Görsel alıntıdır bana ait değildir sadece görseldeki tırnakları yaptırdım

Görsel alıntıdır bana ait değildir sadece görseldeki tırnakları yaptırdım
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Din de kocaya saygı var isteklerini yerine getirme var onu mutlu etmelisin yapılır niye yapılmasın evin içinde güzel bir kıyafetle tırnaklarla mutlu edersin ama o tırnakta çok kötü ya
aslaaaaaa bu demek oluyor ki benim kocamın gözü dışarda tırnakları böyle olan kadınlar ilgisini çekiyor ve onu tatmin ediyor boşarım be ben onu (büyük konuşmayayım yine de)
Şimdi şöyle de bir durum var hani sonuç olarak kapalı olduğum için böyle bir şey yaptıramam ama böyle bir şey yaptırmadan fanteziye giriyor yani zaten bu tırnaklarla dışarıda gezemem eldivenle saklamam gerekiyor haliyle yani onun için fantezi oluyor
Canım yıllık izindeyiz yurt dışında da tatildeyiz zaten yoksa Türkiye'de bu tırnaklarla gezebilir miyim saçmalama
Ya dışarı çıkarken eldiven giyiyorum yurt dışında da olsa dün akşam yemeğe gittik ellerin çok güzel dedi bana falan filan yani insan mutlu oluyor sun diye bir şey ama
Canım yaptırdım zaten aynısını yaptırdım kalp atışı değişti adamın
😂😂😂😂
Bu yaştan sonra ikinci baharı yaşıyormuşuz farkında değilim adam da tırnak fetişizm mi var bunu anladım
Şimdi şöyle bir şey Avusturya'da kimse bunu ayıp bulamıyor mal mal bakmıyorlar Türkiye'de olsa ne söylentilerini iftiralar atarlar
Allah'tan hamile kalmıyorum bu yaştan sonra bir de adamın libidosu da fırladı
Kesinlikle 😀😀😀
Kocan ne isterse onu yap.
Yoo onun her istediğini yapayım sonra simarsin mı eğer simarirsa ağzına cakarim o yüzden simarmamali
Vallahi ellerimi öptürüyorum ona adam yumuşadı iyimi 😂😂
Yani yaptırmazdım ama kendi tırnağıma oje sürerdim
Zaten dedim ya her zaman yapabileceğim bir şey değil ama gönlü olsun çocuk gibiler
İğrenç hayatımda gördüğüm en iğrenç tırnak
Eşim mutlu
Kırmızının tonu Ferrari red diye geçiyor ucuz da bir şey değil hani herkesin ekonomisinde geçeceğini sanmıyorum
Canım olayı anlamadım şimdi kapalıyım değil mi kapalı bir kadın zaten proje süremezsin işte Gizem orada kapalıyım eldiven çıkıyor sekse tırnaklar izin verirse mutlu ha bir daha zararı görür
Türkiye'deyken yaptırdım 3 gün sonra yurt dışına tatile gittik Avusturya Avusturya'da eldiven takmıyorum inanın burada bakan yok ben ben bakan yok laf çarpıtan yok bu yaştan sonra ilk defa dedim ya böyle bir şey yaptırdım aslında güzel de oldu ama işte Türkiye'de böyle bir şey olmayacak tabii
Dedim ya bu kadar seneden sonra ilk defa yaptırdım bir şey biraz da zaten öyle bir şey yok yani öyle bir dünya yok sırf onun gönlü olsun diye valla 44 yaşındayı m
Kesinlikle bunca seneden sonra en iddialısını en seksi olanını yaptım renk zaten muhteşem
Teşekkür ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?