Her defasında derim çok ince olduğundan ötürü daha ilk adım törpüleme esnasında aynı manzara olmasına rağmen ve öldürücü ağrıya rağmen vazgeçemiyorum

Her defasında derim çok ince olduğundan ötürü daha ilk adım törpüleme esnasında aynı manzara olmasına rağmen ve öldürücü ağrıya rağmen vazgeçemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Acıyı sevmek normal değildir psikolojik bir şeydir.
Yani şarkı sözü aslında , acı verdiği halde sevdiğim için yaptrıyorum sevmek değil tam olarak
Bu ne abla naptın kendine sen piyano tuşları gibi 😂😂
Hahahaha
Olur çoğu mazozişt'in kadınlardan çıkması tesadüf değil
Uzun tırnak kullanabilenlere imreniyorum cunku ben uzun tırnaklarla ayakkabı bağcığı bağlayamam bu yüzden sinirlendiğim için kısaltıyorum
benzer durum bende de var. acıyı sevmek değil o. bir takıntı ama neyin takıntısı psikoloğum bile çözemedi 😂
bu normal degil. bunun deriyle alakasi yok mekanda sorun var
Çok eskiden beri yaptırıyorum şu an ki yerde bir ara değiştirdim onda da aynı şekil oldu ya bi törpüye gelmiyor hemen kanıyor 😕
bunu basta belirtiyormusun?
Ben de yoluyorum hep tırnak kenarlarını ve parmaktaki o etleri
Koy marvele oynasın wolworine yan çar
Çok şükür böyle kötü alışkanlıklarım yok
Ay zaten hoş durmuyor birde kanamış🥺
Hayır böyle kalmıyor ki bu henüz üstü törpüleniyordu kısaltım ve şekli daha sonra oluyor
Sevindim öyleyse
Küreklerin kaniyor 🤣
Bunun acısı var ya çook kötü bide bu daha ilk aşama yani başlar başlamaz törpüyü bu hâle geliyor zorla devam ediyorum
Manikür biraz onlarin beceriksizliginden kaynakli birsey kan taşi kullandir kani durdur mikrok kapabilir
Teşekkür ederim yapmaya çalışırım
Bu el bir tokat atsa dövmeye gerek yok
Ölücemm 😂😂😂
Aman Allah'ım, ağır bir tokat hayaliyle burada ölmezsin öldürsün bir an geldi. Demek ki seninle aramızı iyi tutmalıyım, ablam. Hürmetler :D
neden böyle kendinize acı çektirtiyorsunuz :)
Güzellik kurban talep eder
kafayı yemişsiniz siz :)
Bu acıya katlanılır mı ya
Bu şarkı sözü shdhshd
Bence hiç gerek yok
Hemen bi kan kardeş bul bari!
İçin sızladı resmen yazık değil mi
Yuh çok kötü görunüyoe
Çok iğrenç duruyor midem kalktı
Midenin kalkacağı ne var ki tam olarak?
Kendi tırnagını makul seviye uzatıp oje sürünce daha kibar duruyor çok yapay ve mide bulandırıcı
Ama mide bulandırıcı bir şey yok fotoğrafta fikrinize saygı duyuyorum
Mazoşistmisin
Bitince nasıl oluyor
Tırnak güzel oluyorda kanayan kısımlar aşırı hassas oluyor ve kabuklanıyor
Kabuk derken tırnak eti mı oluyor
Kütikül mü
Tırnakların doğal mı
Hayır
Bitmiş haline bakabilir miyim
değmezzz
Olur
Öpim geçsin