Güzellik & Bakım En sevdiğiniz tırnak modeli nedir? Kirazq Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor 💅💅💅 Kare Badem Balerin Stiletto Yuvarlak Kare-yuvarlak Oval Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz tırnak modeli nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Badem olanlar güzel bence 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl En güzeli Sağdaki pembe çok daha estetik görünüyorBir de avuç içinde kadın şefkati varsa doyum olmaz 1 2 Yorumla Kirazq +1 yıl Güzeldi Yorumla TheMedeni +1 yıl Teşekkürler Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl lütfen ortadaki gibi yapmayın lütfen😅 en güzel görünen en soldaki 1 6 Yorumla Kirazq +1 yıl Neden Yorumla DamirAdalı +1 yıl fotoğrafa ne oldu? ben fotoğraf görmüştüm ona göre yorumladım 😅😅 Yorumla Kirazq +1 yıl 😅😅 Yorumla DamirAdalı +1 yıl estetik durmuyor. aşırı uzun olunca estetiğini bozuyor. resimde sol taraftaki örnek bence süper gürünüyor. Yorumla Kirazq +1 yıl Teşekkürler Yorumla DamirAdalı +1 yıl rica ederim Yorumla
Nurdisina11111 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bazen badem bazen kare bazen balerin sürekli değişiyor tercihim, genelde badem😅 1 1 Yorumla Kirazq +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 651 cevap paylaştı. Ne çok çeşit varmış ya normal tırnak iste 😅 1 4 Yorumla Kirazq +1 yıl Değilmiş öğrenmiş oldun Yorumla güneyjdm +1 yıl Bunların hepsi orjinal mi Yorumla Kirazq +1 yıl Kendin şekil verirsen orijinal Yorumla güneyjdm +1 yıl Tabi anlıyorum Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Oval en kibar ve zarif duranı 💅 3 1 Yorumla Masörosman +1 yıl Bencede Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bizim sevmemiz değil, Senin hangi tırnak modelini sevdiğin önemli 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Badem yapıyorum genelde. 1 0 Yorumla
SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Badem tırnak modelini beğeniyorum yapıyorum da. 1 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Çok uzun olmadığı sürece fark etmiyor 1 0 Yorumla
Kaanc080 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Bunlar ne be ilk defa duyuyom 0 1 Yorumla Kirazq +1 yıl 😅😅 Yorumla
Kimoluyorsunuz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Badem tırnak nedir bilmiyeoum salladım 0 9 Yorumla Kirazq +1 yıl Araştır Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Neden araştırayım ne gerek. İsterse kaju olsun. Benimkiler güzel Yorumla Kirazq +1 yıl Seninkiler nasıl Yorumla Kirazq +1 yıl Araştırmaya değer bir tırnak Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Hoş Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Bembeyaz olur hep bi de parlak ve uzun Yorumla Kirazq +1 yıl Bak sen Yorumla Kirazq +1 yıl Güzel Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Sağol kızçem Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Bqdem 1 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 513 cevap paylaştı. badem 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Oval kâfi 🍀🖤🗝️ 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kare diyorum 1 0 Yorumla
S400avcisi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kiraz seviyorum ben 🍒 0 15 Yorumla Kirazq +1 yıl Kiraz nasıl Yorumla S400avcisi +1 yıl Bildiğin kirazlariini Yorumla Kirazq +1 yıl 🤔🤔🤔 Yorumla S400avcisi +1 yıl Yazzz Yorumla Kirazq +1 yıl ? Yorumla S400avcisi +1 yıl Dmm Yorumla Kirazq +1 yıl Yazamam Yorumla S400avcisi +1 yıl Neden Yorumla Kirazq +1 yıl Xper Yorumla S400avcisi +1 yıl Tkp et gonderebilirsin o zamn Yorumla Kirazq +1 yıl Sen gönder Yorumla S400avcisi +1 yıl Takip etmen lazim bnde gonderemem Yorumla Kirazq +1 yıl Sen beni takip etmiyorsun Yorumla S400avcisi +1 yıl Sen gormuyorsun Yorumla S400avcisi +1 yıl Galiba Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 854 cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. kare 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Badem olanlar güzel bence
En güzeli Sağdaki pembe çok daha estetik görünüyor
Bir de avuç içinde kadın şefkati varsa doyum olmaz
Güzeldi
Teşekkürler
lütfen ortadaki gibi yapmayın lütfen😅
en güzel görünen en soldaki
Neden
fotoğrafa ne oldu? ben fotoğraf görmüştüm ona göre yorumladım 😅😅
😅😅
estetik durmuyor. aşırı uzun olunca estetiğini bozuyor. resimde sol taraftaki örnek bence süper gürünüyor.
Teşekkürler
rica ederim
Bazen badem bazen kare bazen balerin sürekli değişiyor tercihim, genelde badem😅
😅😅😅
Ne çok çeşit varmış ya normal tırnak iste 😅
Değilmiş öğrenmiş oldun
Bunların hepsi orjinal mi
Kendin şekil verirsen orijinal
Tabi anlıyorum
Tercihim degisiyor 😂😂😂😂
Oval en kibar ve zarif duranı 💅
Bencede
Bizim sevmemiz değil, Senin hangi tırnak modelini sevdiğin önemli
Ben sivri seviyorum
Badem yapıyorum genelde.
Badem tırnak modelini beğeniyorum yapıyorum da.
tırnaklara bak :D
Çok uzun olmadığı sürece fark etmiyor
Bunlar ne be ilk defa duyuyom
😅😅
Badem tırnak nedir bilmiyeoum salladım
Araştır
Neden araştırayım ne gerek. İsterse kaju olsun. Benimkiler güzel
Seninkiler nasıl
Araştırmaya değer bir tırnak
Hoş
Bembeyaz olur hep bi de parlak ve uzun
Bak sen