çok acıdı
ya zaten özel bölge önemli
Uyuşturucu krem sürülünce hiç acımıyor
diğer bölgelere dayanabilir sanırım
Bence de dayanırsın
umarım
Yaptır yaptır. Kaymak gibi olsun 😍😅
Ah ahh be
buzlu lazer diğerlerine göre çok daha az acıtır
Buz lazerin kötü yanı kıl kökünü uyutur sadece her cilt tipine uygun tabi ama bronz tenliler için daha uygun. Ama açık tenliler için alexandrite lazer daha uygun kıl kökünü yakıyor bu yüzden %85 sonuç elde edebilirsiniz
@Thanatossgirl ben ne buzdan neden alex den hiçbir tatmin edici sonuç almadım hatta daha da kötü oldu ki iyi bir yere gitmeme rağmen. Sadece bacaklarda sonuç aldım alexden
Kıl tipine rengine göre ve ten rengine göre mi yapıldı test uygulanmadı mı hiç
@Thanatossgirl uygulandı önce değerlendirdiler ama sonuç çok kötü hormon testi yaptıracağım
acıtır
Hayir