Benim boyum 183 fiziğimde kendall jenner gibi diyebilirim
Uzun kadınları çekici buluyor musunuz peki siz?
Uzun kadınları çekici buluyor musunuz peki siz?
Ben pek bulmuyorum ya. Bence aşırı uzunluk kadına fazla yakışmıyor. Yani ne çok uzun olacak kadın dediğin ne de çok kısa olacak. Bence ikisinin ortası olması daha iyi. Orta bir boy bence bir kadında ideal bir boy diye düşünüyorum ben. Uzun boy bence erkeğe çok daha yakışıyor kadına normal yakışıyor.
Omrunde uzun kadın gormemis insanlardan ne bekliyorsun? Gördüğü en uzun kadin 174-175 olan tiplerden cok sey bekleme. Haliyle 183 gibi bir boyu duyunca afalliyordur, kadınların alayi gtten bacakli.
uzun büyük olan her şey daha dikkat ve ilgi çekicidir benden uzun olmadıkça ben 1.83 üm uzun boylu karşı cins dikkatimi ve ilgimi çeker saçları da uzunsa uzun ve güzel bir yüzü varsa kıvrımlı orantılı bir vücudu varsa... atın beni denizlere
Görsel olarak harikalar aşırı ilgimi çekiyor ama nedense boyu uzun görüştüğüm hiç bir kadında o dişil enerji dediğimiz şey yoktu nedense kişilikleri öyle oluyor
Cevap
11Cevap
Daha çekici bulmaktan ziyade daha ateşli olduklarını düşünüyorum.
Boy ile alakası yok ya aslına güzellik çirkinlik ile de alakalı değil sıcak kanlı olması daha iyi
kadını çekici bulmak için uzun olmasına gerek yok ki nice uzunların kıskandığı ne minyon kadınlar gördüm
Yok beee hiç çekici olmuyorlar
1.70 kızlar canimdir cigerimdir
Ben çok çekici buluyorum...
Uzun bacaklara hayır denmez
180 erkekle çıkar mısın
hayır ben bulmuyorum.
Bence fazla uzun boy kadına yakışmıyor...
İtici
evet çok hemde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?