Mad
Bargello
Bunları kullanıyordum ama hiç kalıcı değil
Bargello
Bunları kullanıyordum ama hiç kalıcı değil
Elbette, kalıcı parfüm önerileri için aşağıdaki seçenekleri düşünebilirsiniz:
Yves Saint Laurent Libre Intense Parfüm: YSL Libre parfümü, ilk kokladığınız andan itibaren hafızanızdan çıkmayacak bir koku sunar. Libre Intense, bu kokuyu daha kalıcı bir hale getirir.
Lancome Hypnose EDP: Lancome Hypnose, kalıcılığı ile nam salan ve kullanıcıları kendine bağımlı yapan bir parfümdür. İçerik notaları olarak; lavanta, portakal ve tonka fasulye eklentileri ile muhteşem ötesi bir kokuya dönüşüyor.
Giorgio Armani Si Fiori EDP: Giorgio Armani Si Fiori EDP, dünyanın en güzel parfümü ilk 5 listesinde yer alıyor.
Burberry Classic EDP: Burberry Classic EDP, dünyanın en güzel parfümü ilk 5 listesinde yer alıyor.
Lancome Miracle EDP: Lancome Miracle EDP, dünyanın en güzel parfümü ilk 5 listesinde yer alıyor.
Yves Saint Laurent Black Opium Kadın Parfümü: Yves Saint Laurent Black Opium Kadın Parfümü, kalıcılığın yanı sıra en etkili afrodizyak bayan parfümü olarak bilinir2. Bu özel formül, siyah kahve, portakal çiçeği, sedir ve paçuli eklentisi ile akılları baştan alan bir aromaya sahiptir.
Bu öneriler, kalıcı bir parfüm arayışınızda size yardımcı olabilir. Ancak unutmayın, en önemli şey parfümün sizin zevkinize ve teninize uygun olmasıdır. İyi şanslar! 😊
Cevap
5Cevap
victoria secrets dene
victoria secrets dene
Ben bargello kullanıyorum çok memnunum
Olabilir
My Way
Zaradakiler güzel
dp den al çok iyiler
Terin kokusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?