Heyyo ben geldim 🖐️
Kızçeler size güveniyorum, taş toprak demez yine bir yolunu bulursunuz 🙃💋💄

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg💫
Heyyo ben geldim 🖐️
Kızçeler size güveniyorum, taş toprak demez yine bir yolunu bulursunuz 🙃💋💄

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg💫
şu an yaptığım gibi kişisel gelişime odaklanırdım. Güzellik dışta değil içte saklı çünkü. Dışımızı insanlar, içimizi rabbimiz görür. Hem dışı süslemek kandırmak oluyor biraz onun yerine ruhumuzla, kalbimizle ilgilenmek daha mantıklı geliyor bana. Doğayla vakit geçirir öğrenmeye çalışırım. Kitap okur, benden büyük insanların hikayelerini dinlerim
Çok güzel, soruyu farklı bir bakış açısıyla yorumlamışsın. Mevlana'nın bir sözünde dediği gibi; "Dünya gözüyle bakan yüzü, gönül gözüyle bakan özü görürmüş." Özümüzü görebilcek insanlara denk gelelim inş..
Teşekkür ederiim 🥹 ben genelde tersten bakıyorum da ondan olabiler
Uğraşmazdım ki. Makyaj malzemesi olmadan en fazla cildindeki leke, sivilce vs şeylere faydalı işlemler uygulayabilirsin. Yüze canlılık katamadıktan sonra ne önemi var. Makyajın biraz da olsa asıl olayı bu çünkü. Yüze güzel bir canlılık, renk katıyor.
Gül yapraklarından allık ruj yapardım o da yeterdi zaten. Belki kömür karasından dumanlı bir göz makyajı olabilirdi
Ben bu tür şeylere gerek duymam zaten erkekler gerek duymaz bu tür şeylere.. yani ben bakımlı olurdum temiz olurdum.. fiziğime dikkat ederdim sağlıklı beslenerek ve spor yaparak bunlar benim açımdan gayet yeterli olurdu.
Cevap
18Cevap
Yiyeceklerden olabilirdi mesela nar ile ruj yapmak gibi falan. Kömür ile sürme, far, kil ile far, şeftali ile allık 😄
Eski zamanin yediklerimiz ile şimdikiler arasında çağ farkı var. Suyu temiz, gıdası temiz, havası temiz... eski yeşil çam filmlerine bakın hepsi ne kadar güzel sıfır estetik sıfır makyaj... yani doğal halimizle kalırdık ama güzel de olurduk
meyveleri suratıma sürerdim yosunlarin renginden yeşil eyeliner bile yapardım hdhdhs eyeliner için sürme seyisinide ağaç dalından hallederdim 😂😂 deniz kumunu nemlendirici olarak bütün vücuduma serpip bekletirdim kız daha dogalmis ya hdhshs
Ruj yerine salça
Allık yerine pancar ezmesi
Fondöten yerine balmumu
Parfüm yerine gül suyu
Saç boyası yerine hint kınası
İdare edin artık canım sizde 😅
şu an çok güzellik malzemesi olmasina rağmen kullanamıyorum elim yatkın değil
o çağlarda yaşasaydim bile bir şey değişmezdi yani :dd
Ne ugrasicam. Manipüle ederdim milleti. Yeni trendin benim yüz hatlarım olduğunu beyinlerine bir şekilde eklemeye çalışırdim 😂
Zaten o zaman güzellik diye bir sorun yok. Sorun olsaydı ruj tekerlekten önce bulunurdu emin ol.
Kendimi daha çok severek ve ilgilenerek. Birde olduğum gibi kabul ederek.
Çilek reçeli ile ruj yapar birde çiçeklerden allık yaparsam bizim iş hallolurdu jxnxjd
gvjgjhbvg yaratıcılık desen var hem açlıı da yatıştırır bak bi taşla iki kuş 🤌
chvghcv eskilere bi gitsek üff neler yaparız dee nerede o günler be 🥺
üff yeni hayal eklendii belki bi gün gerçek olur be 🥹🤌 gece gece canım başka bi gezegen çekti işte
Çilek, böğürtlen ve acı biber 🌶️ falan iş görür :D
Kömürden eyeliner yapardım. Kırmızı pancardan ruj ve allık yapardım yeter ahsjs
Var ama bu çağda bile kullanmıyorum ki 😄 pek bişey eksilmezdi
Benim icin degisen bir sey fark etmez. Simdide kullanmiyorum ve kendimi boyle begeniyorum.
Binlerce güzellik malzemesinin olduğu yılda yaşayıp ihtiyaç duymuyorum, olmamasını fark etmem bile
Kırmızı biberi ezip dudağima sürerdim ama acı olmamalı:)
Yani ben bir tek jöle kullanıyorum onun yerine çamur sürebilirdim 😂
Kadınlar o kadar akıllı olsalardı bugün kendilerini beğendirmek için 2 saat mesai yapmazlardı.
Makyaj bile yapmayan biriyim, hangi çağda olursak olayım yine bir çaba sarf etmezdim. Dengeli beslenip spor yapar kendimi ruhen ve bedenen güçlü hisseder ve düzgün bir mentaliteye sahip olurum.
Doğal halim en güzeli makyaj malzemesine gerek yok
Bu cagda hala kozmetik malzemesinin olmasi abes degil mi zaten djfjjf
Günlük hayata da kullanmıyorum özel günlerde sadece öyle bişey olsaydı yine kullanmazdim diye düşünüyorum
üc gunluk dunyada cok guzel olsam nolcak madalya mı vericekler
Zaten kullanmıyorum çok farketmez, ama güneş kremi olsa iyiydi 😁
Şimdi de ek olarak bir şey kullanmıyorum ki
Hamam otu yeterli teşekkürler
Soğuknsuyla yıkardım yüzümü 🖤
Ben her çağda güzel olurdum
Doğal hali güzel olmayanlar düşünsün 😅
meyvelerle makyaj yapardım
Yüzüme taş sürerdim. :D
Meyveleri kullanırdım, ☺
erkekler icin hic kendimi yoramam
Camur banyolari mis mis