Güncellemeler
+1 yıl
Flörtlerim olsa, bir kaç sevgilim tabi ki aynı anda değil. Belki bende o zaman alışırım karşı tarafın geçmişine
Sosyal anksiyete dolayısıyla hiç sevgilim olmadı opusmedim bir şey yasayamadim. Şimdi hayatıma biri girse ve yasasam bile onun hayatına önceden birileri girmiş olacak ve benim sadece o. Bunu istemiyorum çok şey içimde kaldı. Ondan başka birileriyle de görüşmek yaşamak istemem normal mi 27 yaşındayım. Eskisi gibi değilim. Yani biri girecek onun geçmişi olacak benim bir tek o. Haksızlık ve hoş değil. Sonuçta onun olmuş olacak benim her anlamda sadece o. Haksızlık ve adil değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nerden biliyorsun belki onunda ilki sen olacaksın dünyada bir tek sen yoksun
tamam da yaşım sonuçta olmuş 27 imkansız öyle erkek
Bence imkansız değil belkide yakın çevrende göremediğin için böyle düşünüyorsun
Sanmıyorum
Yaşamamış erkek yok e ben ap talmmıyım neden sirf onunla olayım
Neyse sen kafanda zaten kurmuşsun biraz sakin olursa yazarken daha memnun olurum
Hayata pozitif bakmamak için elinden geleni yapıyorsun
Ama yok benim yaşımda gerçekten
O zaman kaderine razı olacaksın
İşte o yüzden ben de yaşarım bir şeyler durum eşit olur o kadar takmam
Senin hayatın ve kararların buna bir şey diyemem
Sen olsan sen de öyle yapmaz mıydın? Sen bakir olsan ve bakire kız bulma ihtimalin sifira yakinsa
Bunu buradan yazamam
Muhtemelen sen de yaşar ve eşit olmak isterdin mesele bu zaten
Benim yerime kararlar verceksen yazmama gerek yok
Değil
Ateş çok gibi
Olmamış birini bul
O daha zor
Diğer türlü de o kadar bekleyip sonra kendini dağıtmak yazık
İyi de mecbur bir yerden sonra bastırmak istemiyorum
şu an var mi potansiyel birisi
Bulurum bir kaç kisi
Nerede yaşıyorsun
İstanbul birileriyle görüşürüm yüzeysel bir seyler yaşarım sevgilim olursa ilişkide yaşarım yani adam gelecek bir sürü sevgilisi olmuş ben sadece onu beklemişim hoşuma gitmiyor bu his
Anladım ben de bir ara kendimi tutuyorsun sonra bu düşüncelerle saldım. Memleketin enayisi ben miyim dedim
Sen erkeksin inan şurda sorsan yürü be derler ben sordum orp olmadığım kaldı sanki herkesle olayım dedim şu yaşa gelmişim şu yaştaki kızın bile kaç tane sevgilisi olmuş oluyor benim de deneyimlemek istemem normal değil mi? Ben rahibe değilim bir şey degilim inan ki sinirim bozuluyor
Evet ama inan ben de aynı şeyleri yaşadım ve duygu olmadan birşeyler yaşayınca bir süre sonra iyi hissettirmiyor
Surekli degil zaten deneyimlemek istiyorum sadece
Anladım. Konuşmak istersen ben de istanbuldayim
Vay be
aynı kafa