diğer tesettürlü türbanlılar gibi dar giyinmiyorum topuklular çizmeler giymiyorum ve. makyaj da yapmıyorum tek bir süsüm oje seviyorum

Oraya seviyorum bunda kızacak bir şey yok kaldı ki Eşim bir şey demiyor ki ona da kalmaz yani benim ellerim benim kararım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ama bu baya abartı duruyor bence. Yani belki açık biri olsaydınız o zaman bu kadar tuhaf durmazdı. Ama kapalı olunca ister istemez bence bu kadar abartı bir tırnak rengi dikkat çekiyor. Rengi bence daha sade olsa çok daha güzel olur. Birde aşırı uzun olunca dikkat çekmesi bence gayet normal diye düşünüyorum.
Türbanli bir insana Oje yakismaz ve uygunda degil zaten abdest almiyor mu o ojeli türbanlilar diye düsünürüm..
Eşim için veya sevgilim için değil zaten sevgilim yok öyle bir şey de olamaz da şimdi ona getiriyorsunuz lafı kendim için sürüyorum böyle beğeniyorum artı siliniyor en azından dar giymiyorum topukları giyip de gezen tesettürlülerden değilim şükür Rabbime
eş ve sevgiliden bahsetmedim bile ama dervişin fikri ne ise zikride odur sevgili yapmıyorsunuz ama namazda kılmıyorsunuz sanırım bunun iki 2 metre tırnakla ne abdest olur ne gusül gerçekçi ol ve doğruyu söyle günde 5 kere ojeni sürüp tekrardan silip sonra tekrardanmı sürüyorsun kandırmayalım birbirimizi hepimiz din kardeşiyiz çok istiyorsan regl günlerinde parlatıcı ya da nude tonlarda bir şey sürebilirsin
İslam'da oje günah diye bir şey yok kafanızdan şeyler uydurmayın kınada saç boyası da iş dolgusu da su geçirmiyor altına zaten her şeyden geç diş dolgusu denen madde monomerdir zaten işimle alakalı bu monomer zaten su geçirmeme özelliği yoksa diş çürüğü nasıl durdurulur o yüzden hani boş konuşmak yapmayın
Cunki abdest alinmiyor ojeyle