merhabalarr cok fazla bi butcem yok ama gercekten kirmizi olan , curuk visne sarap kirmizisi gibi bu tonlarda bir ruj ariyorum bilen var mi? arkadasimda revolution pro kirmizi gormustum cok begenmistim ama pahali geliyor:((

merhabalarr cok fazla bi butcem yok ama gercekten kirmizi olan , curuk visne sarap kirmizisi gibi bu tonlarda bir ruj ariyorum bilen var mi? arkadasimda revolution pro kirmizi gormustum cok begenmistim ama pahali geliyor:((
Elbette, uygun fiyatlı ve kaliteli kırmızı ruj arayışınızda aşağıdaki markaları düşünebilirsiniz:
Maybelline New York Color Sensational: Bu ruj serisi, yoğun pigmentli ve kalıcı renkler sunar. “Ruby for Me” ve “Red Revolution” gibi çeşitli kırmızı tonları mevcuttur.
Rimmel London Lasting Finish: “Alarm” ve “Stare At Me” gibi canlı kırmızı tonlarıyla bilinen bu ruj, uzun süreli kalıcılığı ile öne çıkar.
Wet n Wild Megalast Lip Color: “Stoplight Red” gibi kırmızı tonlarıyla bilinen bu ruj, hem uygun fiyatlı hem de kalıcıdır.
Golden Rose Velvet Matte Lipstick: Bu ruj serisi, mat bir bitiş ve yoğun renk sunar. “Matte Lipstick 20” popüler bir kırmızı tonudur.
Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo: “DC29 Pure Red” gibi kırmızı tonlarıyla bilinen bu ruj, kremsi bir yapıya ve parlak bir bitişe sahiptir.
Bu markalar genellikle uygun fiyatlıdır ve çeşitli kırmızı tonları sunarlar. Ancak her zaman ürünleri denemek ve cildinizin tonuna en uygun olanı bulmak önemlidir. İyi alışverişler dilerim!
tesekkur ederim bu markalara bakicam💕
Cevap
2Cevap
Kırmızı ruj tercih edeceksen kesinlikle tercihini flormar dan yana kullanabilirsin hem rujları kalıcı hemde renkleri harika. 🌸
Bende kırmızı olarak sadece gloss var golden rose 3d mega shine 113 rengi onun dışında önerim yok yorumları okumaya geldim 😄
Pierre cardin kullan bence cok kaliteli
Beaulis apple rengi çok güzel bir kırmızı
Maybelineden şaşma
Pastel 09
Ucuz kozmetik ürünü sakın alma
Beaulis juliet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?