Makyajla uyumak gözlere zarar veriyormuş. Sizce bu ne kadar doğru?

Makyajla uyumak gözlere zarar veriyormuş. Sizce bu ne kadar doğru?
Verir. Rimelimi silmeye hep üşenirim sabah kalktığımda gözüm yanar. Ama onun dışında bir zarar vermedi bana. Zaten kirpik falan döker herhalde en fazla, o da işime gelir çünkü kirpiklerim gür olduğu için rimel sürünce sürekli birbirine yapışıyor.
Evet bende bazen makyajı silmeden uyuyorum. Aslında en güzeli her gece uyumadan önce silip uyumak.
Evet zarar verir makyajla uyumamaya özen gösteririm mutlaka yatmadan temizlerim zaten çok makyaj yapan biri değilim ama göz çok hassas bir organ maskara kalıntıları kalıyor çok zararlı
Evet en güzeli her gece uyumadan önce makyajı silip o şekilde uyumak bence. Cilde zararı fazla çünkü.
Sadece gözlere değil makyaj bulunan ciltteki her yere zararlı. Ama üniversite yıllarımda ben de çok gece gözümde rimelle uyudum oradan çok iyi biliyorum ki kirpikleri mahvediyor.
Gözüne zarar verme ihtimali fazla, çünkü sonuç olarak makyaj zararlı bir şey. Birde uyurken sen çok dönüyorsan yandın demektir. Makyajını silip de yatsan güzel olur.
Cevap
4Cevap
Evet verir
Cilde çok zarar verir gözlere vermezde
Sonunda benimle aynı fikirde olan biri
Gözede zararı varmış. Hatta sürekli göz boyası ile uyunursa ameliyata kadar bile gidiyormuş.
vay be çok şaşırdım neler öğreniyoruz 🙏
rimel kullandıysa zarar verebilir bence
kimyasal madde bir bakıma onlar. fazlaca teması cilde zarar verir
Neyseki rujdan baska bir şey surmuyorum.
😇
Yok sağlıklı. Tövbe ya Rab
Aşırı derecede zararlı
Verir diye düşünüyorum
Hayır, sadece cilde zarar verir, göze zarar vermez
Cilde zararı olduğu kadar gözede zararı var. Hatta ameliyata kadar ilerliyormuş
Verir tabikide
Bencede doğru
haklı
ihtimaller arasinda
verir
Çok zarar verir