Doğal güzelliğe sahip kadınların sayısı azalıyor mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Doğal güzelliğe sahip kadınların sayısı azalıyor mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Evet git gide azalıyor ne yazık ki. Estetik yüzünden artık maalesef doğal güzel kimse kalmadı. Yani estetiğe hiç ihtiyacı olmayan insanlar bile artık öylesine estetik yaptırıyor. Bence gerekli ise estetik ameliyatı olunmalı. Eğer gerekli değil ise ameliyat olunmamalı diye düşünüyorum. Doğal güzellik bence çok daha güzel. Estetik abartmamak şartı ile olunabilir.
Millet estetik parasını nerden buluyor ilginç
Şimdi herkes sosyal medyada. Oradan kazandıkları para ile hep estetik yapıyorlar. Artık para kazanmanın kolay yolunu bulmuş herkes
Doğru parayı ordan buluyorlar
Doğal güzel kalan bayanlar kendine güvenen kişilerdir. Estetik abidesi olanlar ise özgüvensiz kişilerdir. Sağlık için uygulanacaksa evet ama sırf yüzünü değiştirmek isteyenleri gereksiz buluyor ve görüyorum.
Doğru diyorsun
Mallesef
🙃
Bence de azalıyor günümüzü makyaj yapmayan kalmadı
Aynen
Cevap
10Cevap
Evet azalıyor maalesef. çoğu ya aşırı makyajlı ya da estetikli oluyor
Aynen kardeşim
Ulan sizin doğal dediğiniz bile makyajlı 😆 ne doğalından söz ediyorsunuz? Asıl ṣeref yoksunu, oyunbaz ve egosuz olmayan erkek kaldı mı? sen ondan haber et bana sonra doğalıda hak edersiniz.
Erkeklerin doğal bi kadına bakmaları neredeyse imkansız makyaj boṣuna üretilmedi kendinizi kandırmayın.

Makyaj hilesine bak hele
Eh erkekler doğallığı seviyoruz derken şişme bebeklerden gözünü ayırmazsalar he mi :D onlar da makyajın kalıcısını, dudağın dolgulusunu, kalçanın implantlısını, göğüsün silikonlusunu tercih ederler. Kadınların beğenilme arzusu, erkeklerin dengesizliği getirdi çoğu kadını bu hale.
Arz talep durumu oldu 😅
Aynen 😃
Evet etrafta balon gibi dudakları olan mimikleri, jestleri kaybolmuş fabrikadan cikmiş aynı ürün gibi kadınlar var. Dogum yırtıkları ve yanıklar için yapılabilir işlem. ama bu kadar yapay görüntüyü nasıl güzel buluyorlar anlamıyorum şahsen. Ben abartı makyajı bile doğal bulmuyorum.
Az sade makyaj daha güzel
🙃
Çünki, her kes aynı trendi tekrarlıyor estetikler , işlemler, botoks dolgu yüzler de bir-birine benziyor çoğunlukla oda yetmiyor üstüne filterle selfie pozlar🤮. Bu arada doğal erkeklerin de sayısı azalıyor kadın olmaya merakları yüzünden.
Bu işin sonu nereye gidecek merak konusu
Doğal güzel olsa bile sürü psikolojisi var kadınlar da makyaj yapmazsam bakımsız görünüm halbuki ne alakaysa. Kimyasal kullanmaktan boyahaneye döndüler
Ah bu kendilerini sevmeyi bilseler
Kesinlikle azalmıyor.
Sadece balon dudaklı, her tarafı şişirilmiş kadınlar sosyal medyada pompalanıp duruyor. istekli erkekler de mastürbasyon malzemesi olarak kullandıkça kendilerini bir halt sanıyorlar.
maalesef öyle
Kendini prenses ve güzel zannedenlerin sayısı çok fazla arttığı için güzeller sessiz sedasız köşelerine çekildi bence
Özgüven yüksekliği yaşayan göz önünde
Öyle bir çağa girdik ama benim hala umudum var.
Umut her zaman olur
Evet bencede azalıyor, beğenilme tutkusu doğal olan herşeyi öldürüyor.
maalesef ki hiç iyi bir şey değil
Doğal olmayı sevmiyorum. Elimden geldiğince kendimi modifiye ettireceğim kfjdfk
Ne güzel önemli olan kendini iyi hissetmek
Ay şimdi her yerimi estetik sanırlar. Sadece dudağımda işlem var kddjdj
Seni bilen biliyor
Görünüş olarak azalıyor. Davranış olarak tartışılır.
Aynen öyle
Aynen güzellik merkezleri harıl harıl doğu botoks gibi işler yspiyorlar
Güzellik merkezleri para basıyor
Doğal görünmenin gerçek güzellik olduğunu algılayan erkekler olmadığı sürece de daha da azalacak 🙄
Doğru diyorsun
Doğal güzellik kalmadı insanlar kendini beğenmez olmuş hep herkesten daha güzel olmak istiyor lar
maalesef ki
Evet.. Doğal güzelliği, sadece doğaya çıkmış kadın olarak tanımlıyorum..
Aynen 🙃
O değilde sen bu ablamızı baya sevdin sanırım her soruda aynı kadın fotoğrafı 😄
Dikkatine hayran kaldım 😅
Güzel karıymış hanımefendi shajaksk ağzının tadını biliyorsun 🤣
Jejejej hoş kadın cidden
yalnız görselde ki kadın, çooook uzun zamandan beri görmediğim kadar doğal güzel.. bak boyalı makyajlı yapay demyorum, doğal güzel diyorum
Ne güzel işte
eline sağlık , aynen devam gadası :)
Eyvallah
Hayır ben varım ya 😄
Bak sen 🙃
Estetik yüzünden evet herkes birbirine benziyor.
Doğallık daha güzel
Evet çünkü herkes estetik yaptırıyor
Aynen çıldırmış gibi estetik oluyorlar
E tabi herkes doğal güzel olmuyor gen meselesi bu
Doğru
Ben doğalım hala numunelik miyim yoksa
Öyle olmalısın maşallah
Evet parası olan estetik yaptırıyor
İyi para var millette
Tercihleri yüzünden evet 😂
Aynen
gerçekten çok azaldı