Güzellik & Bakım Sizce bu bölgelere lazer yaptırayım mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Duble paket aldım kolumun resmini atacağım ama bazı yerdeki tüylerim ince az yani sizce oralara yaptırayım mı kol üstü yani dirsekten omuza kadar , parmaktaki tüyler , el üstü , popo üstü , sırt Sizce bu bölgelere lazer yaptırayım mı? Cevapla Tüy Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence yaptırabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu belli oluyo u Barış_LonelyForever +1 yıl O kadar belli olmuyor yakından çektiğin için
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Bende de böyle ufak tüyler vardı yaptırdım yok olsun amaann 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunlar da gidiyor mu ki daha uzun sürüyor diye biliyorum Yorumla jsena +1 yıl Bende gitti. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Buraya yaptırmalısın tüylere gerek yok diyeceğim aka birkaç sene sonra onlar da çıkıyor. Bende tüm vücut almıştım kollara yaptırmadım sonra karardı 0 0 Yorumla
sağclick Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl kıl bile değil tüy resmen bu sakın yaptırma. belli olmuyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende bundan bahsediyorum zaten çocukluğumdan beri almadım hiç çoğu yer bu şekilde olduğu için korkuyorum lazere gerek var mı yokum diye Yorumla
jackhans90 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl vur dedik öldür demedik.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla jackhans90 +1 yıl güzelliği yok etme Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Açık kullanıcı deli cesaret 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl Gizli kullanıcı değil yanı Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Bacaksa eğer bu, yaptır mutlaka 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Kol knk Yorumla ejderiderya +1 yıl Yine de yap bence. Belli olmasa neyse ama bariz Yorumla Soran +1 yıl Ya Yorumla ejderiderya +1 yıl Ten rengin çok güzel. Bence daha da çekici olur Yorumla Soran +1 yıl Tüğler çok ince ya etki etmez diye düşünüyorum boşu boşuna kalınlaşır falan Yorumla ejderiderya +1 yıl Uzak çekim görmek gerek bide o zaman. Fotoda yakın diye mi çok göründü acaba Yorumla Soran +1 yıl Evet bide iPhone Yorumla Soran +1 yıl Gözlerini bulanıklaştır bak bide Yorumla ejderiderya +1 yıl Öyle bakınca metin Şentürk gibi oldum 😄 Yorumla Soran +1 yıl Şhhfgj Yorumla ejderiderya +1 yıl Güzelsin. Teninde melez gibi. Latin tenine sahipsin. Değerini bil Yorumla Soran +1 yıl Allah Allah Yorumla ejderiderya +1 yıl Hı hı. Yorumla ejderiderya +1 yıl O şanslı ben olmam isterdim 😄 şanslı erkeğe bol şans şimdiden 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ben bu lazer yapılacak yerleri en iyisi lazerci ablaya soruyum Yorumla Soran +1 yıl İlerde pişman olmak istemiyorum yaptırmadım diye Yorumla ejderiderya +1 yıl Bence de :) işi profesyonellere bırakalım Yorumla
sempatik444 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Eşinin yapmasını İster miydin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla sempatik444 +1 yıl Ben de isterdim Yorumla
Ashlee07 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ne bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Önce soruyu okusaydın Yorumla Ashlee07 +1 yıl Hııı okudum sorry Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 376 cevap paylaştı. Her yeri yaptır 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı. Yaptır bence 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Yaptır kanka 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yaptır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla TayyarRA +1 yıl Paket almışsın. Boşa gitmesin. Hazır değmişken oralar da değsin makine Yorumla Soran +1 yıl Ama kakınlasabilir etki etmeyebilir tüğler ince çünkü Yorumla TayyarRA +1 yıl Eee orası da bir risk tabii 😌 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hepsinş akdır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok ince tüp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun kıl iyi değil kadında Yorumla
Gasanovaa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yaptir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Çok ince gerek var mı ki Yorumla Gasanovaa +1 yıl Var Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Gasanovaa +1 yıl Kotu gorunuyo Yorumla Soran +1 yıl İnce tüğ lazer etki etmeyip daha kalınlastırabilir çok yakından çektiğim için öyle Yorumla Gasanovaa +1 yıl Yaptirmicaksan niye bize soruyosun😂 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklıca yorum yapan biri olur diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence yaptırabilirsin
Çok mu belli oluyo
O kadar belli olmuyor yakından çektiğin için
Bende de böyle ufak tüyler vardı yaptırdım yok olsun amaann
Bunlar da gidiyor mu ki daha uzun sürüyor diye biliyorum
Bende gitti.
Buraya yaptırmalısın tüylere gerek yok diyeceğim aka birkaç sene sonra onlar da çıkıyor. Bende tüm vücut almıştım kollara yaptırmadım sonra karardı
kıl bile değil tüy resmen bu sakın yaptırma. belli olmuyor.
Bende bundan bahsediyorum zaten çocukluğumdan beri almadım hiç çoğu yer bu şekilde olduğu için korkuyorum lazere gerek var mı yokum diye
vur dedik
öldür demedik..
O ne demek
güzelliği yok etme
Açık kullanıcı deli cesaret
O ne
Gizli kullanıcı değil yanı
Çok ince yaptırma derim.
ağda kuyusuna gir çık
Bacaksa eğer bu, yaptır mutlaka
Kol knk
Yine de yap bence. Belli olmasa neyse ama bariz
Ya
Ten rengin çok güzel. Bence daha da çekici olur
Tüğler çok ince ya etki etmez diye düşünüyorum boşu boşuna kalınlaşır falan
Uzak çekim görmek gerek bide o zaman. Fotoda yakın diye mi çok göründü acaba
Evet bide iPhone
Gözlerini bulanıklaştır bak bide
Öyle bakınca metin Şentürk gibi oldum 😄
Şhhfgj
Güzelsin. Teninde melez gibi. Latin tenine sahipsin. Değerini bil
Allah Allah
Hı hı.
O şanslı ben olmam isterdim 😄 şanslı erkeğe bol şans şimdiden 😄
Ben bu lazer yapılacak yerleri en iyisi lazerci ablaya soruyum
İlerde pişman olmak istemiyorum yaptırmadım diye
Bence de :) işi profesyonellere bırakalım
yaptır. ayna gibi ol.🤷♂️
Popoya da mı lazer yapılıyormuş dknd
Eşinin yapmasını İster miydin
Evet
Ben de isterdim
Ne bu
Önce soruyu okusaydın
Hııı okudum sorry
Evet
G tüne yaptır önce oralar hallolur
Her yeri yaptır
Yaptır bence
Zahmet olacak ama
Yaptır kanka
Yaptır
Niye
Paket almışsın. Boşa gitmesin. Hazır değmişken oralar da değsin makine
Ama kakınlasabilir etki etmeyebilir tüğler ince çünkü
Eee orası da bir risk tabii 😌
Hepsinş akdır
Çok ince tüp
Olsun kıl iyi değil kadında
Yaptir
Çok ince gerek var mı ki
Var
Neden
Kotu gorunuyo
İnce tüğ lazer etki etmeyip daha kalınlastırabilir çok yakından çektiğim için öyle
Yaptirmicaksan niye bize soruyosun😂
Mantıklıca yorum yapan biri olur diye
Benden çok kıl var:)
Bu nere