Güzellik & Bakım Kilo verdikten sonra güzelliğini kaybeden ünlüler var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Size göre kilo verdikten sonra güzelliğini kaybeden biri var mı? Çevrenizde veya ünlülerden?Net Adele #EdamedaBeauty 💄💅✨ Güncellemeler+1 yıl SüperS 😘 Kilo verdikten sonra güzelliğini kaybeden ünlüler var mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Vardır bence aşırı kilo verdikleri için zayıflığı abartıyorlar çünkü.. balık etli olmaları da normal 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bazı insanlara kilo cidden yakışıyor kilolu değil yapıları öyle biraz zayıflasa çok kötü görünürler sendede çok hoş duruyor. 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet bende kilo güzel duruyo hııhhh 💅🤣 Yorumla Princızz +1 yıl Kaç kilosun kii Yorumla Bischocolata +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hadise. Eda eceye de kilo yakisiyor ama surekli vermeye calisiyor. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Katılıyorum Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ünlü olmaya gerek yok, sağlıksız kilo verildiği zaman gerçekten çirkinleşen de var. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Bazılarına cidden yakışıyor kilolu olmak ama Adel yaşlanmış san ki 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. cidden adele kötü olmuş bana göre hadise olabilir :D 1 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Gülşen'i çok beğenirdim bir zamanlar 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. vardır illa ki 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. vardır 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Büşra Pekin 😑 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. vardır elbet 1 0 Yorumla
PonçikEşek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Yakışmıyor 1 1 Yorumla PonçikEşek +1 yıl Cikita muz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Vardır bence aşırı kilo verdikleri için zayıflığı abartıyorlar çünkü.. balık etli olmaları da normal
Bazı insanlara kilo cidden yakışıyor kilolu değil yapıları öyle biraz zayıflasa çok kötü görünürler sendede çok hoş duruyor.
Evet bende kilo güzel duruyo hııhhh 💅🤣
Kaç kilosun kii
🙂🙂
Hadise. Eda eceye de kilo yakisiyor ama surekli vermeye calisiyor.
Katılıyorum
Ünlü olmaya gerek yok, sağlıksız kilo verildiği zaman gerçekten çirkinleşen de var.
Bazılarına cidden yakışıyor kilolu olmak ama Adel yaşlanmış san ki
cidden adele kötü olmuş bana göre hadise olabilir :D
Selena Gomez.
Kilo aslında güzel bir şey mis
Gülşen'i çok beğenirdim bir zamanlar
Var tabiiki
vardır illa ki
vardır
Büşra Pekin 😑
Kızlar keşke kilo vermese tersine kilo alsa
vardır elbet
Yakışmıyor