Selamlar efendim hepinize güzel mutlu hafta sonları 🙃 ... Bir kadına "bu kadın çok güzel" diyebilmeniz için hangi özellikler olmalı ¿

Selamlar efendim hepinize güzel mutlu hafta sonları 🙃 ... Bir kadına "bu kadın çok güzel" diyebilmeniz için hangi özellikler olmalı ¿

Herhangi bir özellik yok. Mesela renkli göz güzellik kriteri olarak kabul edilir ama her renkli gözlü olan da güzel değil. Renkli göz kahverengi gözden daha güzel olsa da her renkli gözlü olan güzel olmuyor. Bu bir örnek. Birine özelliğine göre değil yüz ve vücut biçimine göre güzel denilir. Kimse kimseye saçı sarı, gözü mavi diye güzel demiyor. Kişiyi güzel kılan herhangi bir fiziksel özellik değil yüz ve vücut hatlarıdır.
Bence zekasıdır.. ve kalbidir tabi ki de.. yani fiziksel özelliklerden daha çok karakter özellikleri ya da ruhu ile değerlendiriyorum ben
iyi akşamlar 🌹
İyi akşamlarr 🙂
teşekkürler
Cevap
12Cevap
İdeal boy, kusursuz yüz hatları, parfümü aratmayacak ten kokusu, düzgün ve bakımlı eller benim için yeterlidir.
Sevgilerimle 🌹
Kusursuz ideali arayan erkekten hemen kaçmak gerek diye birsey duymuştum dogruymuş
Bakım, ar, namus, hayâ, kibirsizlik, içtenlik, doğallık.
Bence o güzelliği tamamlayacak bir iç güzellik her şeye değer.
Fit olan bakımlı kendi vücuduna kendine değer veren her kadın erkek göz alıcıdır
Kendine bakmalı, kendine yakışanı giymeli. Fiziken zayıf ve küçük memeli olmalı. Esmer de olursa tadından yenmez.
Bakislari.. davranis bicimleri hareketleri yani.
Boyu posu giyimi güzelliği sempatik özelliği gibi
burun çok önemli bence yani burnu çirkin insan güzel olamıyor
Kalp güzelliği tabii ki ama temiz ve bakımlı olması da cabası.🎀🧚🏻♀️
Derin bakışları cilvesi
Uzun boylu ve sarışın olması
Boyu, vücut hatları, bakışları
Gözü dışarıda olmayan her kadın güzeldir
Vücut hatları ve saçları sanırım
kapalı kapılar ardında iş cevirmiyor olması
Fizik önemli bir etken bence bu konuda
Gözleri bence
gözleri