Konu benden bağımsız, tamamen sana yönelik bir tavsiyeydi. Bunu yaparsan daha mutlu olacağını düşündüğüm için söyledim, seni merak edip etmememin senin açından önemi olmamalı :D
Bu sitede 10 günlük üye değilim, birinin bende merak uyandırmasının yolu gizli profiller ardında olmasından çok daha fazlasını sunabilmesinden geçer. Haliyle hayır, sadece seni sempatik buldum ve o yüzden senin çıkarını güdecek bir tavsiyede bulundum. Tercih senin :D
Oh sonunda olumlu bir düşüncene rastladım :D sana da hak vermiyor değilim merak etme konusunda.. kim olduğum belirsiz erkek miyim kadın mıyım? bu durum senin için bir şüpheye düşürür :D
Yüklemi çoğul kullanınca mütevazı görünüyorsun, sen doğrudan birkaç kişi uyuyoruz dedin:/ Sen hayallerde, gizemlerde yaşıyorsun, bana daha gerçek karakterler gerek. Bu gece de saçımız okşanmadan uyuruz problem değil :d
Espiriydi benimkisi anlaşılmamak ne kötü :/ Sana ayak uydurmak istedim saçının okşanması konusunda. saçlarını okşayacağım günlere sayarsın canım :D öpüldün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
seni hatırladım 1 ay kadar önce de sormuştun benzer soruyu gizliden
Önce seni duyalım, vocaroo yan sekmede
Ah işte yine geldi benim yakışıklım :D
Gizliliğinle her yerdesin, sesin görüntün yok nasıl olacak bu işler :d
Esrarengiz biriyim gizliliği severim yakışıklım senin ses tonun muhteşemdir eminim :D
Ses tonun muhteşem <3
Ama tavsiyene uyuz oldum yakışıklı :D
Ben boş tavsiyeler vermem, dediğimi yap hayatın gerçek anlamda anlam kazansın :d
Beni merak ediyor musun :D
Konu benden bağımsız, tamamen sana yönelik bir tavsiyeydi. Bunu yaparsan daha mutlu olacağını düşündüğüm için söyledim, seni merak edip etmememin senin açından önemi olmamalı :D
Tavsiyelerine uyacağım :D konu senle sohbet eden kişiyi merak edip etmemen ben olsam merak ederdim, yani önemli benim için :D
Bu sitede 10 günlük üye değilim, birinin bende merak uyandırmasının yolu gizli profiller ardında olmasından çok daha fazlasını sunabilmesinden geçer. Haliyle hayır, sadece seni sempatik buldum ve o yüzden senin çıkarını güdecek bir tavsiyede bulundum. Tercih senin :D
Oh sonunda olumlu bir düşüncene rastladım :D
sana da hak vermiyor değilim merak etme konusunda.. kim olduğum belirsiz erkek miyim kadın mıyım? bu durum senin için bir şüpheye düşürür :D
Kadın olsan dahi kimliğini gizlemen bir soru işaretidir mesela. Sağlıklı bir hareket değil malum :D
Gerçekler acıtır anlamak lazım :D
Tavsiyelerine uyacağım teşekkürler <3
Rica ederiz 🙃
Uyuyoruz biz iyi geceler :)
Kaç kişi uyuyorsunuz? Biriniz uyumadan benim saçımı okşayın da uyutun, öyle gidersiniz
Siz kaç kişi rica ettiniz :D yalnızım ve bu durumda ben saçını okşayıp uyuturum seni
Yüklemi çoğul kullanınca mütevazı görünüyorsun, sen doğrudan birkaç kişi uyuyoruz dedin:/
Sen hayallerde, gizemlerde yaşıyorsun, bana daha gerçek karakterler gerek. Bu gece de saçımız okşanmadan uyuruz problem değil :d
Espiriydi benimkisi anlaşılmamak ne kötü :/
Sana ayak uydurmak istedim saçının okşanması konusunda.
saçlarını okşayacağım günlere sayarsın canım :D öpüldün
Başka bir evrende en güzel halinle asjsj iyi geceler
Kalp kalp kalp
Sen hayata karış. Ben uykuya dalacağım :D
iyi geceler
Evet bence güzel bazıları öyle der
Kavgalar yanımda halt etmiş 😅
Ben hariç herkes begeniyor
Şarkı söylerken değil ama konuşurken baya etkiliyici olduğunu düşünüyorum
Solistim
Duymak isterim
Konserim var beklerim