Güzellik & Bakım Şu tarz kızlar çok çekici değil mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mıknatıs gibiler Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şu tarz kızlar çok çekici değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sevilay0 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gotik mi bohem mi çözemedim ama Fena değil. Bu tarz bana olgun gelmiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil zaten ama kızlara şirinlik yakışıyor olgunluktan ziyade Yorumla sevilay0 +1 yıl Tabi orası öyle ama senin hoşuna gittiği sürece diğerlerinin pek bi önemi yok vesselam Yorumla
Kardeshadibiuyeetbe Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sevdiğim bir tip değil. Kadınsı görünen kişiler daha çok hoşuma gidiyor. Tabii erkek gözüyle daha farklı oluyor olabilir. 0 0 Yorumla
melankomik1cicek Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bence kötü değil ya. Güzel, ama bana daha çekici gelen kadınlar var. 0 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Nasıl yani ne tarzı deniyor? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen de meraklısın galiba Yorumla cvcvnfjfkfk +1 yıl Ne tarzı deniyor ki? Yorumla Soran +1 yıl Ben de bilmiyorum, erkekler ne anlar ki bundsn Yorumla cvcvnfjfkfk +1 yıl KSHDKHDD ben araştırırım bekle Yorumla Soran +1 yıl Yani bol tişört, değişik saç, piercing ve dudak büzmeler tarzı Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. hayır değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gotik mi bohem mi çözemedim ama Fena değil. Bu tarz bana olgun gelmiyor
Değil zaten ama kızlara şirinlik yakışıyor olgunluktan ziyade
Tabi orası öyle ama senin hoşuna gittiği sürece diğerlerinin pek bi önemi yok vesselam
Sevdiğim bir tip değil. Kadınsı görünen kişiler daha çok hoşuma gidiyor. Tabii erkek gözüyle daha farklı oluyor olabilir.
Bence kötü değil ya. Güzel, ama bana daha çekici gelen kadınlar var.
Nasıl yani ne tarzı deniyor?
Sen de meraklısın galiba
Ne tarzı deniyor ki?
Ben de bilmiyorum, erkekler ne anlar ki bundsn
KSHDKHDD ben araştırırım bekle
Yani bol tişört, değişik saç, piercing ve dudak büzmeler tarzı
Sana göre öyle kanka 🤣
Bana biraz itici geldi nedense
Lisedeki halim. 🧸🥲
Yerde görsem kaldırmam. Zerre çekiciliği yok
Aynen kadıköyde gidersin
hayır değil