Çok kafayı taktım ya cildiyeciye de gittim krem felan yazdı bir işe yaramadı sıktım izi kaldı geçer mi ya bu sorunu yaşayıp geçirebilen oldu mu lütfen ya çok üzülüyorum

Çok kafayı taktım ya cildiyeciye de gittim krem felan yazdı bir işe yaramadı sıktım izi kaldı geçer mi ya bu sorunu yaşayıp geçirebilen oldu mu lütfen ya çok üzülüyorum

Sudocrem diye bi krem var aslında pişik kremi ama ben sivilce izlerime nokta şeklinde bırakıyordum 15 dk sonra cildime yayıp masaj yaparak yayıyordum ve ardından yıkıyordum. Sivilce izlerimi bi kaç ton açmıştı ama cildimde kuruluk yapmıştı zamanla izlerim kendiliğinden geçince bıraktım. Her cilt aynı olmadığı için çok fazla yol deneyip bulman laızm
Dermatolog var ona gidicem kliniği var parası ne olursa artık
Sivilce izlerini geçirmek için istersen krem kullanabilirsin. Eczaneden alabilirsin bu kremleri. Acnelyse veya medacassol kremi kullanabilirsin. Her ikiside sivilceler için oldukça etkili bir krem. Aynı zamanda Sivilce lekelerini geçirmek içinde oldukça etkili tavsiye ederim. Ya da yağ kullanabilirsin. Çay ağacı yağı kullanabilirsin istersen. Çay ağacı yağı yüzdeki sivilceler ve lekeler için oldukça iyi.
Tekrar git etkili bişey iste..
En sonunda lazer uygulamaları var
Cilt bakımına gidicem onu ayarladım da cildiyeye tekrar gidecegim
İlk önce cildiye sonra cilt bakımı.. çok aşırı araştır cilt bakımına gideceğin yere daha fena yapanlar var
Dermatolog var burada kliniği çok bilindik birisi sıradan güzellik salonlarina gitmem basarım parayı oraya giderim cildimi riske atamam. Sence fotoğrafta çok kötü gözüküyor mu?
Efekt var biraz
Çok kötü değil takılma her cilt bozulabilir korkma ve takılma rutinini düzenle ve devam et cildiyeden etkili bir krem iste ama..
Hayır efekt yok normal kamera ile çektim ama kirptim fotoğrafi yüzüm gozukmesin diye belki yaklaşınca öyle gözüküyor bilmiyorum ama özellikle güzellik felan ayarlarını sıfırladım çektim
Ondandır tam netndeğil güneş kremi kullanıyorsun değil mi
Yok kullanmıyorum aldım ama sürekli sürmeyi unuttum bide biz yazları öğle saatlerinde güneş varken dışarı çıkmıyoruz yaklaşık 50 derece oluyo ama kışında sürülmesi gerekiyormuş ben tembellikten sürmedim
Aah ah cilt bakımına başlamalısın.. güneş kremi sürmeden dışarı çıkılmaz
Teşekkür ederim 🌺
Cevap
3Cevap
Farklı katojenler serumlar var
bazı krlemler etkili oluyor snirim bunlara
Çağ ayagı tonik sos
Benimde çenemde var
Klindamisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?