Gozlerimin seklini de rengi de hic begenmiyorum. Kizlar sizce benim gibi dar goz kapagina sahip kizlar far surebilir mi?

Gozlerimin seklini de rengi de hic begenmiyorum. Kizlar sizce benim gibi dar goz kapagina sahip kizlar far surebilir mi?

Dar göz kapaklarına sahip olanlar için far sürme teknikleri aşağıdaki gibidir:
Kaş kemiğinizin altından başlayarak göz kapağınızın katlanma bölgesini toprak tonlarında, koyu renk bir farla gölgelendirin. Bu, gözlerinize derinlik katacaktır.
Açık renkli ve ışıltılı farları kaş altlarınıza, göz pınarlarınıza ve göz kapağınızın ortasına kadar sürün. Bu, gözlerinizi aydınlatır ve daha büyük görünmelerini sağlar.
Kullandığınız koyu renk farları alt kirpik diplerinize inceden kalına doğru gidecek şekilde sürerek ters eyeliner görüntüsü yaratın. Bu, gözlerinize çekik bir görünüm kazandırır.
Bu teknikler, dar göz kapaklarına sahip olanların gözlerini daha belirgin ve çekici göstermelerine yardımcı olabilir. Ancak, herkesin göz şekli ve makyaj tercihleri farklı olduğu için, bu önerilerin herkes için işe yaramayabileceğini unutmayın. Kendi göz şeklinize ve makyaj tarzınıza en uygun teknikleri bulmak için deneme yapmayı ve farklı teknikler denemeyi düşünebilirsiniz.
Ah abim keske dedigini uygulayabilsem😂
Niçin uygulayamıyorsun😊?
iyi duruyor bence makyajin en cok yakistigi göz ṣekillerinden biri
Sen far surmeyi biliyor musun? nerden ogrendin?
Yapiyorum kendi capimda
youtubedan öğrendim
Ay ne guzel bi ben suremiyorum
Lena Del Rey havası var bence
Onun gozleri yesil😭😭😭😭
Cevap
6Cevap
Nasıl sürdüğün bağlı yüzünün geri kalanına uydurabilirsen her türlü sürebilirsin sıkıntı olmaz ama bence gözlerin güzel gözüküyor 👁️👄👁️
Sen far suruyor muusn kanka
Evet gerekli oldğnda sürerim çok değil
Kız değilim ama yine de cevap vereyim güzel duruyor normal yanii sana öyle geliyor fazla kafaya takma
Bence gözlerin de bakışların da çok güzel
Kredi kartının son taksiti gibi
Gayet güzel neyini beğenmiyorsun
Hayir cok kotu hem elmacik kemiklerimde genis
Ben de beğenmedim iğrenç
😭
Evet sürebilir
gayet guzel gorunuyor
Xenon far ama 16k
Surmemeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?