Güzellik & Bakım Memelerim göğsümden taşıyor iyi mi kötü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kötü İyi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Memelerim göğsümden taşıyor iyi mi kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. normaldir, 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Memeler göğüsten taşıyor ne demek pek anlamadım ama sütyenden taşıyor demek istedin sanırım. Bir beden büyük kullan istersen. 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 616 cevap paylaştı. Bize ilgi çekici geliyor yaratılış icabı, seni zor duruma düşürmediği sürece sorun yok sırt ağrısı giyim kuşam vs gibi Boyun kilon ölçülerin nedir 0 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Şimdi sorun olmaz ama ileride yaş ilerleyince sıkıntı olabilir çok büyükse 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 635 cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye degisir ama seksapaliteni yüksek gosterir 0 0 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Her meme kendine hastır. Görmeden bir şey demek zor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yırtarim dagalari enginlere sığmam tasarım hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İkisi aynı şey ama neyse. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl AFACSGSGSGSFSFSFSFS Yorumla nєslıtukєnmısєrkєkk +1 yıl Göğüs, gövdenin üst kısmı karın ve omuz arasındaki bölge usta Yorumla nomercy7 +1 yıl @nєslıtukєnmısєrkєkk Tamam güzel kardeşim. Meme büyükte olsa, küçükte olsa göğüsten taşıyor zaten? İçine mi kaçacak bu meret? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benimkiler büyük dikkat çekiyo baya 1 3 Yorumla KutuptakiÇölAslanı +1 yıl Ağrı yapmuyo mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KutuptakiÇölAslanı yok Yorumla KutuptakiÇölAslanı +1 yıl Nasıl ya benim eski hatunun sırt ağrısı oluyodu Yorumla
kendinealfa Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl vucuduna uyumluysa problem etme değilse küçült 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 336 cevap paylaştı. Maşallah 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kötü. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
normaldir,
Memeler göğüsten taşıyor ne demek pek anlamadım ama sütyenden taşıyor demek istedin sanırım. Bir beden büyük kullan istersen.
Bize ilgi çekici geliyor yaratılış icabı, seni zor duruma düşürmediği sürece sorun yok sırt ağrısı giyim kuşam vs gibi
Boyun kilon ölçülerin nedir
Şimdi sorun olmaz ama ileride yaş ilerleyince sıkıntı olabilir çok büyükse
Bu kişiden kişiye degisir ama seksapaliteni yüksek gosterir
Her meme kendine hastır. Görmeden bir şey demek zor
Yırtarim dagalari enginlere sığmam tasarım hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım
İkisi aynı şey ama neyse.
AFACSGSGSGSFSFSFSFS
Göğüs, gövdenin üst kısmı karın ve omuz arasındaki bölge usta
@nєslıtukєnmısєrkєkk Tamam güzel kardeşim. Meme büyükte olsa, küçükte olsa göğüsten taşıyor zaten? İçine mi kaçacak bu meret?
görmeden bilemeyiz dödkdk
Ne kadar tastigina bagli
benimkiler büyük dikkat çekiyo baya
Ağrı yapmuyo mu
@KutuptakiÇölAslanı yok
Nasıl ya benim eski hatunun sırt ağrısı oluyodu
Bence kötü çok büyük göğüs itici olabilir.
Yesnt
vucuduna uyumluysa problem etme değilse küçült
Maşallah
İyi ama gormek gerek yinede
Kötü
Kötü.