Bence bir kadın çirkin bile olsa alımlılığı, hareketleri, tavırları ve zekası ile her türlü güzel ve çekici görünebilir. ⭐
Doludolu artık yeni Güzellik & Bakım fenomeniniz 😎💄

#doludolu
Bence bir kadın çirkin bile olsa alımlılığı, hareketleri, tavırları ve zekası ile her türlü güzel ve çekici görünebilir. ⭐
Doludolu artık yeni Güzellik & Bakım fenomeniniz 😎💄

#doludolu
Kadının iyisi biraz cıkcık olur, dişi olur, yürürken su gibi akar, ayağı kalçası beli ahenkle hareket eder. Barbie bebek gibi güzel görünmek kadını çekici yapmaz, kadını çekici yapan ruhudur. İnanın bunun görüntüyle ilgisi yok. Yani ilgisi yok derken, kadınsılık görsele vurur, ama düşündüğünüz gibi değil, balık etli bir hatun, 0 beden mankenden daha çok kan kaynatabilir, tesettürlü bir kadın, bir bakışıyla göbek açık göğüsler fora kızı bakkala gönderebilir, ince ayrıntılar, ince nüanslar bunlar. Ruhunda olmayan avrada, kaçak kat gibi eğreti olur. Önce bedeninizde hissedin o östrojeni, sonra gelin, hadi bakiim.
Kadın dediğin bir vibe'ı olacak. Dişi ya da değil kendi tercihi, kendi orijinalliği. Vibe dedim, çünkü nice vibe'sız güzel kızlar gördüm, vibe'ı olan çirkin kızların önünden bile geçemedi. Hiç denk gelmediyseniz en azından ünlülerden yola çıkın, onları bir de bu gözle kıyaslayın. Tabii ki kitap okumak, ufkunun açık olması bunlar çok önemli, yapmazsanız sınıfta kaldınız. Bir de size bir abla tavsiyesi, evinizdeki düzeniniz, kendi başınıza kaldığınızda uğraştığınız şeyler, insan içinde de hayattaki duruşunuzu yansıtıyor. Bu ufak tefek detaylar başta belli olmuyormuş gibi görünse bile oluyor arkadaşlar. Bunlarla birlikte karakteriniz de çok önemli bir etken, hayata bakış açınız... Dünyadaki en başarılı insan siz olmayabilirsiniz, ama herhangi bir alanda başarılı insanların mindset'ini, yani zihniyetini barındırıyor musunuz? Yani gelişmeye açık mısınız? Öte yandan maddiyat hayatta her şey olmasa da çok şey, ama kendinize ait birer hedefiniz ve amacınız olduğunu belirtmeniz, dünyadaki tüm yoksunlukları örtbas edebilir. Tamam son cümlelerim biraz kişisel gelişim oldu, ama vibe üstüne bunları da harmanladığınızda mükemmel bir bütün olacağınızı biliyorsunuz. Öptüm çok!
Aura meselesi zorlamayla olmaz bence.
Bazen istemsiz tek hareketi bile çekici gelir anlamayamazsın..
çok doğru, doğum günün kutlu olsun bu aradaa 🎉
Ona göre kişilerin bir tavrı bir duruşu olması lazım. Tamam dış görünüş elbette her zaman önemli ama ben kişilerin bir havası olması gerektiğini düşünüyorum her zaman. Yoksa o varoşluk asla kaybolmuyor.
Cevap
16Cevap
Bence genetik bu.. yani doğuştan güzel bir yüzü varsa bir şey yapmasına gerek yok. sadece saçlarına cildine ve kilosuna fiziğine iyi bakmalı yeter.. mesela spor yapsın.. düzenli cilt bakımı yapsın.
Hayırlı olsun fenomenliğin. Kadın temiz bakımlı olursa çok extrem şeyler yapmasına gerek yok. Giyinmesini oturmasını kalkmasını konuşmasını biliyorsa güzel veya çekici olabilir.
Teşekkür ederim. Aynen öyle
Bakımına dikkat etmeli ama bir kadın güzel olmasa bile zekası naifliğiyle daha da çekici görünebilir. Yeni fenomenliğin hayırlı olsun 🌺
teşekkürler bebeğim :D
Haddini bilmek her insana yakışan wn güzel huydur. Hayırlı olsun.😌
çok doğru haddini hep bilen bildiren güneş tenks :D
İstifamı verdim bu aşktan diye isyanlardayım 😕
Bunlar önemli etken.
Mutlu olmaya az dert edinmeye dikkat etsin zaten bakım yapmak içinden geliyor
Kibirden uzak durarak tevazu ve nezaket sahibi olması ve derin bakışları olması
Her erkeğin gözünün içine bakmamaya, herkese gülücükler dağıtmamaya. O zaman çekici olur
Makyajsiz ve doğal olsun sadece temiz olsun krem dudak balmi yeterli
Yeniden doğmalı😂 Zarif olmalı.
Zarafet doğuştan gelir sonradan çok yapay duruyor olmuyor
Kadınlara akıl vermek haddime değil onlar neyi iyi yapacaklarını bilirler. :D
Takındığı tavır ve davranışlarının yanında üslubudur.
Bazı şeyler yaşadık ders aldık gördük bazı şeyler bende kalsın bir şey birisi tarafından okadar coo olmasını isterdim ki sagolsun aklımı başıma getirdi sagolsun
Giyimine yürüyüşüne duruşuna konuşmasına gülmesine
Bakışı, duruşu, mimikleri ve bir çok faktör bunu sağlayabilir..
Yani bu kişisel tercihlere göre değişir
fiziğine dekoltesine giyimine kokusuna
Güzel olması kendine bakmasi
Kendi gibi olması yeterli
Zekası ilk öncelik
herşeye
Zarafet bence
Edep
Zeka olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?