Güzellik & Bakım Kızlarda geniş omuz mu? Dar omuz mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Geniş omuz Dar omuz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Geniş yazanlar neden oylamaya katılmadı acaba, oy oranı bozuluyor Kızlarda geniş omuz mu? Dar omuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SasukeUchihaxD Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Farketmez. Omuzdan yanağa mesafe kısalıyor dar olursa ötekisinde de yol uzun oluyor.Öylesine dar omuzu seçtim 0 0 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Geniş ama öyle vücut geliştirmeci omzu gibi değil, kalçayla eşit veya biraz daha geniş. 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Geniş kalp alayım ben omuzunu ne yapıcam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Farketmez ya 😀Senin nasıl peki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim bilebilir sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Genis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Farketmez. Omuzdan yanağa mesafe kısalıyor dar olursa ötekisinde de yol uzun oluyor.
Öylesine dar omuzu seçtim
Geniş ama öyle vücut geliştirmeci omzu gibi değil, kalçayla eşit veya biraz daha geniş.
Geniş kalp alayım ben omuzunu ne yapıcam
Farketmez ya 😀
Senin nasıl peki
Sevgilim bilebilir sadece
Sevgilin var mı
Var
Dar omuz iyidir
Genis
Geniş omuz
dar omuz.
Genis