Her ne kadar toplum bize aksini dayatmaya çalışsa da, Aldatılmanın güzellikle bir ilgisi yoktur. Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında?
Umarım uzun geceniz güzel geçmiştir günaydınlar efenim 🌸✌️

#doludolu
Her ne kadar toplum bize aksini dayatmaya çalışsa da, Aldatılmanın güzellikle bir ilgisi yoktur. Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında?
Umarım uzun geceniz güzel geçmiştir günaydınlar efenim 🌸✌️

#doludolu
Bakımlı, güzel, çekici olmakla ilgisi yok, şunu bi anlatamadık. Ne taş gibi ünlü kadınlar aldatıldı, onları görerek de anlayamadınız. Sürekli insanların neden aldattığını sorguluyorsunuz. Herhangi bir ilişkide, birinin başkasıyla birlikte olma isteği hasıl olursa önünde aldatmak veya ayrılmak olmak üzere iki seçenek vardır, yani aldatılmak insanın bir kusurunun değil, aldatan kişinin yaptığı bir tercihin sonucudur.
nice kadınlar var yüzüne bakmaya kıymazsın ama kocası gider bakımsız bir kadınla aldatıyor bunun Ben güzellikle hiçbir alakası olduğunu düşünmüyorum Bu Tamamen duygusal boşluk cinsel yetersizlik anlaşamamazlık ve iletişim eksikliğinden kaynaklı bir durum tabii ki aldatmak yanlış bunu savunmak gerekmiyor Ama insanların içeride ne yaşadığını nasıl bir hayatta olduğunu bilemeyiz Burada en güzeli sevgi ve saygı bittiği zaman Yolları ayırıp Herkesin kendi hayatına bakması doğru olacaktır Bu yüzden ben özellikle Her kadının ayakları üzerinde durmasını meslek sahibi olmasını bu hayatta tek başına da dimdik durup savaşa bilmesini ve bunun içinde okumalarını ve mücadeleci olmalarını her zaman istiyorum.
Bu konuda sana katılıyorum. Bana göre de aldatılmanın güzellik ve bakımla bir ilgisi yoktur. Çok güzel ve bakımlı olan kadınların da çok kez aldatılmış olmasına çoğumuz şahit olmuşuzdur. burada aslında bütün mesele hayatımızdaki erkeğin 'doyumsuz' olmasından kaynaklı.
Bir erkek eğer doyumsuzsa karşısında ki kadın ne kadar güzel olursa olsun adam o kadının güzelliğe alıştıktan bir süre sonra farklı kadın arayışına giriyor çünkü bu tür erkekler devamlı farklı kadınları keşfetme isteğindedir. Aldattığı kadın belki hayatındaki kadından daha çirkindir. Ama burada mesela güzellik değil mesele aldattığı kadının "keşfedilecek farklı bir kadın" olmasıdır.
Naçizane düşüncelerim bunlardır.
Rica ederiimmm
bakımla yda doğru tamamen karşıdaki insanla ilgili bir durum değil ki bu adrian lia rihanna aldatılmış :D
Onlara bunu yapan hayat size neler yapmaz diyorsun 😂
Rica ederim.
Cevap
21Cevap
Kadın da aldatıyor tabi ki de. evli olduğu halde sevgili yapanlar bile var maalesef bu hayatta. tabi ki de her insan kendi karakterini belirler. ama bunun güzellikle ilgisi yok. Bakımlı kadınlar da aldatılır tabi ki de..
Bakımlı kadınlar aldatılmıyor olsaydı Adriana Lima Shakira bu gibi kadınları aldatılmaz da hayatta her şey güzellik demek değildir ilk önce şu kişinin fiziğine görüntüsüne bakarak hayatımıza almak istesek belli bir zaman sonra hayatımızı aldığımız kişinin bizim duygularımızı önem vermediğini ve bizim için önemli biri olmadığına anladığımız anda zaten aldatmalar başlar. Ama her ne olursa olsun aldatmanın bahanesi olmaz aldatmak en büyük karaktersiziktir.
Aldatmak nefs işi görüntü değil. En güzel kadınların en çirkin kadınlarla aldatıldığını gördüm 😃
Çirkinlerde şeytan tüyü mü ne varmış zaten 😂
Bilmiyorum artık ne tüyü var ajsjsjd
Bilemiyorem fhskjfs
Kadınlığını mükemmel bir şekilde kullanarak erkeğini her konuda tamamlayabilen kadınlar aldatılma riskini minimize ederler
Bunun güzellikle ya da çirkinlikle alakası yok ki.. Bu tamamen birlikte olduğun adamın karekteriyle ilgili bir durum..
Öyle olsa yeryüzünde bakımsız kadın kalmazdı😅 ihanet etmek isteyen arsız insana bahane çok, çeşit sevenlere selam olmasın
Bakımla alakası yok aldatmanın ve aldatılmanın tamamîyle karşıdakinin tavır ve karakterine bağlı...
İnsanın içinde olan bir şey bunun bahanesi yok
Ya Rihanna bile aldatılıyor.. Bunun bakımla güzellikle alakası yok.
Bu dünyada aldatılması mümkün garantisi yok hiç bir şeyin.
Rihanna niye aldatıldı o zaman🙄 demekki bakım ya da güzellikle alakası yok karekter meselesi🤷
güzellikle ilgili değil doyma ve ilgiyle alakalı bi durum
Günaydın.
Karşı taraf aldatma niyeti olduktan sonra istersen dünyanın en iyi bakımlı kişisi ol. 😃
Allah korusun öylelerinden.
Güzel ya da çirkin her kadın aldatılabilir eğer hayatında karaktersiz bir insan var ise..
Hayır. Asıl önemli olan karşısındaki erkeğin karakteri.
Adriana lima bile aldatıldı düşün😀
Evet hiç sormayın 😂
Erkek nefes alsın yeter der😀
Dikkat etsinler nefes peşinde koşarken nefessiz kalırlar 😄✌️
Kalıyorlar zaten sonra çok pişmanın😀
Güzel tespit
Öyle bir şey yok aldatan her zaman aldatır
Bakımla alakası yok eğer erkek şerefsizse aldatır
Aldatılmanın, herhangi bir sınıfı yoktur.
En çok onlar aldatılmıyormu zaten
Kaninda varsa o aldatma hersekil yapar..
Daha az aldatılır diyelim
Aldatılır herkes aldatılır
Bakımla ilgili degıl ki
Bu devirde herkes aldatır ve aldatılır
Bakımla alakasız bi konu.
Aldatıldık Dibine kadar bakımlı olmamıza rağmen.
gayet de güzel aldatılıyorlar
Öyle bişey yok
Herkes aldatılır
Acemibirlk ydi gn
her kadın aldatılır
bilnmez
aldatılmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?