Güzellik & Bakım Kadınlara hangi yüz şekli daha çok yakışıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor oval, keskin yüz hattı yuvarlak, kısa gıdıklı yüz hattı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınlara hangi yüz şekli daha çok yakışıyor? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. oval, keskin yüz hattı 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Oval yüz; seksi ve karizmatik bir hava veriyor Yuvarlak yüz ise tatlı/şirin bir hava veriyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl karizmatik degilde güzellik veriyor oval yuvarlakta şirinlik
arisboslukta Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl benimki oval ama bana cok yakismior yaa Yuvarlak olsun isterdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ya yok kız cok yakişiyor sana yuvarlak guzel bir yuz sekli degil bana gore Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl araba markası gibiler üretim hatası yok😄mikemmeller 😆mercedesde var hacu muratda 0 0 Yorumla
ok35dk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence oval, keskin yüz hattı daha çok yakışıyor. 1 0 Yorumla
Yalnızbiriistee11 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Her yüz hattı yakışır bence ama benim yüzüm Yuvarlak olduğu için yuvarlak yüz hattını seçtim 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oval keskin yüz hattı 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oval keskin güzelmiş. 0 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 664 cevap paylaştı. Oval ama çok keskin yüz hatları değil 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Oval, keskin net. 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oval 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 693 cevap paylaştı. Köşeli hatlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
oval, keskin yüz hattı
Oval yüz; seksi ve karizmatik bir hava veriyor
Yuvarlak yüz ise tatlı/şirin bir hava veriyor
karizmatik degilde güzellik veriyor oval yuvarlakta şirinlik
benimki oval ama bana cok yakismior yaa Yuvarlak olsun isterdim
ya yok kız cok yakişiyor sana yuvarlak guzel bir yuz sekli degil bana gore
araba markası gibiler üretim hatası yok😄mikemmeller 😆mercedesde var hacu muratda
Bence oval, keskin yüz hattı daha çok yakışıyor.
Her yüz hattı yakışır bence ama benim yüzüm Yuvarlak olduğu için yuvarlak yüz hattını seçtim
Oval keskin yüz hattı
Oval keskin güzelmiş.
Kadina hersey yakisir
Oval ama çok keskin yüz hatları değil
Oval keskin
Oval, keskin net.
Oval
Oval yüz
Köşeli hatlar
Oval
Oval
Oval, keskin