Oğlum bile anne yakışıyor gayet de güzel açık kadın yaptırıyorsa sen de yaptırabilirsin ben çok beğeniyorum dedi

Oğlum bile anne yakışıyor gayet de güzel açık kadın yaptırıyorsa sen de yaptırabilirsin ben çok beğeniyorum dedi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Yaptırabilirsin gayet normal bir durum. Zaten şimdiki kapalılar her türlü abartı makyajı falan yapıyor ayrıca kimseyi bence ilgilendirmemeli diye düşünüyorum ben. Sonuçta tercih senin tercihin yaptırmak istiyorsan yaptır. İnsanların ne dediğini veya ne düşündüğünü bence pek takma derim. İnsanlar herşeye bir yorum yaparlar bence siz takmamaya çalışın ne olacak aman.
İşin ilginç tarafı iş yerine makyaj yapıyorum ama çıkarken hepsini siliyorum sadece oje seviyorum
Yaptırabilirsin de kapalıda verdikleri tepki muhtemelen evliyseniz onlardan abdest geçmediği içindir. Tabiiki herkesin kendi tercihi saygı duymak lazım. Ben bu kadar abartı sevmem ama
25 yıllık estetisyenim hatta uzman estetisyenim diyelim yani bana sahip çıkan bir oğlum var mesela bir yere gidiyoruz oğlum yanımda oğlumla arkadaş gibiyim yani sonuçta bana sahip çıkıyor kimse de asılamaz edemez yani seviyorum o da beğeniyor yakışıyor anne diyor kapalı da olsa yakışıyor kimseyi ilgilendirmez dedi bana hatta dedim
kimseyi tabiki ilgilendirmez herkes kendi hayatı ile ilgilensin takılmayın bile
Oğluşum çok beğeniyor akşam elele sahilde gezdik oğlum da olsa bir erkeğin beğenmesi çok hoşuma gidiyor aslında
🙏