Açıklamak gerekirse, güzellik algınız nedir? Kime, neye güzel dersiniz siz?

Ortalama bir film olsa da tavsiye ederim. Yanlış Missy.
Açıklamak gerekirse, güzellik algınız nedir? Kime, neye güzel dersiniz siz?

Ortalama bir film olsa da tavsiye ederim. Yanlış Missy.
Güzel kişiler yüz, göz, kaş, saç, fizik olarak orantılı ve bunları öne çıkaran kişilere diyoruz, gördüğümüzde de güzel deyip geçiyoruz. Lakin ben farklı bakıyorum görünüş ile güzellik algım yok diyebilirim. Benim bakışım, tanıdıktan sonra olan ruh güzelliği estetiğidir, beni her açıdan etkileyen ve güzel gözüken olan tamda bu. İnsan ister istemez kişiliğini belli ediyor ve ruhlar bunu hissedebiliyorlar, güzel bir kişiyi bile çirkin gösterebilecek derecede önemlidir ruh güzelliği. Bundan dolayı tanımadan herhangi bir güzellik algım oluşmuyor, istesem bile olmuyor.
Ben sade ve duru güzelliği seviyorum. Makyaj asla olmamalı, doğal güzellikten yanayım. Kardeşim çok makyaj yapar ve abartır, kendisini güzel bulmuyorum makyaj yaptığında lakin makyajsız öyle güzel ki, dupduru. İnsanın gözlerinin güzelliği de doğal olmalı bence, kardeşim lens de kullanır miyop olduğu için, yakışıyor da kerataya lakin o gözler de halis olmalı, her şeyin doğalını seviyorum, takma kirpikler falan itici geliyor bana, bir insanın kirpikleri kendiliğinden uzunsa harika görünüyor, o yapaylık da belli oluyor. Bence insanı en güzel gösteren detay şefkati ve ince ruhu. Neticede güzel bir yüze bakarsın, bakarsın ve en nihayetinde alışırsın o güzelliğe, sıradan gelir lakin karakter güzelliği ve mizah anlayışı, samimi bir tatlı dil varsa o kişinin güzellik olarak bir albenisi olmasa bile doyamazsın ona. Ben sade, duru, makyajdan, boydan pudradan uzak bir cildi güzel buluyorum.
Güzellik algım yok. kalbi ve karakteri güzel olan bana güzel gelir zaten. ten rengi şu olsun ya da saç rengi şu olsun fiziği şöyle olsun demiyorum hiç. ama her insanın farklı olur onlara da bir şey demem kendi seçimleri.
Teşekkür ederim kardeşim 🙏
En çok da her insan'ın farklı olur görüşüne katılıyorum kardeşim çok haklısın 🙏🙏
Eyvallah kardeşim 🙏
Aynadaki yansımam
en gerçekçi yorum ötesi yok 😃
Cevap
1Cevap
Tam olarak kendimi tarif ederim ahsjd. Fiziksel olarak açık ten, kumral-kahve saç. Ne çok kalın ne çok ince kaş, orantılı bir göz burun dudak yapısı. Ortalama bir boy ve kilo, çok açık kıyafetler tercih etmeyen
Karakter olarak eğlenceli ama çok cıvıtmayan, iyi kalpli ve niyetli, kötülüğe hizmet etmeyen birisi benim estetik anlayışıma uyuyor.
Estetik anlayışı olarak herhangi bir sağlık sorunu varsa evet diğer türlü doğallıktan yanayım. Yüreği güzel olupta bunu bir şekilde yüzüne vs yansıtana güzel derim.
Konuşmasıyla, düşünce yapısıyla, tavırlarıyla dış görünüşünü de tamamlaya biliyorsa demek ki bütünüyle güzel veya yakışıklı biridir.. aksi takdirde hiçbir etkeni olmaz bana göre
Hiç öyle düşündüğümüz gibi olmuyor, ben kara kaş kara göz seven bir insandım yeşil gözlü bir adama aşık oluverdim hiç sevmem renkli göz normalde, onun gözlerine aşık oldum resmen
Kendine bakan mis kokan temiz olan insan güzeldir ya bence
Kalbi güzel olani tanıdıkça kusur adlettigimiz ne varsa gözüme guzel geliyor.
Güzellik algım Adriana Lima, beste kokdemir, Melisa pamuk. Eylül lize Kandemir kendisi esmer güzeli. Genel olarak keskin çene hattı ve geniş surat seviyorum. Hepsininde ortak özelliği bu.
Keskin ve kare çene hattı.
Huyu güzelse o insan güzeldir
Bn guzelim
Kenan imirzalioğlu
Ana de armas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?