Güzellik & Bakım Kizlar kol altinizi neyle alıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne onerirsiniz? Güncellemeler+1 yıl Guncellll Güncellemeler+1 yıl Yokmu kimse ya Kizlar kol altinizi neyle alıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ağda hazır veet ağda bantları iyi makasla biraz kısaltıp alabilirsin 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ama hep jiletle aldim. Agda acimaz mi 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk aldığında acır sonra zaten kökleri normale döner söyle birine yapıştırsın çeksin direk 5 saniyelik bir acı Yorumla Soran +1 yıl Hahahha kiz kimi bulcaz yapsin 5 dk. Etrafimizdakiler kasap hep deriyi felan sokerler 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha kendin çekemezsin alışık değilsen daha kötü olur yapış yapış kalır hızlıca başka biri çekmeli kdjsjs Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi acimasiz birini bulmak lazim desene. Kiz ben cekemem ki ne kendimde nede baskasinda icim gider. 😒 ama sende keyifle yapacak bi izlenim sezdim jssjjsjss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bu arada yapardım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahhaa deli ya keske ayni sehirde olsak belki sen beni gazlayip ikna ederdin agdaya jsjsjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla kolay gelsin jiletle hemen uzuyor Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin derken 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani hangi yöntemi yapacaksın kolay gelsin Yorumla Soran +1 yıl Ya jiletle aliyom hemen uzuyo. Agda yapmayi dusunuyom korkuyom 😒 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ağda hazır veet ağda bantları iyi makasla biraz kısaltıp alabilirsin
Ama hep jiletle aldim. Agda acimaz mi 🥺
İlk aldığında acır sonra zaten kökleri normale döner söyle birine yapıştırsın çeksin direk 5 saniyelik bir acı
Hahahha kiz kimi bulcaz yapsin 5 dk. Etrafimizdakiler kasap hep deriyi felan sokerler 🤣
Ahaha kendin çekemezsin alışık değilsen daha kötü olur yapış yapış kalır hızlıca başka biri çekmeli kdjsjs
Senin gibi acimasiz birini bulmak lazim desene. Kiz ben cekemem ki ne kendimde nede baskasinda icim gider. 😒 ama sende keyifle yapacak bi izlenim sezdim jssjjsjss
Evet bu arada yapardım 😂
Hahhaa deli ya keske ayni sehirde olsak belki sen beni gazlayip ikna ederdin agdaya jsjsjsjs
Valla kolay gelsin jiletle hemen uzuyor
Kolay gelsin derken 😒
Yani hangi yöntemi yapacaksın kolay gelsin
Ya jiletle aliyom hemen uzuyo. Agda yapmayi dusunuyom korkuyom 😒