bacaklarimda bi kac leke var kirmizili cildim hassas ozguvenim cok dusuk bu cilt yuzunden esmerlesmek istiyorum o zaman cilt kusurlari gorunmez nasil yapabilirim guneste esmerlesemiyorum kizariyorum

bacaklarimda bi kac leke var kirmizili cildim hassas ozguvenim cok dusuk bu cilt yuzunden esmerlesmek istiyorum o zaman cilt kusurlari gorunmez nasil yapabilirim guneste esmerlesemiyorum kizariyorum
Beyaz cilt güzel olduğu kadar ne yazık ki çok sorunlu bir cilt. Cildine uygun olmayan ürünler falan kullanınca ne yazık ki hem cildin kızarıyor hemde alerji falan kapıyor. O yüzden cilt tipine uygun olan ürünler seçmeye özen göstermelisin diye düşünüyorum ben. Cilt tipine uygun ürünler seçince bence cildine zarar gelmez.
ask ben de öyleyim ve bende cilek bacak var yani bacagımın üstüne kucuk kucuk kirmizi noktalar var bazen geçiyor bazen artıyor bacagımın kuruluguna mevsime yedigime ictigime göre degisiyor ve genetik bi hastalık bu. Ve asiri takıntı yapıp bi erkek arkadaş ya da partner kesinlikle istemiyordum cinsellik yasamaya birinin beni ciplak görmesine asla hazır değildim görünce hayallerinin kırılacagını falan düsünüyordum siyah corapsız etek vs asla giymiyordum. Ama sonra erkek arkadaşım oldu ve anladım ki ben kafamda çok büyütmüşüm her şeyi olduğundan çok daha fazla kafama takmışım. Fiziğin düzgün ve bakımlı oldukça cilt kusurlari inan önemli olmuyor
Beyaz tenli olmak güzeldir. Herkes beyaz tenli olamaz ama herkes esme/bronz tenli olabilir kesinlikle üzülme lekeler için gereken bakımı yaparsan çok daha iyi olur.
Cevap
31Cevap
oo en sevdiğim beyaz tenli kızlar.
1. bu tür şeylere girişirsen seni çok dolandırırlar. Çünkü bu senin DNAnda kayıtlı boya sürmediğin sürece "düzelmez"
Bunu kusur olarak görmeni sağlayan instagram vb. şeylerden uzak durursan düzelir.
ya da beyaz ten seven birisini bulursun
bende beyaz tenliyim. kızardıktan sonra güneşlenmeye 2 gün ara verip devam etmen lazım bir süre sonra esmerleşiyorsun. onuda geçtim beyaz ten candır. 2-3 leke için bozme kneidni. sadece bacakların ince. biraz spor ve squat ile harika bir vucud yapaiblirsin.
Bende bembeyazım aksine bu beni daha iyi hissettiriyor djdj
oa bana da beyazsın diyolardı da bu kadarını ilk defa gördüm benc çok güzel duruyo herkes beyazlamaya çalısıyo yok beyazlatıcı süt krem vs vs bikaç kızarık lekeden nolucak aw
Saçmalama istersen. En güzeli beyaz ten. Aksine özgüvenin tavan olmalı. Göğüslerin de küçük olsa bari
Bende öyleyim de delirdin heralde sen sevilmez mi hdjddj bronzlas o zamann
Senin tenin de benimki gibi yüzüm o kadar değil ama vücudum ruh gibi değisik bende onu sevmiyorum biraz bronzlaşmam lazim yazin ya
Herkes beyaz ten sever bence çok iyi ten rengin bşde kızıl olursan
Esmerleşmek pek kolay değil bende esmerim ama tanıdıklarım esmerlesmek için herseyi yapıyorlar ve kısa süreli oluyor uzun süreli bi çözümü var mı bilmiyorum
Cildinin kiymetini bil ben ne yaparsam yapayim esmerlerin cildi kadar guzel olmayacak 😞
Nıye yaa beyaz ten daha çok koşmuyor mu
O nasıl bi beyaz ten yahu LED ışık gibi jgdfjgfh
Ölmedin inşallah nur inmiş sana? Hasta falan mısın?
Aslında çok nadir bulunan türdensin herkesleşme kendin ol :)
Türkiye'de beyaz ten severler bence şanslısın ama yurt dışında yasiorsan solaryumdan başka caren yok
Bence çok güzel tenin özgüvenin yerine getirmelisin
kızım harika bişi bu. elimize geçmiyor bizim sen sorun ediyorsun.
Değişik misin sen asıl beyaz tenlilerim özgüveni yüksek olur
Cildimde kusurlar var hassas hemen kizariyor biktim artik
Zaten özelliğin o hem özel bölgenin hem göğüs ucunun pembeligi sizi eşsiz kılıyor
Daha özgüvenli olman gerekirdi. Niye düşük oluyor. Hem ne alaksı var tenle
kusurlu bir cilt guzel degil esmer tende hicbisey belli olmuyor
Ya cildinin neresi kusurlu. Bence çok güzel
Kirmizi minik bi kac nokta var sinirimi bozuyor
Ya onlar çok normal. Takılma neredeyse her beyaz tende vardır. Bende de var
Zıvanadan çıkmasını artık neyse davul bile rengi dengine artık iyi hafta sonlarıı
Aklını başına al. Hemen gir içeri. Süt beyaz ten insana verilen nimet.
solaryuma git ve uzun kalmadan adım adım esmer ol ve yüksek faktörlü günşe kremi de sür
Sacmalama herkes beyaz tenli olmak icin uğraşıyor. Cok şanslısin beyaz bir cilde sahip olduğun icin. Cildini duzenli nemlendirirsen bir sey olmaz at kili fircasi var bir de onu da deneyebilirsin. Keselenmeyi de unutma.
Sen delisin bulunmaz hint kumaşı sin haberin yok süt gibi
Bana daha cok zeka seviyen düşük gibi geldi.
Yerimde olsaydin anlardin
Yerinde olsam anlayamazdım işte cunku kafa yok.
One be ölü gibi
Albino rahatsızlığı mı var sizde
Pembeyse her şey unutulur
Oha senden bronz ölüler var walking Dead te sjsj
Bence beyaz tenli olmak daha iyi
Saçmalama beyaz tenli olmak ayricaliktirr
Ne güzel
Beyaz ten candır
Beyaz tenin nesi vr ki
Solaryuma git
Beyaz güzel
yok gayet iyi