Güzellik & Bakım Ellerinizi beğeniyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dökülün bakalım, ilk ben:) Güncellemeler+1 yıl Akşam oldu haydi gelin gençleeer Güncellemeler+1 yıl Akşam olduuuu Ellerinizi beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 339 cevap paylaştı. Vücudumda taptığım yer diyebilirim. Kemikli ve kusursuz ellere sahibim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ellere benim kadar değer veren biriii Yorumla Soran +1 yıl Yazıp gittin miii Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Evet beğeniyorum ama parmaklarımın biraz daha uzun olmasını isterdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fazlasıyla beğeniyorum gayet güzel ellerim var yumuşacık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 459 cevap paylaştı. Evet ellerimi beğeniyorum. ~♡ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki. Yorumla
Solid361 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Pek değil kemik yapısı yamuk olduğundan kalem tutamıyorum ama kavgalarda yamuk olması çok işime yarıyo 0 0 Yorumla
Kedicigimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İşe yarıyorlar sonuç olarak ama güzel sayılmazlar 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden beğenmiyorsun ya:) Yorumla
Buralarasığamıyorum Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Evet. Bu eller piyano çalıyor ve harika yemek yapıyor. Sevmemek için bir sebebim olamaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :)) Yorumla
minikşeytancik Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hayır. Beğenmiyorum. Bunarada senin bilek de ince bnmki gibi 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Eh işte 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Aliasing26 +1 yıl Rica ederim Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 691 cevap paylaştı. Yani az minnak olması dışında sorun yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Minnak el candır ama:) Yorumla Soran +1 yıl Bu arada ince çorap da dahil:)) Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Hayır ama çirkin de değiller 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettimya Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Evet el bakımıma çok dikkat ederim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eller çooook önemlii Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ellerimi beğenen var evet. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. evet beğenirim 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. güzel ellerim vardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Vücudumda taptığım yer diyebilirim. Kemikli ve kusursuz ellere sahibim
Ellere benim kadar değer veren biriii
Yazıp gittin miii
Evet beğeniyorum ama parmaklarımın biraz daha uzun olmasını isterdim
Teşekkürler
Fazlasıyla beğeniyorum gayet güzel ellerim var yumuşacık
Peki
Evet ellerimi beğeniyorum. ~♡
Peki.
Pek değil kemik yapısı yamuk olduğundan kalem tutamıyorum ama kavgalarda yamuk olması çok işime yarıyo
İşe yarıyorlar sonuç olarak ama güzel sayılmazlar 😂
Neden beğenmiyorsun ya:)
Evet. Bu eller piyano çalıyor ve harika yemek yapıyor. Sevmemek için bir sebebim olamaz
:))
çok beğeniyorum
Hayır. Beğenmiyorum. Bunarada senin bilek de ince bnmki gibi
Eh işte
Teşekkürler
Rica ederim
Yani az minnak olması dışında sorun yok
Minnak el candır ama:)
Bu arada ince çorap da dahil:))
Hayır ama çirkin de değiller
Merak ettimya
Evet el bakımıma çok dikkat ederim